Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Ti-am trimis PM...nu stiu daca l-ai primit, ca mie mi s-au sters mesajele pe care le-am scris azi... Multumesc... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| asta e reclama in toata regula!!!!! reclama e interzisa pe acest forum! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Va salut pe toate de pe forum. Am ajuns intamplator aici la voi si, pentru ca am suferit si inca sufar de acnee, am intrat pe topicul respectiv. Am citit si am aflat de problema stelei de mare. Am vazut si poza. Am avut si eu asa ceva...A inceput acum 3 ani, dupa o excursie pe litoralul romanesc, in care eu banuiesc ca am luat un microb ceva din apa marii. La intoarcere, dupa cateva luni, au inceput sa imi apara cosuri, care se transfrmau in bubele alea mari si groase de sub piele. Cand faceau "cap" tasnea puroiul din ele. Cu alte cuvinte...exact cum povesteste steua de mare. Am facut zeci de tratamente, am luat zeci de antibiotice. Primul produs care a avut efect a fost Zineryt. Pret de cateva luni de folosire, problema cosurilor s-a ameliorat, speram sa fiu pe drumul cel bun. Apoi, problema a recidivat. Iar antibiotice, iar creme. Am luat inclusiv pilule contraceptive, Diane 35 (de pe urma carora m-am ingrasat enorm) si Logest. In fine...cum m-am vindecat: Pasul 1 - Am facut vaccinul IBC 10. Aici http://www.cantacuzino.ro/ro/Produse/Catalog%202006/Grupa%20A/Subgrupa%20A3/100.htm gasiti informatii despre acest vaccin. Se repeta vaccinul din 6 in 6 luni, timp de 2 ani, atunci cand e vorba de probleme grave. Pasul 2 - Am luat antibiotice. Problema de genul acesta e clar o problema de infectie interna si nicidecum o problema doar la nivelul epidermei. Pasul 3 - Am cumparat din gama Avene urmatoarele produse, pe care le folosesc constant de cateva luni si care au avut efectul asteptat: Gel de curatare Cleanance Avene - poza aici http://www.farmaciadiscount.com/images/avene-cleanance-gel.jpg Apa termala Avene Crema pt acnee Diacneal de la Avene Crema pt ten acneic Clean - AC de la Avene. Am incercat sa reduc utilizarea fondului de ten si a pudrei... Acest tratament la mine a dat rezultate. Acum nu mai am chisturile alea sub piele...ci doar semne de pe urma cosurilor stoarse. Semnele vor disparea in timp, utilizand o crema regeneratoare. Sper sa fi fost de folos. |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Lucyblue imi pare rau ca ai capatat acel microb si eu am avut acnee mai ales in timpul sarcinii, dar nu asa de grav.Eu se pare ca am contactat de la o piscina . Ma bucur ca ti-au trecut si nu vreau sa sune a reclama ,dar produselel Avene sunt singurele acceptate de tenul meu.Gelul de curatare Cleanance Avene il folosesc de 2 ani aproape plus creme tot gama Avene si fondul de ten tot de la ei. Multa sanatate in continuare . |
|
| pfff si eu am probleme cu acneea,si eu am fost la o groaza de dermatologi eram clientu lor fidel dar nimic nu ma ajutat,dar de cand urmez un tratament pe baza de injectii am scapat care vrea sa vb ma gasiti la id sweet_crystian |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Am avut si eu probleme pe la 19 ani, tot de pe la un microb ceva, in zona maxilarului. Nu trecea cu nimic, innebuneam deja si parca tot mai rau era. Pana s-a dus mama la un farmacist din oras, si, pe langa alte medicamente ce avea ea nevoie ii spune de problema mea. Mi-a dat Eritroacnol unguent - un antibiotic pe care l-am dat local, pe cosuri, si in maxim doua saptamani nu am mai avut nimic. Trebuia sa aplic de doua ori pe fata spalata cu ceai de musetel.
Am scapat de problema aia, dar in zona tot imi apareau cosuri/puncte negre destul de adanci, care nu reuseam sa le curat bine si se inflamau. Anul trecut in toamna am luat Garnier hidratare intensiva (chiar daca e zona cu piele grasa) in ideea de protectie pe vant si frig, dar mi-a facut un ten de 9+ (ca tot mai apare asa, cate un punct rosu - ce-l consider normal). In schimb s-a curatat tot, pielea are aspect curat, catifelat - si nu vreau sa ma laud, dar ma simt super. Eu folosesc fond de ten foate rar, ca nu mai am nevoie.
