Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Acneea la varsta noastra trebe vazuta de doctor ca sa descopere cauzele si tratamentul sa mearga direct la cauze.Si eu am dar asa am avut toata viata ,m-am obisnuit.Tin minte ca o perioada nu aveam deloc si ma vedeam asa zana zanelor |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ehhh,Mihaela,...cand?Poate sa-mi fac in vacanta asta o programare ca in rest nu prea am cum sa ajung..... Cred ca este si ceva hormonal avand in vedere,....situatia mea,dar am de cand ma stiu si eu,problema este ca se extinde,....pe gat,pe spate,.... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 205
| Spitalul Colentina are acum un studiu clinic pentru dezvoltarea unui preparat antiacneic romanesc, si daca vreti puteti beneficia de studiu si terapie gratuita pentru o perioada de 28 de zile cat dureaza monitorizarea.
Detalii aici : http://www.spitalulcolentina.ro/page1/acnee_derma_colentina.pdf |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/19/2013 Mesaje: 1
| Sunt foarte multe produse care promit ca pot sa te scape de acnee, dar trebuie sa fii foarte atent de unde cumperi deoarece sunt foarte multe produse asa zis naturiste care nu sunt eficiente! O importanta mare in vindecarea acneei o are si comportamentul sau igiena pe care o ai in timpul curei! O zi buna! |
|
Inregistrat: 9/12/2013 Mesaje: 1
| Pastile pentru acnee - reclama interzisa. Editat de moderator. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| A aparut ceva nou de la sunwawe acneaid se numeste si exista in variante de capsula si gel,asa arata,poate va intereseaza
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| E scump ? Are ingrediente bune ? |
|
Inregistrat: 8/24/2014 Mesaje: 2
| Eu am ajuns la un doctor cand am vazut ca am probleme grave cu acnee, pur si simplu nu imi mai trecea. Acesta mi-a prescris un tratament pe baza de creme antiacnee naturale din ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree. Dupa ce am inceput sa fac acest tratament rezultate au inceput sa apara,...tenul a inceput sa iti revina si toate cosurile au disparut. Medicul mi-a zis sa le folosesc dimineata si seara si mi-a dat pentru curatarea tenului o spuma naturala, o lotiune tonica si o crema hidratanta. Dupa cele 3 produse de curatare am folosit un gel medicinal anti-acnee foarte eficient. Deci la mine au functionat si ti le recomand daca inca ai probleme. Pup |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| endy wrote:E scump ? Are ingrediente bune ?
Nu e scump,in jur de 20 de ron,lumea il lauda zice ca e ok! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pentru acnee e bun si Derminaxul. Cu o detoxifiere corecta a organismului si o dieta adecvata apar rezultate faine!
|
|
| Acneea poate sa fie inlaturata definitiv, daca se alege alege modalitatea cea mai buna si produsele cele mai eficiente. Altfel vom incerca tot felul de produse pana vom gasi un produs care intr-adevat sa fie eficient.
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| ?????? eficient! |
|
| De acnee se poate scapa destul de greu. E o afectiune destul de complexa care nu necesita doar tratament medicamentos ci si o schimbare totala a stilului de viata. Doar asa se pot obtine rezultate bune si acneea poate fi indepartata pentru totdeauna.
|
|
| Atunci cand se incepe o cura pentru a scapa de cosuri, trebuie sa se gaseasca cauza care a generat problema. Doar asa se poate scapa definitiv de acnee. Cauzele care genereaza acneea sunt variate si din aceasta cauza trebuie urmat un consult dermatologic care sa precizeze cauzele ce au declansat acneea.
|
|
| Din nefericire multa lume sufera de acnee, dar parerea mea este ca un rol important in declansarea acneei il are stilul de viata pe care il are persoana respectiva si cand zic asta ma refer la stilul alimentar. Se stie ca toxinele sunt factor favorizant pentru acnee, iar daca mancam alimente bogate in toxine riscam sa ne trezim cu cosuri destul de urate.
|
|
|