Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Ely, acum ma apuc sa citesc articolul postat de tine, ca tare interesant suna.
Intr-adevar, trebuie sa ai timp si rabdare sa te ocupi de tine, sa selectezi legumele si fructele pentru sucuri, sa speli storcatorul piesa cu piesa (de asta mi-e cel mai groaza ), dar cred ca merita...eu ma simt asa bine ori de cate ori consum legume sau fructe in stare naturala, dar, cum am in casa un gurmand, mi-e cam greu sa ma dau singra pe brazda.
AM de gand sa ies in paita ziele astea si sa cumpar din fiecare cate putin.Acum, dupa masa lui Matei am facut suc de gref si porto si i-am dat si lui Matei putin (10-20 ml ca nu a vrut mai mult).Ma gandesc ca de cate ori imi fac mie ceva, sa ii dau si lui putin, atat cat vrea.
Mie morcovul imi place tare mult si, pentru ca mi-ai facut pofta, cred ca ma duc kiar dupa-amiaza cand vine sotul sa iau niste morcovel pentru mine si Matei.Am de gand sa il combin su suc pe cartof si cu cel de ceapa pentru inceput.
In privinta rabadrii, si eu sunt cam deficitara...am inceput remediul homeopat de aprox 3 luni si inca nu vad rezultate, desi stiu ca nu vor apare prea curand, uneori simt ca vreau ceva ACUM, sa dea rezultate...dar rezultatele rapide nu intotdeauna sunt si de durata.
Si eu iti multumesc pentru ideile frumoase pe care mi le-ai dat . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| MINUNILE ARGILEI
Un remediu mai putin cunoscut impotriva acneei, a furunculelor sau pentru catifelarea tenului este argila. Pentru acnee si cosuri amestecati argila cu apa minerala iar pentru frumusete amestecati-o cu lapte sau cu suc de fructe. Lasati sa actioneze 30 de minute, dupa care clatiti cu ceai de musetel. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Dacaacum vreo 2 luni ma plangeamd e o acnee severa, pot spune ca acum tenul meu arata aproape perfect (mai am cateva mici imperfectiuni).Am folosit Sumamed timp de o luna (dupa o skema recomandata de medicul dermatolog) si o lotiune anti-acneica, preparata dupa o reteta anume intr-o farmacie de cartier din Crangasi.POt spune ca nu mi-au ramas semne, urme, cratere, ceea ce ma satisface de minune.
Probabil ca atunci cand voi termina definitiv tratamentul, ma voi intoarce cu aceeasi veneratie catre produsele Bioderma, destinate tenului cu probleme. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Ce-ai auzit de sistemul Proactiv? E valabil pentru toate fetele...vreau sa-l comand si nu stiu daca merita banii... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Leut, am folosit eu proactiv,e pe baza de benzoyl peroxid.E foarte bun dar trebuie sa-l folosesti regulat si sa urmezi pasii ca altfel usuca fata.Tre sa cumperi tot setul sau macar pasii 1-2-3 Masca o folosesti mai rara, te poti lipsi de ea da astea trei n-ai cum.eu le-am folosit aiurea cand imi aduceam aminte.Nu e tratamentul magic, adica daca nu-lmai folosesti acneea poate sa apara iar dar e mai bun decat altele. |
|
| Aha...multumesc pentru lamuriri, Miha! Cred ca oricum o sa-l iau chit ca-l folosesc toata viata. Traiesc doar cu speranta ca o sa ma tina mult setul asta, pentru ca o sa-l folosesc numai in zona barbiei, ca in rest fata mi-i curata ca foaia de hartie.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| A, in cazul asta, numai barbia...o sa te tina pana la batranete ca se pune putin.Eu am acnee vesnica daca exista asa ceva, daca nu, o inventez eu.Folosesc proactiv cand vad ca fata e foarte incarcata ca am obosit de tratamente mereu.De curiozitate, cat costa in tara? aici am dat 60$ pe cele trei produse 1-2-3. |
