acte pentru alocatie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, September 13, 2007 9:40 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
bravo Miha! cool las' ca ai tu ce face cu banutzii ca acusica vine Pasarel! Doamneeee, nu pot sa cred Miha ca mai ai cateva zile!love love bounce bounce parca mai ieri ma benoclam in monitor si nu eram sigura ca zici ca esti gravi!sic alcool eu am fluturasi in burta pt tine si bebe!pupici pupici

mie mi se pare o nebunie ca in SUA mamele nu primesc nimic fool . vorba Delfinasei, astia vor sa scada natalitatea sau care e faza?scratch
delfinasa
Scris: Thursday, November 8, 2007 6:54 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Cui i s-a mai intamplat chestia asta si cum a rezolvat-o? K a facut 2 ani in august si in septembrie si octombrie am fost anuntati de socrii mei ca i-a fost livrata tot suma de 2 mil. Stiu ca trebuie sa returnam banii, dar nu stiu cum sa procedam. Puteti sa ma ajutati cu niste info?
Kiki
Scris: Thursday, November 8, 2007 7:29 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

delfinasa wrote:
Cui i s-a mai intamplat chestia asta si cum a rezolvat-o? K a facut 2 ani in august si in septembrie si octombrie am fost anuntati de socrii mei ca i-a fost livrata tot suma de 2 mil. Stiu ca trebuie sa returnam banii, dar nu stiu cum sa procedam. Puteti sa ma ajutati cu niste info?

Pai de dat inapoi cu siguranta o sa ii dati.
Numai ca trebuie ei sa se sezize ca gresesc cu suma de 200 ron in loc de 24 ron cat e alocatia pt copil > 2 ani.
Daca vrea soacra ta si are timp, ar trebui sa sune la primarie sau sa mearga acolo (e pe Plevnei, parca) si sa ii traga de maneca.
Primaria o sa spuna cum vor fi returnati banii trimisi aiurea.
AdrianaC
Scris: Thursday, November 8, 2007 10:29 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
In principiu eu trebuie sa anunt pe cineva ca s-au terminat cei 2 ani sau ar trebui sa stie ei si sa nu mai trimita decat alocatia copiilor?
Kiki
Scris: Thursday, November 8, 2007 11:30 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

AdrianaC wrote:
In principiu eu trebuie sa anunt pe cineva ca s-au terminat cei 2 ani sau ar trebui sa stie ei si sa nu mai trimita decat alocatia copiilor?

Mie mi-au spus de la serviciu ca nu trebuie sa anunt nicaieri...Acum om vedea. In noiembrie trebuie sa iau banii pe octombrie, nu-mi fac griji. Om vedea in decembrie ce bani primesc...alcool
Lilly of the valley
Scris: Thursday, November 8, 2007 11:32 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
AdrianaC wrote:

Nu trebuie sa anunti nicaieri. Leea a implinit 2 ani in febr. In martie am primit pt luna febra alocatia de 200 ROn, iar luna urmatoare am primit alocatia ca toti ceilalti copii 24 RON. Totul a fost de la sine. Cand intocmim dosarul pr alocatii se duce si o copie dupa certificatul de nastere si se are in vedere si CNP-ul care are in componenta data nasterii.
Lilly of the valley
Scris: Thursday, November 8, 2007 11:38 AM
Nivel

delfinasa wrote:

In septembrie ati primit banii pt august, dar in octombrie ati primit banii pt septembrie pe care nu stiu unde ati putea sa-i returnati. de principiu ar trebui intrebat acolo unde s-au depus actele pt alocatie.
Copilasul primeste si in luna in care a implinit 2 ani cele 2 mil alocatie.
delfinasa
Scris: Friday, November 9, 2007 10:58 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Multumesc pentru raspunsuri. Stiam eu bine ca banii se dau cu o luna retroactiv, dar soacra-mea imi tot zicea ca banii din septembrie sunt pe luna septembrie, ca asa scrie pe foaie uff si ca sa vorbesc cu tata sa sune el sau sa se duca acolo unde a mers pentru inregistrarea dosarului de alocatie. So...o sa vorbesc cu ea si-o pun sa-mi arate fluturasii insotitori ca sa ma conving eu cum e si apoi vad cum rezolv...cu tata, bineinteles.
sousourel
Scris: Friday, November 9, 2007 11:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
In cazul nostru, ne-au anuntat ei, prin hartie oficiala, ca nu mai facem "obiectul" alocatiei de 200 ronalcool
AdrianaC
Scris: Saturday, November 10, 2007 12:27 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Kiki wrote:

Mie mi-au spus de la serviciu ca nu trebuie sa anunt nicaieri...Acum om vedea. In noiembrie trebuie sa iau banii pe octombrie, nu-mi fac griji. Om vedea in decembrie ce bani primesc...alcool

Pe bune, asa se iau? Cu o luna in urma? Habar nu am avut. Mi s-a intamplat chiar si sa uit de ei si sa trebuiasca apoi sa ma duc la posta, dar nu am vazut sa scrie undeva pe ce luna sunt. Deci daca Andrei face 2 ani pe 18 noiembrie si eu primesc banii pe 14 noiembrie, astia de fapt sunt pe octombrie? Wow ! Ce avere o sa am in decembrie hohot
Lilly of the valley
Scris: Monday, February 4, 2008 7:48 AM
Nivel

Pana acum o luna de zile, copiii scolari primeau alocatia pe carnete cec. Din ianuarie chiar nu mai stiu cum se procedeazascratch , am inteles ca trebuie sa mergem la o banca anume cu o copie dupa certificatul de nastere al copilului, deschidem cont de card si ni se vor rambursa banii. Asa se procedeaza?
danab
Scris: Monday, February 4, 2008 8:03 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
mariuta wrote:
Pana acum o luna de zile, copiii scolari primeau alocatia pe carnete cec. Din ianuarie chiar nu mai stiu cum se procedeazascratch , am inteles ca trebuie sa mergem la o banca anume cu o copie dupa certificatul de nastere al copilului, deschidem cont de card si ni se vor rambursa banii. Asa se procedeaza?

Am modificat
Asta am auzit si eu de la bona, ca trebuie sa mearga sa declare un cont de card sa i se vireze banii pt alocatie.
Lilly of the valley
Scris: Monday, February 4, 2008 8:05 PM
Nivel

Multumim pupici
Cristy
Scris: Thursday, May 22, 2008 10:34 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Intrebare .....

Nu ca as avea nevoie de bani angel multumesc lui D-zeu sic dar, daca fetele mele sunt cetatene romance acum ras nu le revin alocatia?
Ma bate gandul sa depun banii intr-un cont si sa ii depozitez, cine stie, poate vor vrea sa faca o facultate in Ro, sa aibe banutii lor acolo ...

Stii daca le revine? Ce trebuie sa fac?
oanalaurisa
Scris: Thursday, May 22, 2008 10:36 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
Cristy wrote:
Intrebare .....

Nu ca as avea nevoie de bani angel multumesc lui D-zeu sic dar, daca fetele mele sunt cetatene romance acum ras nu le revin alocatia?
Ma bate gandul sa depun banii intr-un cont si sa ii depozitez, cine stie, poate vor vrea sa faca o facultate in Ro, sa aibe banutii lor acolo ...

Stii daca le revine? Ce trebuie sa fac?

Hmm,buna intrebare...insa din pacate,suma care se da acum la copiii peste 2 ani mi se pare bataie de joc,sincer...da o cautare pe google,poate gasesti ceva in Monitorul Oficial.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.