actiune motivare non-financiara
Subiectul anterior · Subiectul urmator
rox23
Scris: Monday, May 18, 2009 2:49 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
dragii mei,
va salut pe toti cu drag.

sunt mai noua in resurse umane Very Happy si in urma indicatorilor de performanta stabiliti de conducere, trebuie sa implementez cate o actiune de motivare / luna in companiei; actiunea de motivare am hotarat sa fie una non-financiara, deoarece nu exista momentan bugete pentru departament.

ce am facut pana acum:
1. am aplicat un chestionar online tuturor angajatilor de la cele 11 puncte de lucru
2. am analizat rapsunsurile.. nu prea ma ajuta, deoarece rata de raspuns a fost una scazuta.. si rezulta ca mai toti sunt destul de motivati.
3. am decis sa trimit mail tuturor cu rezultatele obtinute (pentru incurajarea transparentei si eliminarea suspiciunilor, traditionale de acum..) si masurile de implementat.

deoarece nu am buget, si trebuie sa ma descurc astfel, va rog pe voi sa mi dati cateva idei de actiuni de motivare.. non financiara. pe mine google-ul nu m a ajutat, decat la capitolul teorie (asupra motivatiei) nu si la capitolul practica, efectiva.

precizez ca firma activeaza in comert, sunt 11 puncte de lucru in toata tara, iar majoritatea angajatilor sunt oameni de vanzari directe, sefi de birou, contabili.

ma bazez pe experienta voastra; sunt convinsa ca voi avea multe de invatat
astept cu interes raspunsurile voastre. Wink

va multumesc!!!!
Lilly of the valley
Scris: Thursday, May 21, 2009 5:38 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
eu nu am experienta in resurse umane, dar am lucrat in Public Relation si a trebuit sa fac si PR intraorganizational. Ca sociolog iti pot spune ca pt. reusita unui sondaj/chestionar este necesara increderea respondentiolor in initiatorul chestionarului. Relatiile de munca sunt foarte importante, de asemenea, daca totul se bazeaza pe minciuna atunci orice raspuns va fi unul fals, mai degraba unul stas, "asteptat" de initiator, sau non-raspuns. Si timpul pe care il aloca respondentul e la fel de important, la fel ca si intrebarile (concise, concrete si logice).
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.