Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Este doar aparenta scaderea secretiei lactate. De fapt, ea se regleaza in functie de cererea piticei si de aceea sanii si-au mai redus volumul si nu mai par prea plini. Cata vreme ea e multumita si creste frumos, n-ai de ce sa-ti faci probleme. Ai grija doar sa te hidratezi suficient. Luandu-ma dupa cresterea ei in greutate( )ea manaca suficient ca sa creasca frumos! Multi pupici bebelinei frumoase |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Nadea cauta la mai multe farmacii,vezi ca sunt si pastile pentru stimularea lactatiei,tot eu am luat.Sunt pe baza de diferite plante care iti face laptic.
edit:daca nu gasesti in nici o farmacie iti cumpar eu de aici si iti trimit. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| nadea si eu stau tot in italia, ceaiul de care ti-am scris l-am cumparat de la conad , nu din farmacie. scrie pe cutie ca ajuta la stimularea lactatiei. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/20/2010 Mesaje: 243
| Salutare ...scuze ca revenim tocmai peste 2 lunisoare dar sincer nici nu am timp..numai cit inru repejor sa ma uit ce mai faceti...caci fetita mea toata ziua vrea atentie si numai in brate...da cum adoarme imi fac treburile prin casa cit e posibil fuga fuga pina se scoala..abea de reusesc sa le fac pe toate Noi sunte bine..crestem vazind cu ochii..acum 10 zile cind am fost la pediatru cintaream 7 kg si 60 de cm..deja am si pus prima vaccina la 3 lunisoare si a trecut totul cu bine..chiar nici temperatura nu am avut..daoar citeva capricii de dormit dormim bine noapte..chiar doarme de la 10 seara pina la 10 dimineata ..uneori chiar si mai mult am vacut numeroase fotografii..acus am sa incerc sa va arat ce printesa am daca se va primi..caci de cite ori am incercat ..imi scria ca fisierul e prea mare..si nustiu ce pot face asa ca daca nu se va primi imi cer scuze.. iata ca am gasit cum pun citeva fotografii cind Adelia avea 2 lunite nadea attached the following image(s):

|
|

| Aici e putin mai mare nadea attached the following image(s):

|
|

| Iar aceste sunt acum de citeva saptamini Unele din ele sunt facute chiar azi nadea attached the following image(s):

|
|

| Iar aceste sunt facute la botezul puiului nostru nadea attached the following image(s):

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Superba printesa pup cu drag |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Sa va traiasca printi si sa va bucurati de ea.Tare este frumoasa si dulce. Iar cand doarme este un ingeras. Si tu arati foarte bine,nici nu zici ca ai nascut. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Cat e de frumoasa minunea mica !Imi vine sa-i pap bulanasele ! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! |
|

| Multumim mult |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| O frumusete de fata aveti sa creasca mare sanatoasa si frumoasa !!! |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| E minunata , sa va traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa! Multa sanatate si voua sa o puteti creste frumos! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Va pupam cu mare drag sunteti doua frumoase,are cu ce se mandri tati! |
|

| mersi mult..si mii de pupici de la noi la toate |
|
|