|
| Mai, cica pe comanda te ajunge undeva pana in 2 milioane lei. SI hai sa-ti mai spun ceva: un control la un dr. dermatolog, si crede-ma am fost la cativa, ma costa 400mii plus vesnicele tratamente, mereu aceleasi, adica antibiotice si cine mai stie ce creme in jur de pana in 2 milioane, deci undeva tot pe-acolo ajung la final. Asta e ultima solutie la mine ca m-am saturat sa tot aud: " luati anticonceptionale si gata"... |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Leut, vezi ca site-ul oficial are si versiunea international si poti sa-ti comanzi de aici si iesi zic eu mult sub 2 mil, asta daca te refereai la setul de 3. |
|
| Delfinasa..exact la ala ma refer...am sa intru, numai ca aseara am bantuit pe forumuri cu specific si parerile sunt impartite. Am gasit pareri extreme...habar nu am cum sa fac! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Leuta, o alta varianta de cumparare mai ieftina este ebay...fii atenta ca pe site-ul oficial am citit ca trebuie sa-ti faci membership odata cu prima comanda, ceea ce ar insemna ca o data la 2 luni sa-ti livreze automat o alta comanda si sa-ti incarce credit cardul...nu stiu daca accepta one time orders, scrie-le un email si vezi ce si cum. Tratamentul clar nu e universal, la unii functioneaza, la altii nu, ca orice tratament. Daca as fi ingrijorata si as citi multe reviews despre eficacitatea unui tratament in cazuri asemanatoare cu al meu, eu una i-as da credit. Gandeste-te bine la toate aspectele si apoi decizi cum sa faci. |
|
| Multumesc frumos, Delfinasa! Sunt intr-o dilema totala...o sa vad! Multam' |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Leutule, nu stiu cat de grava e problema ta cu acneea in barba insa, inainte de a cumpara acel sistem despre care vorbesti mai sus, vreau sa te intreb daca ai auzit vreodata despre produsele Botanicus? au ei un sapun special pt tenul acneic, e facut pe baza de ihtiol si se numeste Black Soap. daca vrei detalii, astept un PM.
sa stii ca au produse f bune, nu pe vorbe ci pe testate. sotul meu are de ani de zile, de la barbierit, o iritatie urata rau pe fata, sub nas si dupa numai 2 aplicari cu un sapun special cu valeriana, a obtinut rezultate pe care nu le-a obtinut cu o mie de creme, care mai de care. |
|
| Multam' de sfaturi...vreau sa stiu mai multe despre sapun. Barba mea arata asa: bine maxim 10 zile pe luna, in rest imi apar cosuri pe care nu le las in pace si dai cu crema Brevoxil si jupoaie-te, si da-te cu Lavoderm si tot asa...nu o controlez deloc. In rest, fata e super curata. Naspa! Oricum, sistemul ala e destul de scump si cred ca renunt. Asa sunt eu, ma incant repede si renunt...intr-un final... |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| leut wrote:Multam' de sfaturi...vreau sa stiu mai multe despre sapun. Barba mea arata asa: bine maxim 10 zile pe luna, in rest imi apar cosuri pe care nu le las in pace si dai cu crema Brevoxil si jupoaie-te, si da-te cu Lavoderm si tot asa...nu o controlez deloc. In rest, fata e super curata. Naspa! Oricum, sistemul ala e destul de scump si cred ca renunt. Asa sunt eu, ma incant repede si renunt...intr-un final...
da-mi pm cu adesa ta de mail ca sa iti pot trimite un catalog in format pdf cu aceste produse. iti jur ca la noi acel sapun de care ti-am povestit a facut minuni. avand in vedere ca nu e scump, imi zici daca te intereseaza (uite o sun si pe cosmeticiana mea care mi le-a recomandat si care se si ocupa cu ele si o intreb si pe ea) si daca il vrei, ti-l comand si apoi ti-l trimit. eu zic ca ar merita sa incerci. |
|
|