Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| kali wrote:Iar daca intervine plictiseala, ma gandeam sa-i mai las si la gradi la care merg cei mici ( ca se poate plati si cu ziua ), macar sa mai faca ceva activitati cat suntem noi la serviciu.
Mers - vorbit - rezolvat. Si cei mari vor merge 2 sapt./ luna ( ca sa mai aiba timp si de vizite la bunici ori stat degeaba ) la gradi pe timp de vara - insa au mai mult activitati recreative in timpul asta... loc de joaca in interior si in aer liber... plimbari, etc... Dupa-amiezele si in we. e lege la noi sa mergem la munte, salina, vizita la veverite, etc. Astea oricum le faceam de cum se incalzeste afara indiferent daca e sau nu vacanta.
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Noroc ca locuim intr-un oras cu muzee,rezervatie naturala,locuri de joaca,lacuri cu lebede,rate,teren de tenis,bazin de inot...nu ne vom plictisii in vacanta asta,indiferent de vreme. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Daria mea va merge la gradinita pana pe 29 august.Nu am incotro.Dar vrem sa facem si o iesire doua pe undeva la mare si munte.In oras aici nu prea ai ce vizita... |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Pentru vara aceasta avem in plan: sah, inot si arte martiale (daca se va arata copilul interesat). Daca nu, ramanem doar cu primele doua. Speram sa ajungem si la salina prin septembrie. Are cateva reviste Pipo nelucrate si cateva caiete de lucru, enciclopedii. Deci e de lucru, bunavointa sa fie. |
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| La noi ,scoala nu e nicio zi inchisa pe perioada verii. Cadrele au concediu prin rotatie astfel incat in fiecare zi sa fie cineva ,astfel cei care vor sa mearga 4 ore la scoala vor face diferite activitati .De luni va incepe cursuri de vals si s-a inscris si la preselectie pentru fanfara scolii(nu-l prea vad talentat dar profesorul a zis ca daca are ureche muzicala si prinde ritmul sa-l las ca restul vine din antrenament).Mi-as mai dori cateva lectii de limba franceza dar sa vad daca gasesc si profesor ,profesoara de la scoala, nefiind titulara a zis ca nu stie daca mai vine si dupa 1 iulie iar acasa nu mediteaza.In rest multa joaca ,citit si matematica . |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Ce planuri aveti pentru vara aceasta cu copiii ? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Centru de vara scrie pe noi |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| La mine este mai complicat , dar, in principal, este clubul de cultura coreeana pentru toti cei cinci copii, pe fetite vreau sa le instruiesc mai in detaliu cu croitoria si bucataria, baietii sunt la sport si pescuit cu tati si as mai vrea sa organizez niste ore de teoria muzicii si chitara, dar sa vedem care o fi distanta de la proiect la infaptuirea lui! |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Eu vreau sa-l inscriu la ceva activitati de vara la palatul copiilor , inca nu am fost sa ma interesez si o minivacanta la tara, la bunica desigur.
|
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| ai mei vor sta mai mult pe la socrii mei, unde huzuresc plimbari in parc, cu bicicleta si trotineta. Darius are niste caiete de vacanta, si vreau sa mearga la pictura, daca se organizeaza ceva. Si cred ca vor merge cateva zile la ai mei la tara, asi vrea sa ii las singuri acolo, pt ca noi nu stiu cand vom beneficia de concediu. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Tenis,inot,calatorii,vizite la zoo,muzee,cateva cursuri craft |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Din cate stiti voi (fetele din Romania) exista ceva activitati pe care le putem incepe la 3 ani si jumatate? Ma gandeam sa facem ceva in vacanta asta...Sau inca Alexandra e prea mica??? De Amalia nici nu mai vorbesc... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Inotul si gimnastica sportiva. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Da, da, inot! |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| M-am gandit la innot, dar ma gandeam ca poate le dau peste 1-2 ani, pe amandoua deodata!
Acum am dat niste telefoane si am descoperit un centru de invatare a lb. engleze cu 3 ore pe zi/2 sapt. Primesc si copii mici, asa ca ne primesc si pe noi. Toate activitatile se desfasoara pe grupe de varsta.
Programul zilnic este asa:
Curs de limba engleza Early English 1h/zi
- Arts and Crafts 1h/zi
- Outside games – jocuri in aer liber 1h/zi
Cost: 300 RON
Ce parere aveti? |
|
|