|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Superbe acvarii aveti fetelor!
Ale si-a dorit pestisori asa ca a primit 3 pestisori rosii, gen Nemo , dar vasul in care stau nu se poate numi acvariu.O data la 2 zile trebuie sa le schimb apa si sa il spal bine.Am vrut sa luam unulmai mare , cu plante adevarate, etc, dar unde sa-l las cand plec in concediu? |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| ma gandesc sa-i iau Larisei un acvariu cu pesti,de ziua ei,inca nu sunt hotarata.ma intreb si eu ce fac 2 saptamani pe an cat lipsesc din tara?nu stiu daca pestilor le-ar place o calatorie cu masina de 1700 de km... |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| sami wrote:ma gandesc sa-i iau Larisei un acvariu cu pesti,de ziua ei,inca nu sunt hotarata.ma intreb si eu ce fac 2 saptamani pe an cat lipsesc din tara?nu stiu daca pestilor le-ar place o calatorie cu masina de 1700 de km...
Sami exista programatoare pt mancarea pestilor,hranitor automat se numeste,pui mancare in el,are ceas si da mancare pestilor la intervalul pe care tu il programrzi,de 1-2 ori pe zi,cat vrei tu si ajunge si pt 3 sapt. Costul nu este f mare incepe de la 30-40 ron. Mai exista pastile pe care le bagi in apa si se desprinde zilnic din ele una pt o sapt este 9 ron si 11 ron pt 2 sapt. Uite iti atasez un fel de programator,sunt de mai multe feluri acesta seamana putin cu al meu. raly attached the following image(s):

|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Raly,multumesc tare mult ca mi-ai spus,nici nu stiam ca exista asa ceva.nu ai idee cat ma bucur |

|
Ma bucur ca te-am putut ajuta si oricand daca mai ai intrebari si te pot ajuta te voi ajuta cu placere! |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Acvariul meu arata astazi cam asa:

Am mai cumparat niste plante, pentru ca cele vechi au facut niste alge pe ele si nu mai imi plac deloc. Cele de azi sunt cele verde crud.
Am mai ramas cu 4 tetrazona, 1 scalar, 1 xifo rosu, 2 rasbora, 2 guppy, 1 ventuza (ca nu stiu cum se cheama), 3 sanitari albi si 2 sanitari imensi negri, in total cam 16 pestisori, iar acvariul are 60 litri.
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| AdrianaC wrote:Acvariul meu arata astazi cam asa:
|

| Frumos acvariul tau,Adriana! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| raly wrote:Frumos acvariul tau,Adriana!
sunt total de acord! |
| Acvariul meu astazi:

Am mai ramas cu 3 tetrazona, 1 scalar, 1 xifo rosu, 1 rasbora, 1 guppy, 1 ventuza (ca nu stiu cum se cheama), 3 sanitari albi si 2 sanitari imensi negri, in total cam 13 pestisori, iar acvariul are 60 litri.
Ne-au mai murit 3 pestisori in ultimele 5 luni, nu se stie de ce, cred ca de batranete .
|

| Adriana! |

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/20/2008 Mesaje: 25
| super,foarte frumos |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| AdrianaC wrote:Acvariul meu astazi: Ne-au mai murit 3 pestisori in ultimele 5 luni, nu se stie de ce, cred ca de batranete  .
Noua ne-au mai ramas 3 pestisori, care ar trebui sa primeasca spor de vechime (din mai). Priumul set pe care l-am cumparat, vreo 8 pesti, a "disparut" in decursul a doua saptamani; erau cumparati de la un petshop din carrefour, si cred ca au suferit enorm dupa spatiul lor de acolo. Urmatorii i-am luat de la un petshop mai vechi din Iasi, si din 8 mai avem 3. Miruna s-a si obisnuit ca tot mor, asa ca tot spune ca "a mulit pestisolu, na, nu-i nimic, cumpala tati altul. Il ducem la veceu si melge la mamica lui" Ii place sa le dea de mancare, si, daca ar fi purcelusi, sigur se faceau numai buni de fripturica deja.
Adriana, acvariul vostru e intr-adevar super! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 41
| noi avem acvariul cam de o luna, si azi fetita mea a devenit "bunica"... A nascut 15 puiuti draguti. La unul din puiuti a "asistat la nastere", era atat de fericita... . In legatura cu pestii care v-au murit.....nu trebuie sa exagerati cu mancarea, ca ei mananca fara pardon si se umfla , si se intorc cu burta in sus Aveti grija cata papa le dati ca dupaia.... |
|
| Acvariul nostru, pe 22 februarie 2009:
 |
|
|