doinita510 wrote:salut dragele mele!!! astazi sunt in a 6-a zi de la transfer , sunt la jumatate deabia, dar fara nici o speranta...am suportat o raceala grava, care cred ca mi-a afectat embrionasul, tusesc tare si nu am nici un simptom, ieri m-a durut burta ca la ciclu,am avut doar niste ameteli puternice, dar asta cred ca slabiciunile ,tuturor va doresc curaj si rabdare si Domnul sa va pazeasca!!! buna doinita! Sa stii ca nu ai niciun motiv sa fii inca ingrijorata, nu tb neaparat sa ai simptome si nici pe raceala nu poti da vina. Fii pozitiva si asteptam vesti bune!
|
geaninab wrote:Spune?i-mi va rog, dupa punctie se dau antibiotice ? Intramuscular sau intravenos ? Am o problema cu injec?iile. Se dau 5 zile..pastilute dupa punctie, insa nu cred ca vei scapa fara injectii intramuscular (progesteron injectabil) dupa trasferul de embrioni.Eu n-am scapat ...
|
Hope26 wrote:Am inteles...e prima data cand aud de asa ceva, dar omul cat traieste invata,nu? Vreau sa va povestesc o intamplare hazlie, sa va distrati si voi... Astazi am avut grija de fetita mai mare a cumatrei mele :Iris se numeste si are 5 anisori.Dupa plimbari prin parc, desene animate si joaca cu pisicile mele...a sosit ora 16:00 cand trebuia sa-mi fac injectia in burtica.Vede ea toata pregatirea si-mi zice ''nana'' (asa ma striga desi sunt nanuta surioarei ei) dar nu te doare?de ce faci in burtica?ai un bebe acolo? Ii zic ca inca nu...urmeaza...si-mi zice...''daaaa, acum trebuie sa te duci in dormitor cu Koko (sotul meu) sa va dezbracati, va bagati in pat si luati semintele voastre si le amestecati ca sa iasa un bebe,nu?'' Doamne cat de comica a fost,va dati seama ca eu am ramas muta, nici nu stiam ce sa-i mai zic... Ce bucurii nespuse aduc micutii astia, acusica o sa-i avem pe ai nostri. O seara frumoasa tuturor! super! stie ea ce stie!!!
|
elena2015 wrote:Buna tuturor, am incercat sa intru pe forum de aseara, dar am probleme cu internetul si cu greu reusesc sa ma conectez...
Doamna doctor mi-a lasat o impresie foarte buna, chiar daca era fara voce ne-am inteles de minune. In principiu totul e bine cu exceptia unui folicul destul de maricel pe ovarul stang, dar o sa il vada mai bine data viitoare cand o sa imi faca ecografie(in timpul mestruatiei), oricum nu e de speriat pentru ca daca nu se absoarbe de la sine ii vine dumneaei de hac si-l aspira cu ajutorul...nu mai tin minte exact denumirea...In septembrie incep si eu protocolul, dar am o mica-mare problema...mi-a dat o reteta si nu reusesc sa gasesc medicamentele, poate ma ajutati voi. Somatotropin 40UI injectabil Vitrum prenatal tablete; Androgel gel-am reusit sa dau comada in farmacie, sper sa imi onoreze comanda, celelalte doua produse nici nu au auzit de ele. Elena, era bine daca iti luai reteta direct de la Chisinau, cred ca era mult mai ieftin. Vitrum prenatal este echivalentul la Elevit care se gaseste in farmaciile noastre. Despre somatotropin, nu stiu... Multa bafta si reusita!
|
Alina, liliana38, geaninab ma gandesc la voi!Succese mari, sa ne tineti la curent cu ceea ce faceti!
|
Buna dimineata tuturor, Am urmarit emisiunea cu obrajii plini de lacrimi. Rodica,ai o minune de copil iar fericirea voastra este de nedescris.Felicitari din toata inima si pentru faptul ca i-ai facut surpriza dnei Diana, in direct. Meritul pe care-l are ea este fara margini. In fotografii apare si un baietel cu pulover bleumarin cu dungi albe, l-am vazut la cabinetul dnei Diana si pe loc mi s-au lipit ochii de el, un copil minunat si foarte cuminte de care m-am indragostit. Am emotii pentru toate fetele care vor incepe protocolul, traiesc din nou momentele prin care am trecu si din suflet le doresc sa fie reusite. Voi face si eu a doua incercare peste cateva luni. Weekend placut si multe dorinte implinite!
|
Hope26 wrote:Buna dragele mele Vin si eu cu vesti, nici nu stiu sa spun daca sunt bune sau nu. M-a informat dna Diana ca prof Sedat vine abia la sf lui iulie si daca nu pot sta pana atunci sa fac in Romania histeroscopia.Pt mine e mult prea mult sa mai astept inca 2 luni pt asta, si apoi inca 1 luna pt protocol. Sper sa fi luat o hotarare buna si sa nu se supere dna Diana pe mine, dar voi face histero aici in Iasi, sunt programata pt vineri Si cu ajutorul lui Dzeu sper sa iasa bine si sa pot luna viitoare sa incep protocolul. Va pup.
Scuze, dar am fost ocupata saptamana trecuta, nici nu am reusit sa iti raspund. Zilele viitoare sunt mai libera, poate dupa ce faci histeroscopia ne intalnim? La ce dr faci? Nu cred ca se va supara dna Diana, este o persoana foarte deschisa. Succes mult!
|
Am o nelamurire legata de melatonina. Voi ati luat pentru o perioada mai lunga .....2 luni? Dna Diana mi-a dat pentru ca e un antioxidant foarte puternic, insa am inceput sa am probleme cu somnul.
|
geaninab wrote:Mul?umesc mult! Sa în?eleg ca nu mai am nimic de platit? Ar trebui sa încep pe 4. iulie, prima zi de Cm, pentru ca atunci îmi permite serviciul. Sper ca d-na dr sa fie disponibila. Geanina, asa e. Nu mai dai niciun ban in plus pt nimic, primesti chiar si dezinfectantul pentru injectiile pe care le vei face.
|
Hope26 wrote:Neata Fetele din Chisinau, imi puteti spune si mie va rog cat costa la voi o cutie de ''Vitrum prenatal''. mi-a recomandat dna Diana, la noi nu se gasesc (poate doar sub alta denumire). Multumesc.
neata! mie mi-a recomandat elevite! posibil sa fie cam la fel. iti urez numai bine si poate ne intalnim si noi, fetele din iasi sa ne cunoastem.
|