Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ce activitati de vara v-ati propus sa realizati impreuna cu copilasii? Ii inscrieti in vreun club de arta, cor?, Ii dati la vreun sport?, Ii trimiteti intr-o tabara?, Mergeti impreuna la mare si/sau munte?, Ii duceti la bunici? Ce faceti ca sa nu se plictiseasca acasa si sa ii tineti ocupati, sa le dezvoltati talentele si afinitatile pe perioada de vara, cand gradinitele si scolile sunt in vacanta?
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Doar Catinca are activitati mai deosebite, sa zic asa, pentru aceasta vacanta, Tudor fiind prea mic. Ea merge la inot de 4 ori pe saptamana, realizand deja pregrese vizibile (inoata fara nimic ajutator), plimbari zilnice sau aproape zilnice cu rolele si / sau bicicleta. Pe la mijlocul lunii iulie a reincepe orele la Cercul fanteziei. Spre sfarsitul acestei saptamani vom merge cu totii cateva zile la munte, in acest program fiind inclus si Tudor, bineinteles. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| 2 sapt la bunicu la tara, 1 sapt la iasi, si apoi s-a oferit o cumnata care are vila la bacau sa le tina 1 sapt daca ar fi libertate la bani as continua cu dansurie s-au le-as inscrie la un club de vara, sau inot, dar deocamdata atit ne putem permite
in plus ar putea merge la padure in fiecare zi dar nu vor ca se plictisesc, pt ele e mult mai interesant cu copiii de la bloc
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Am vrut s-o dau pe Diana la pian ca sa-mi calce pe urmedar n-a fost sa fie.Am dat peste un profesor foarte brutal si ea e cam sensibila.Tin minte si profesoara mea a fost cam brutala, imi lua degetul si-l trantea de clape pana se invinetea si plangeam aproape la fiecare lectie si tot ma duceam, parca eram masochista,dar era frumoasa si gratioasa si-mi era draga.Asta e batran si gretos ,bietul copil nici nu vroia sa auda de el.cand mergeam la lectii parca-i dadeam in capAm incercat-o si cu dansurile si tot nici o branza n-am facut ca in grupa erau si fete avansate si ea mereu se simtea stinghera si nestiutoare .De-acuma nu stiu,poate cand vine aici o s-o mai incerc cu pianul si o sa caut o profesoara frumoasa macar asta s-o atraga Mi-ar place sa studieze un instrument sau dansuri face bine la increderea de sine |
|
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| in privinta dansurilor ai dreptate, aici au inceput toti copii din zona la scoala ( in timpul scolii) cu o prof si le-a placut tare mult, dar n-au talent nici una, le-am dat ca sa nu mai piarda vremea in fata scarii, sa aiba o ocupatie
si tot in timpul scolii este aici un " club" ii zic ei facut la o gradinita particulara cu un prof englez si o prof rominca unde e f frumos, invata cam 3 jocuri ( dupa metodele occidentale), unul in engleza, timp de 2 ore , merg copii din cartier si e f convenabil la pret. e drept ca mai fac si 10 min cu invataturi din biblie, ( dar pe mine nu ma deranjeaza) |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Noi la varsta asta nu facem nimic deosbit, nu practicam nici un sport.Doar traditionalele jocuri in nisip, la tobogane, leagane, jucatul cu mingea.In skimb in casa ne jucam cu carti de joc cu desene animate, jucam volei (in casa ), invatam sa parcam in diverse moduri masinile in constructiile facute tot de noi din lego, bagam diferite piese de puzzel in sticle, ne jucam cu scoici de la mare, citim carticele de copii. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Chiar asa... ce faceti cu copiii mai marisori pe timp de vara?
Noi...avem si timpi "morti". Vor merge la innot si engleza de 2 ori/ sapt.; pentru sf. lunii i-am inscris la scoala de vara; iulie - Disneyland; inceputul lui sept. - mare... iar in rest... plimbari cu bona prin oras si tur pe la toate muzeele ( putine, de altfel ), cetatea de scaun, planetariu, zoo, parc, etc... Iar daca intervine plictiseala, ma gandeam sa-i mai las si la gradi la care merg cei mici ( ca se poate plati si cu ziua ), macar sa mai faca ceva activitati cat suntem noi la serviciu.
