Sa aveti un Craciun fericit, plin de caldura si liniste sufleteasca. Sa va dea bunul Dumnezeu sanatate, intelepciune si intelegere in familie. Va pup pe toate
|
Nici la noi nu a functionat espumisanul, am flaconul aproape plin, am renuntat la el in favoarea bonisanului. Oricum si bebi a fost foarte cumintel, rar sa se fi zmiorcait de la colici. Acum se zmiorcaie ca vrea atentie, nu ii place jos, cand il iau in brate trebuie tinut sus, pe verticala sa vada tot altfel e nebunie. Il iubesc maxim si pe el si pe gandacica noastra care peste 5 zile face 2 anisori. Devin melancolica atunci cand ma gandesc cat de repede au trecut astia 2 ani. Danuta, ma bucur ca Dariuta nu ti'a facut probleme.de la vaccin, al meu a facut putintica febra si i'am dat panadol, 2ml si a fost super. Doctora imi zisese supozitor, dar am intrebat daca nu pot totusi siropel pentru ca mi se par traumatizante supozitoarele. Va pupic pe toate, Ema, Capsu, Andreea, Crys, Lala, Simonici, Symi, Ela, Roxi... Pe toate toate ca multe suntem
|
Doamne fetelor ce dor mi'a fost de voi. Scuzati lipsa dar cu doi e cam greu la mine, sotul e super aglomerat la servici, ne'am mai bagat si sa luam un apartament prin credit, deci va dati seama ce nebunie. Ma uit la bebicii vostrii si nu pot sa cred cat au crescut, sunt niste superbi, divini. Parca mai ieri eram la burtici, iar acum deja gangurim, radem cu gurita pana la urechi, am trecut si de vaccinul de 2 luni. Tare imi pare rau ca nu voi reusii sa va citesc din urma, dar un ochi peste pozele cu comorile voastre tot am tras. Noi suntem bine, papam exclusiv san, mai tinem pe mami si pe post de suzeta ca de, ce alceva are si ea de facut? Noaptea e noapte, dormim de la 10 jumate la 6, papam 10 minute si iar somnic pana la 8 jumate, 9. Ziua dormim fugitiv, doar la san, mai rar jos. Fetelor asa ma bucur sa vad ca sunteti bine, am mai zarit pe aici, pe colo cate o problemuta, dar se rezolva toate cu rabdare si incredere. Eu va pup cu mare drag, multumesc din suflet ca v'ati mai amintit si de mine si sper sa reusesc sa va mai scriu cate ceva, chiar si la ora asta tarzie. Va pup dulce, dulce si pe voi si pe minunatiile voastre de copilasi
|
Vai Alina, asta da surpriza. Sanatate maxima la toti 3. Sa treceti cu bine peste orice obstacol si sa creasca mari si sanatosi
|
Asta arata de ce a fost bataia aia de joc din diaspora. Toti il vroiau pe Iohannis, si de frica au facut aceasta diversiune cu ”neorganizarea”. RUSINE SA LE FIEE!!!
|
Felicitari Irinucaa, sanatate multa si tie si bebelinei Asteptam poze cu sufletelul mic si mai multe informatii, daca sunteti bine, cat are bebelusa
|
Nastere usoara Rox
Flacau mancacios si cuminte
Refacere rapida de tot
|
Fete dragi si bebici frumosi, va pup dulce de tot. Vad ca sunteti bine, bebeii vostrii sunt niste grasuni, mancaciosi si oarecum cumintei. Noi nu avem probleme cu colicii, doar caca facem la 2, 3 zile, dar nu e un capat de tara, atata timp cat nu plange de burtica. Deja ne tinem capsorul, mai tremura el nitel dar nu are nimic, se intareste pana la 3 luni foarte bine. Cand sta pe burtica se zbate foarte tare de isi schimba pozitia, il las drept si il gasesc in diagonala . Cum a zis Andreea, foarte precoce. Al meu flacau nu vrea suzeta, mi-a luat-o intr-o singura zi, dupaia neeaah, se stramba si o scoate din gurita de zici ca cine stie ce ii dau. Dar nu ma plang, chiar ma bucur, ca nici fata nu a luat-o si mi-a fost foarte bine. Mananca exclusiv san, si ma bucur tare mult, mai ales ca a luat in greutate 1,500 intr-o luna jumatate. Deci e foarte, foarte bine pentru mine care eram invatata cu aschiuta de fiemea care lua cate 4-500 gr pe luna . Uneori aveam si eu impresia, ca si voi, ca nu ii ajunge sanul si hop cu lapte praf, dar mi-am dat doua palme sa imi revin si mi-am amintit ca am promis sa nu mai repet greseala care am facut-o la fata si uite ca am reusit sa eliminam biberonul. Mai papa din el doar cand plecam pe undeva, dar lapticul este pompat tot de la mine. Seara doarme de la 11 la 4 jumate, deci sunt o norocoasa ca si la fata. Doamne iti multumesc pentru comorile mele si te rog sa imi dai sanatate sa ii pot creste frumos! Va imbratisez mamici
|
Alinaa, te pupam si pe tine si bebeii. Dar sa stii ca inca nu te primim in clubul mamicilor decat in vizita, mai astepti cumintica sa fie bebeii la termen Ema, bebele tau nu zice " cine o fi si nebuna asta", zice " ce o fi apucat'o pe mami prosteala?" . Ce doarme el ca un ingerash dulce. Foarte bine ca nu dai fuga sa il ridici,eu l'am invatat pe al meu, daca e vreo problema plange de nici nu mai respira, dar dac vrea doar razgaiala are alt fel de plans. Cand vrea schimbat se zmiorcaie, iar cand ii e fomica plange intr'un fel anume. Deci are plans pt fiecare treaba in parte . Va pupicimm
Si o pozica cu mine si gaza cea mare, care daca il aude plangand se duce si il ia de manuta si ii spune " gata bebe, nu face ghiji" , imi vine sa o mananc
|
bereea wrote:
Corect! Eu nu mi-am infofolit deloc copilul nici cand era bebelus, nici acum. Si se imbolnaveste foarte foarte rar. Caciula ps cal i-am pus numai daca era sub 0 grade sau batea vantul foarte tare. Aici vad iarna pe strada bebelusi abia nascuti fara sa aiba capul acoperit. Imi amintesc can am fost in tara cu fiica-mea : avea 4 luni si toata lumsa ma batea la cap ca e prea dezbracata . Ce lupta a trebuit sa duc!
Lupte dastea duc si eu mereu. Le'am dus la fata si acum o sa continui cu baiatul. Eu mor pe astia care stiu ei mai bine ce e pentru copilul tau. Tu esti o mama denaturata si ai facut copilul sa iti bati joc de el, cam asta par sa spuna si sa se citeasca in ochii lor cand le spui sa te lase sa iti cresti copilul in stilul tau. Se stramba si fac niste ifose de parca cine stie ce sfat pretios ai avut nesimtirea sa nu'l asculti. Eu am facut mereu ca mine si mi'am ascultat " inconstienta" cum ii spun unii, si tare bine mi'a fost si imi e
|
|