Profil: adelinad
Despre
Utilizator: adelinad
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, January 8, 2007
Ultima vizita: Wednesday, July 1, 2015 9:14 AM
Numarul de postari: 66
[0.01% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Caciulita toamna si primavara
Postat: Monday, December 22, 2014 3:36 PM
alinamm wrote:
Multumesc adelinad.
Lucrezi banta 2 ochi fata,2 dos.
Urmeaza o portiune lucrata numai pe dos(pe margini-numai pe fata lucrului,scazi cite 2 ochi.Cam 5-6 rinduri).Apoi lucrezi numai pe fata.Dupa 4-5 rinduri incepi sa scazi la fiecare al 6-lea achi,pina ramin pe cirlige 8-9 ochiuri,pe care le inchizi odata,toate.
Cosi caciula pina deasupra cefei(incepi din crestet).

Multumesc mult!!!!!!topai
Subiect: Caciulita toamna si primavara
Postat: Wednesday, December 17, 2014 10:50 AM
alinamm wrote:

Impecabil lucrata!!!! Bravoo

O schema de lucru ... ptr un pitic de 7-8 ani?
Subiect: Alize - Angora Gold
Postat: Wednesday, April 18, 2012 12:21 PM
alinamm wrote:
Mihaela,ai pm.

Buna.
Indraznesc si eu ptr Alize ... o sursa de aprovizionare. Multumesc.
Subiect: Bijuterii din margelute
Postat: Friday, October 12, 2007 9:23 PM
Buna Morandina!
Eu sunt tot din Ploiesti, si ma pasioneaza si pe mine putin bijuteriile din margele. Am cautat si eu prin Ploiesti margelute. Sunt la Halele Centrale doua magazine. Unul pe partea cu "robinetul". Sunt margelute foarte frumoase, pietre, lanturi etc. Preturile cam maricele. Daca mai aflu pe unde se gasesc iti spun.
Un sfat: Poate gasesti preturi mai bune pe net.
Si... SPOR LA TREABA!flowers
Subiect: Bijuterii din margelute
Postat: Tuesday, May 8, 2007 8:41 PM
cool
Andismom sunt superbe creatiile tale!
As avea si eu o intrebare: de unde iti procuri materialele din Ro?
Spor la cat mai multe coliere!
Subiect: Pneumonie interstitiala
Postat: Friday, April 27, 2007 9:44 AM
Kali, Miri, Ema multumim mult pentru incurajari.
Acum suntem mai bine, ne-am revenit cu kk, suntem la mancarica de regim, mai avem doua intepaturi, adica mai vine albinuta de doua ori apoi mergem la control.
Si-a facut bine efectul tratamentul recomandat. Adica din punctul meu de vedere tratamentul injectabil, chiar daca este dureros, este mai eficace decat cel oral.
Sanatate multa si voua mamicilor si puiutilor vostri, eu m-am speriat destul de rau. Dar ce sa facem cu virusii astia care nu ne dau pace?
love love
Subiect: Pneumonie interstitiala
Postat: Thursday, April 26, 2007 9:05 AM
Ne confruntam si noi cu o problema. De vreo cateva zile puiul meu a fost cam deranjat la burtica dar nu foarte rau. L-am tratat cu hydrasec, biotics si entorol si sumetrolim la 12 ore. Bine ca nu am reusit decat sa-i dau o doza, la sfatul medicului pediatru. Aseara mi-a facut febra 38,3 si am fost cu el la urgenta. Medicul mi-a dat tratament cu Fortum 2ml/12ore avand Pneumonie interstitiala. S-a mai confruntat cineva o o astfel de problema?
Subiect: Goblenul meu
Postat: Sunday, March 25, 2007 7:05 PM
Foarte frumoase, Marcela! Esti o adevarata profesionista.
Eu am vazut la portrete si cred, pararea mea, poate o sa mai primesti sugestii, ca totusi fondul sa-l faci pe nuante deschise sa pui in valoare mai mult portretul. Sugestia mea ar fi sa faci fondul nuante calde deschise: bej, galben pai .
Multe salutari
Subiect: Goblenul meu
Postat: Monday, March 19, 2007 7:33 PM
Nicolae Marcela wrote:
Unde mai gasiti goblenuri "de TALMACIU"? Eu nu am mai gasit demult asa ceva. Sunt cele mai reusite. Ma bucur ca am reusit sa va incant privirea cu JOC LA TARA sau HORA - T.AMAN

Buna Marcela! Bine ai venit in clubul nostru!
Eu lucrez de Talmaciu, de fapt sotului mei i-au placut foarte mult. Daca rte uiti un pic in urma o sa vezi la ce goblen lucrez: Muzicantii veseli.
Noi am facut comanda dupa catalog direct de la fabrica si mi-au venit goblenurile prin posta. Sunt extrem de seriosi. De fapt eu am cumparat goblenurile in urma cu vreo 2 ani acum anu stiu cum se mai prezinta. Atunci am cumparat Muzicantii veseli si Diploma. Si vreau sa-ti spun ca sunt mei ieftine decat in magazin. Mai platesti taxele postale care sunt scumpe. Daca mai vrei informatii te pot ajuta. La revedere!flowers
Subiect: Palariuta de soare
Postat: Tuesday, March 13, 2007 6:31 PM
dance
Foarte frumoasa palaria. Daca m-as pricepe mi-ar place si mie una. Cred ca o sa incerc. Multumim Ema.