|
|
| buna ,am o fetita de 13 ani si are o acnee fffoarte urata ,are pe fata dar si pe spate piept si brate .Am fost la toti medicii din BR si chear si in Gl la cei ,,renumiti'' dar tot degeaba ,tratamentul isi facea efectul doar pt cateva saptamani iar apoi cand corpul se ob. cu trat. nu mai avea nici un efect.A folosit de la zineryt ,medrol,roacutan (de la care avea dureri de ceafa si coloana)si nici nu mai stiu cate trat. nu a facut,ce nu am incercat a fost trat. hormonal pe care m-am ferit sa il dau din cuza repercursiunilor (ingrasare ..si inclusiv cancer la san ,majoritatea prietenelor mele care au luat aniconcepti dupa un timp au fac cancer la san ).Acum am auzit de un trat. cu tetraciclina (2/8h o sapt,urmatoarea 2/12h,1/8h si ultima 1/12h),va rog daca stie cineva sau daca cineva o luat asa ceva .M-am saturat ca medicii sa faca exp. pe ea. |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| fetita e la pubertate, hormonii sunt greu de stapanit. nu sunt medic, dar tratamentele hormonale la varsta asta ... mergi la dermatolog, endocrinolog si eventual si la un ginecolog cu ea. |
|
| Buna Si eu am suferit de acnee de la varsta de 13 ani.Acum am 24.Am folosit f multe tratamente fara rezultat printre care:antibiotice, vaccin cantacuzino, 2 cure roacutane, anticonceptionale si tot ce se putea din zona tratamentelor locale.Am facut analize la tot ce se putea si mi-au iesit normale, cu exceptia faptului ca am stafilococ auriu care a devenit rezistent la toate antibioticele care le/am luat si despre care am aflat ulterior ca se afla in mod natural pe pielea oricaruia dintre noi, deci antibiotice se iau in zadar. Satula fiind de auncat bani pe doctori si de stat pe la usi, am inceput un tratament compus din:
supliment alimentar:gluconat de zinc de 10/15 mg crema brevoxyl se gaseste in farmacii si costa aprox 30 lei masca neutrogena clear pore, cleanser/mask de pe ebay(first choice us) 17 dolari cu transport cu tot care se poate utiliza si ca masca si ca si curatator, masca e exfolianta, pur si simplu simti cum se iau celulele moarte si impuritatile, e super crema matifianta ivatherm aplicata la 15 minute dupa brevoxyl pt a nu se usca excesiv pielea Cu clear pore ma spal dimineata si seara, apoi aplic brevoxyl dupa care crema hidratanta. Substanta activa continuta in aceste 2 produse:benzoyl peroxid e singura la care acneea nu dezvolta rezistenta, cum este in cazul acizilor, cu care dupa ce se obisnuieste pielea cosurile incep sa reapara, fapt confirmat pe propria piele.
Aplic acest regim de un an cu religiozitate si nu mai am nici un cos pe fata.Am avut o acnee extrem de grava care a lasat urme oribile. La fel de important este sa ai prosopul tau schimbat f des, fata de perna la fel, parul sa nu'ti atinga fata, nici sa nu te atingi daca nu ai mainile extrem de curate. Stoarcerea cosurilor nicidecum pt ca din proprie experienta unde ai stors unul mai apar vreo 3.
Merita incercat acest tratament.
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Uite Endy,fiindca am gasit subiectul ce iti recomnand pt acnee
Eritroanol
Aknesol
Lotiuni antiacnee
Pachetul antiacnee
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Multumesc mult ! Nu pot sa zic ca am un ten plin de cosuri , dar am puncte albe pline de puroi sub piele Mai rar iese unul mare dar cele mici ma enerveaza rau ! |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Super,Raly,...multumim!Si eu am nevoie,.... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/1/2013 Mesaje: 1
| cand aud vorbindu-se de acnee, imi vin si mie in minte anii din adolescenta in care am avut numai complexe..nu pot sa cred ca pe atunci chiar gandeam ca va trece de la sine, si am amanat asa mult un tratament. sper ca copii mei sa nu seama cu mine in privinta asta, dar daca se intampla, am solutia potrivita si testata. am gasit o doamna foarte priceputa care trateaza problema asta cu miere, in cadrul salonului ei, Apiestetic. nu e un tratament agresiv, si pielea isi revine simtitor..mergeam periodic acolo, si foloseam si o gama de produse speciala, Acnex Revita, care are setul complet pentru o ingrijire zilnica. recomand cu incredere! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 205
| Am gasit cateva informatii despre mituri si adevaruri referitoare la acnee, care mie mi s-a parut interesant :
Quote: Excesul de îngrijire ...
Excesele alimentare-despre ele dupa cum v-am spus exista controverse. În anii `50 se stia clar ca dulciurile, ciocolata si mâncarurile grase agraveaza acneea. Prin anii `60-`70 un studiu foarte des citat a aratat ca nu exista nici o legatura între consumul de ciocolata si acnee, si a fost rapid extrapolat catre conceptul ca dieta nu influenteaza acneea. În ultimii ani studii stiintifice riguroase, la început timide, au aratat ca laptele de vaca în exces agraveaza acneea la indivizii cu anumite intolerante enzimatice, ca alimentele cu încarcare glucidica si calorica mare agraveaza acneea si, mai nou, ca ciocolata, mai exact cacaoa (care are de altfel multiple roluri benefice asupra organismului uman) agraveaza acneea în mod proportional cu cantitatea consumata. Ce se poate spune este ca nici un element de dieta nu declanseaza aparitia cosurilor la indivizi care nu au predispozitie ci doar determina pusee mai severe. De asemenea putem concluziona ca excesul nu este bun, dar a scoate laptele si o tableta de ciocolata neagra din alimentatie mi se pare drastic si inutil.
Excesul de bronzare ...
Excesul de excoriere ...
De aici : http://medlive.hotnews.ro/despre-acnee-si-excesele-ei-mituri-si-adevaruri.html |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu in adolescenta nu am avut probleme ,dar de vreo cateva luni am fata plina de cosuri ,imi trece unul imi apar 3 in zona maxilarului. Am tot zis ca sunt de la ciclu,de la sarcina ,de la nastere etc.De ceva timp mi-am luat ulei din arbore de ceai de la Body Shop si ma dau pe cosuri le usuca foarte bine ,dar cred ca trebuie sa ma vada un dermatolog sa vad ce este pana la urma cu explozia asta de cosuri . |
|
|