acte pentru alocatie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Monday, July 28, 2008 4:23 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Miha, welcome to Romania. Se plateste comision pt administrare, comision de retragere, tot ce vrei. guns guns
Ely
Scris: Monday, July 28, 2008 5:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Da ,asa este Delfinasa se plateste ca si eu acum 7 ani cand mi-am deschis cont platea si al meu sot ca-mi trimitea si-mi lua si mie banca ,tot la BCR am avut cont.angry uff
Deziree
Scris: Monday, July 28, 2008 5:51 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/24/2006
mihaela, eu la Ahmad am deschis cont la Banc Post. Este cont special pentru alocatii fara comision.Nu stiu sa-ti spun despre comision de retragere ca inca nu am scos bani.Cand merg in tara o sa-i verific si eu contul.
Lilly of the valley
Scris: Monday, July 28, 2008 6:04 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
delfinasa wrote:
Legat de contul pentru alocatie, fetelor, voi platiti lunar comision? Am fost la BCR, am deschis un cont, cica-0mi emit si-un card, dar am aflat pe urma ca trebuie sa platesc cate 40 de mii/luna pentru administrare...pai merg si-l inchid, in conditiile astea...voi platiti comisioane de admin. la conturile unde primiti alocatie? Si platiti comision si la extragere?...In US nu platim nici un comision, nici de administrare, mentenanta, nici la extragere- daca scot de la atm-urile bancilor unde am carduri...il dau naibii de cont, dupa ce ca sunt niste amarati de bani, mai dai si comision lunar si cand scoti rambo.

tot tacamul se platesteguns guns dar nu cred ca e vb de 40 de mii/luna, cred ca e un procent, sub 10%. eu nu am scos niciun ban. ii las acolo si-i scot o data pe an.
delfinasa
Scris: Tuesday, July 29, 2008 10:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Deziree, merci pentru pontpupici, o sa ma interesez si la Banc Post...oricum azi am inchis contul de la BCR closedtopic...sa aveti grija cu BCR-ul, se pare ca au probleme serioase de securitate!!!

Lilly of the valley
Scris: Tuesday, July 29, 2008 10:12 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
delfinasa wrote:
Deziree, merci pentru pontpupici, o sa ma interesez si la Banc Post...oricum azi am inchis contul de la BCR closedtopic...sa aveti grija cu BCR-ul, se pare ca au probleme serioase de securitate!!!

what what what serios? Poti sa-mi dai detalii, pe privat daca e cazul. Please!pupici
delfinasa
Scris: Saturday, August 9, 2008 11:38 AM
Nivel

Nu stiu daca-ai auzit, dar in ultimul timp BCR-ul tot apare in stirile de scandal...una din stiri se referea la clientii BCR care primesc emailuri cu linkuri spre "pagina BCR" unde li se cereau date confidentiale...banca avertiza clientii sa nu dea nici o info legata de conturile lor...daca hackerii astia au la dispozitie baza de clienti a BCR-ului, ce incredere sa am ca datele contului meu, implicit banii sunt pazite cu sfintenie de ei?

A, si inca o chestie...pentru fetele care folosesc internet banking in Ro...toate aveti cip din ala special?...eu n-am asa ceva in US, toate tranzactiile online se fac liber, fara cipuri speciale...bineinteles, paginile respective sunt protejate cum trebuie.
mikaela
Scris: Friday, August 20, 2010 12:31 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Buna fetelor,
Am vazut ca ul;\timul post e din 2008. Mai e cineva pe aici care a postat despre alocatia pentru copii din Romania, dar cu domiciliul in alte tari? Ati rezolvat, ati reusit sa luati alocatia si daca da, cum ati procedat? Va rog, spuneti-mi si mie, sunt in aceeasi situatie.
mikaela
Scris: Tuesday, April 26, 2011 5:54 PM
Nivel

Fetelor, ce banca ar fi mai buna pentru primirea alocatiei? Dati-mi o sugestie va rog!

Delfinaso, imi amintesc ca intrebasei pe undeva daca se mai primeste alocatia sau se taie in cazul in care copilul merge la scoala in alta tara. Nu mai retin in ce topic a fost ca sa raspund in acelasi loc, dar am intrebat acum si mi s-a spus ca nu mai exista legea aia, asa ca K. poate lua alocatia in continuare chiar daca se duce la scoala in USA. Sper sa citesti pe aici ca pana dau eu pe messanger mai dureaza!
computerlove

delfinasa
Scris: Thursday, April 28, 2011 5:49 PM
Nivel

Aha, merci de info...trebuie sa ma interesez insa daca trebuie sa intre direct in cont bancar ca sa beneficiez in continuare de ea dupa ce face 6-7 ani (varsta de clasa 1 in tara)...ca nu i-am mai facut alt cont acum 2 ani si acum vine lunar acasa la socrii mei si o ridica pe baza buletinului meu. Pe vremea cand eram eleva, luam alocatia numai de la scoala; diriga ne aducea carnetele in clasa, le semna si ne duceam parca la posta sa ridicam banii...nu veneau acasa.
Fetele din tara cu copii scolari, unde primiti alocatiile lor acum? Acasa, la banca in cont sau la scoala?
mikaela
Scris: Monday, May 2, 2011 2:35 PM
Nivel

Din cate am inteles, nu se mai da la scoala, din moment ce nici legea nu mai exista sa impuna prezenta copilului in scolile romanesti. Majoritatea celor pe care ii cunosc primesc alocatia ori in cont ori acasa. Am gasit si banca fara comisioane si alte prostii, am rezolvat-o si pe asta. Plata se face automat in cont sau acasa, fara a fi nevoie sa faci ceva, chiar daca implineste 6-7 ani. Daca faci cont bancar, trebuie doar sa transferi alocatia de la adresa de acasa la numarul de cont si atat. Daca vrei sa primesti ca si pana acum acasa, nu mai trebuie sa faci nimic.
delfinasa
Scris: Sunday, November 6, 2011 4:03 PM
Nivel

Mikaela, da-mi te rog detalii despre banca romaneasca cu depozite fara comisioane. Ce trebuie la deschidere cont? Nu se ia absolut nici un comision?
Trebuie sa merg la ambasada sa fac certificatul romanesc al lui John si sa adun informatii daca poate lua alocatie ca sa pot face si procurile necesare. Ce stiti despre noua lege cu privire la acordarea alocatiei pentru copii nascuti dupa 1 ian. 2011? Trebuie ca parintii sa aiba venituri in tara obligatoriu?
mikaela
Scris: Sunday, November 6, 2011 8:32 PM
Nivel

Delfi, ti-am dat PM
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.