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu cu Stefan trebuie sa ne gasim de lucru -e foarte greu ca in satul asta sunt 2parculete pline ochi cu tigani mai tot timpul si 4tabogane rupte sau insufiviente pentru 20de copii odata -singura alternativa este sa ne plimbam pe starzile mizerabile . Offfff!Am o stare tare proasta din cauza asta .Nu am alternative aici . Apoi in august mergem la mare ,apoi il mai las 1-2 saptamani la ai mei si gata trece vara .
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| si eu sunt fara idei,ramane parcul,marea o avem aici...plimbarile prin oras ca anul asta nu cred ca ajungem in romania.eventual daca ii convingem sa stea la bunicii de aici.pana acum nu au stat fara noi si cunoscandu-i,stiu cum va fi inceputul |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Eu aveam alte planuri cu fii-mea pentru vacanta asta de vara, dar sarcina mea le-a dat peste cap. Vroiam s-o trimit la bunici in Romania, dar nu-i nimic; anul urmator va merge...acum am rezolvat-o pe aici: se va duce in continuare la daycare (cea la care a facut gradinita si la care a fost after-school) si tare ma bucur ca pana va veni mama va avea multe activitati despre care am mai scris si pe la un alt topic (excursii saptamanale, showuri, inot, crafts, baking, water park, fac si cor si sporturi prin rotatie). In weekenduri noi vara avem petreceri la greu, facem des camping la munte, dar anul acesta cred ca le injumatatim ca-l asteptam pe boo si mi-e mai greu, dar o sa mergem totusi si poate tragem o fuga si la ocean ca sa le fac pe plac alor mei ca fii-mea a inceput cu bombaneala ca vrea ocean si valuri. Dupa programul nostru zilnic din timpul saptamanii, K are piscina in spate sa se balaceasca cat vrea, copiii vecinilor cu care se joaca, parcul aproape -in ultimul timp cam rar am dus-o din lipsa timpului-, biblioteca, mai dam o fuga pe la vreo ferma sa mai culegem o capsuna, o cireasa, mai un cinema. Vara la noi este busy si la serviciu- tati nu-si poate lua concediu vara din cauza naturii jobului- si in particular; tot timpul am incercat sa umplem putinul timp liber pe care-l avem in 3 cu activitati cat mai frumoase, variate si distractive. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Si noi am optat pentru vacanta tot pentru un club, acolo unde merge Alice dupa scoala. Vor merge amandoi acolo, incepand chiar de maine.
De asemenea, de indata ce incep inscrierile la inot la Dinamo, ne abonam si noi.
In rest, cred ca o sa ii las mai linistiti vacanta asta, fara cursuri si alte cele. Intrerupem si pictura si engleza si karate-le pe perioada vacantei. Asa se vor bucura mai mult de vacanta... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Pitica are vacanta normala la gradi, la gimnastica va avea vacanta doar 2 sapt. in iulie cand mergem in concediu, tot atunci are si antrenoarea. Andrei va avea pauza tot in iulie pt. ca la anu` avem examen si are lipsuri. In rest ne-am propus, ca in masura in care liberele mele coincid cu ale sotului, sa avem cate o iesire, sa petrecem cat mai mult timp impreuna toti patru. |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Daria va avea o vara destul de aglomerata,4 zile/saptamana de antrenamente la tenis iar de luni incepe al 2-lea curs de inot.Am vrut sa o lasam mai moale cu tenisul dar este atat de ambitioasa si vrea sa participe la concursuri asa ca m-am conformat si am devenit un veritabil taximetrist |
|
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| fetita cu rolele,jocuri in aer liber,la dunare din cand in cand,la tara,la casa parinteasca care din pacate numai sunt.baietelul in afara de ce am spus mai sus merge la basket,inot si tenis si sia facut o lista cu niste carti care e hotarat sa le citeasca.multe plimbari in aer liber. |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Aer liber si joaaaaaaaaaaaaaaaaaaca! Inot de placere, plimbari, nisip, iarba, frunze, alergat desculti... Teo cu lectura ca deja e viciu (face 14 ani in toamna). Nimic structurat, totul la alegerea lor. Mult timp petrecut impreuna ca si eu am concediu toata vara.
|
|
|