Acvariul si pestisorii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexandrabogdan
Scris: Monday, June 2, 2014 8:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
t-mihaela wrote:

Da, un sfert o data pe saptamana dar eu de exemplu schimb jumate din apa la doua sapt sau chiar trei .Am grija sa nu ii indop , hrana dau o data pe zi.Ai aspirator?E bine sa aspiri nisipul cand skimbi apa , nu foarte agresiv ca acolo mai sunt si bacterii bune dar sa scoti cat mai mult kk ras
.Pestii sunt tropicali sau de apa rece, daca sunt tropicali majoritatea mor la prima ciclare a nitrogenului in primele doua luni, e bine sa incepi ciclarea acvariului cu pesti rezistenti sau chiar fara pesti.Testeaza amoniacul s-ar putea sa ai valori mari.Eu aveam valori maxime la inceput pana s-au stabilizat bacteriile dar carasii mei sunt imuni la otravurialcool

pfaiiii nu stiu ce pesti am uff sper sa reziste astia ce am au mai ramas. aspirator n-am iar hrana o data pe zi dimineata le dau
t-mihaela
Scris: Monday, June 2, 2014 4:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Daca sunt pesti tropicali mai mor si de frigLol de obicei tropicalii au un incalzitor in acvariu .Incearca sa identifici ce pesti ai si citeste pt fiecare ce conditii le trebuie ,unele specii mor de stress daca ei cresc in bancuri si tu il pui singurel sau invers poate sunt solitari si nu suporta multimea.Neaparat identifica pestii,sa stii exact ce ai doar asa afli de ce au muritpupici
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, June 4, 2014 8:28 AM
Nivel

solitari nu cred ca sunt ca de unde i-am cumparat stateau tot asa la gramada. am o poza pusa poate ii cunosti tu. si inca ceva: pestii dorm?>??? era sa mor de inima aseara cand m-am dus si m-am uitat in acvariu, un peste negru (cel mai frumos dintre ei) era pe fund, cu burta in sus si de abia misca din codita. am crezut ca-si da sufletul. peste o ora iar m-am dus sa verific si innota. acum dimineata era bine mersi .....deci ce facea???
t-mihaela
Scris: Wednesday, June 4, 2014 4:27 PM
Nivel

Big Laugh Interesant, oare ce facea...Stiu ca unii pesti mai ales tropilcalii fac o boala "swim bladder disease" afecteaza sacul de aer ,ii vezi ca inoata pe o parte sau nu mai ajung la suprafata sa ia hrana.Dar sa stea asa cu susul in jos...nu stiu , poate a fost atacat si asta era o pozitie de abdicare .Unii pesti sunt atacati sau ciupiti de confratii de acvariu.Am avut si noi o perioada dinasta,nu crezi pana nu vezi,cel mijlociu il teroriza pe cel mic il alerga prin acvariu .
Eu nu cunosc pestii tropicali, nu am experienta cu ei dar citesc pe ici pecolo cand se iveste ocazia .Intram peforumuri specializate sa intreb cunoscatoriiras
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, June 4, 2014 5:09 PM
Nivel

am tot citit pe ici pe colo si cica dormea. dar eu era sa fac cu inima c trage sa moara. e bine mersi,vioi acuma. o sa-l urmaresc diseara dupa ce se intuneca. ca toti erau mai torpilati da asta e lesinat bine
t-mihaela
Scris: Tuesday, June 10, 2014 12:39 AM
Nivel

Pestisorii mei au primit o noua locatie ,afara la aer .Ghiveciul rasturnat e loc de ascuns desi nu cred ca sunt asa isteti sa se ascunda,daca nu ii halesc ratonii in noaptea asta inseamna ca stiu sa se ascundaLol

img
t-mihaela
Scris: Thursday, June 12, 2014 11:25 PM
Nivel

Pestisorii mei au primit un nufar rozangel

t-mihaela attached the following image(s):
img_20140612_175241.jpg

alexandrabogdan
Scris: Friday, June 13, 2014 9:07 AM
Nivel

eeee ....ce pestisori rasfatati!
t-mihaela
Scris: Friday, June 13, 2014 5:35 PM
Nivel

Nu stiu de ce e apa asa urata ca in realitate e cristal clear ,azi am mai pus un filtru ca nufarul a cam tulburat apa.De fapt operatiunea e o incercare de adaptare la conditii de iaz ca la casa noua le facem un iaz mic.
praslea_cel_voinic
Scris: Monday, October 20, 2014 1:20 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Mi-am facut si eu de lucru, m-am apucat sa ii promit lui Alex pesti asa ca nu am mai scapat de gura lui. Am luat gold fish si un beta fish (asta pentru Teo ca facea deja show in magazin si nu o scoteam nici cu Politia hainoroc ).
Deci Mihaela, trebuie numai conditionarea apei sau trebuie si bacteriile alea? Ca ce m-am uitat pe net spune si de bacteria.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.