Acneea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Sunday, April 9, 2006 3:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Sunt cazuri in care anticonceptionalele kiar sunt bune pentru o acnee moderata sau severe.Acum depinde de natura anticonceptionalelor, de cine le recomanda.In general, inaitne de prescrierea anticonceptionalelor se fac analize si in baza rezultatelor medicul recomanda un tip anume.Eu am luat un timp Diane 35, care mai mult rau decat bine mi-au facut, si totusi mi-au fost prescrie in urma unor analize (pentru un ovar polikistic).
Tina
Scris: Monday, April 10, 2006 2:25 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
si eu tot Diane35 am inceput sa iau, e ultima mea speranta ....
stele_pe_cer
Scris: Monday, April 10, 2006 3:12 PM
Nivel

Tina wrote:
si eu tot Diane35 am inceput sa iau, e ultima mea speranta ....

Nu vreau sa te sperii, dar la mine nu au avut nici un efect.Nu mi-a ameliorat acneea, dar in skimb mi-a marit pofta de mancare...mancam tot timpul....dupa cateva luni de Diane, luasem vreo 4 kile in greutate, dar cum eu am foat intotdeauna slaba, primeam complimente cum ca "ce bine imi merge!"ras

Deci, atentie la ingrasare, desi nu stiu care e mai nashpa, greutatea sau acneea.Eu am fata acum toata rosie, ca mi-am scos toate punctele si cosuletele, de nu cred ca voi putea iesi la amiaza cu Matei afara impreuna cu tati plans.

Eu am luat dupa nastere Exluton, dar nu m-au ajutat in privinta acneei, poate si pentru ca sunt mono.
delfinasa
Scris: Monday, April 10, 2006 3:24 PM
Nivel

fetelor, inainte sa nasc eram umflata si imi aparusera niste pete pe fata, desi toata sarcina am avut un ten exceptional...iar dupa nastere ma umplusem de cosulete mici de la scremut...si Karina s-a nascut cu cosulete mici albe pe nas, dar i-au trecut intr-o luna...am fost si umflata rau mai bine de 2 saptamani de la lichidele ce-mi bagasera prin perfuzii, ziceai ca sunt balon ce-si ia zborul...doctorii imi spuneau ca vor disparea, eu credeam ca nu-mi mai revin odata, aratam jalnic...dar zic merci ca au trecut, am ramas insa cu multe kilograme, cu care ma lupt in fiecare zi...pentru cosurile alea eu ma spalam cu sapun mentolat cu glicerina si imi dadeam cu lotiune tonica sa le usuce, apoi imi dadeam cu crema pe baza de apa.
stele_pe_cer
Scris: Monday, April 10, 2006 3:59 PM
Nivel

Offf....Delfinasa, cred ca la tine a fost o forma mai usoara, la mine nu stiu cu ce mi-ar putea trece plans ...poate sa dau pielea la intors plans ...
kry
Scris: Monday, April 10, 2006 5:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Mie Diane 35 mi-a facut numai bine.Mi-a curatat tenul perfect, mi-au incetat durerile menstruale(a propos, si alea au revenit de cand am renuntat la pastile), nici nu m-am ingrasat, totul a fost ok. Probabil fiecare organism reactioneaza diferit. Mie mi-au fost recomandate de medic.Ce-i drept puteau fi recomandate si sa-mi faca si rau, dar nu s-a intamplat.Deci din partea mea, numai lucruri bune despre Diane35.
Tina, sper sa scapi, stiu cat e de nasol.pupici
stele_pe_cer
Scris: Monday, April 10, 2006 8:49 PM
Nivel

kry wrote:
Mie mi-au fost recomandate de medic.Ce-i drept puteau fi recomandate si sa-mi faca si rau, dar nu s-a intamplat.Deci din partea mea, numai lucruri bune despre Diane35.

Si mie tot de medic mi-au fost recomandate plans ...si a fost uan din cele mai nefericite experiente plans ...
kry
Scris: Tuesday, April 11, 2006 7:12 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

what imi pare rau ca ai patit asa. Sper sa gasesti remediul potrivit.pupici
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, April 11, 2006 9:38 AM
Nivel

kry wrote:
what imi pare rau ca ai patit asa. Sper sa gasesti remediul potrivit.pupici

Il caut de atata timp, ca parca am si obosit sa imi tot plimb fata asta plina de cosuri peste tot....poate pana la urma homeopatia va da rezultate, ca atat am citit ca in bolile de piele este excelenta si ca da rezultate, numai ca in timp....
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, April 11, 2006 10:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Si eu am luat Diane 35 in urma diagnosticului de ovare polichistice si mi-a placut teribil de mult. Aveam fata bec, perfect curata si un par stralucitor. Nu m-am ingrasat niciodata de la nici un contraceptiv.
Acum am renuntat si la Exuton, vreau o pauza de pastilute ca eram satula.
Cosuri am cate unul doua ocazional, am mai multe pe spate decat pe fata dar cel putin acolo nu ma deranjeaza ca nu se vad.
Tina, iti tinem pumnii, sper sa fii compatibila cu Diane35. Acum o intrebare off topic:tu alaptezi? ca stiam ca nu-s compatibile cu lapticuloare
Ely
Scris: Tuesday, April 11, 2006 12:17 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Stele pe cer pot sa zic ca simt o usoara hidratare a pielii si deocamdata nu mi-a mai aparut nici un cos ,si mananc fara prajeli totul la cuptor ,aburi sau fiert.Ma gandesc ca poate fi si de la cest suc de morcovi ,eu il mai beau si pentru lactatie este foarte recomandat se bea chiar 1 litru pe zi .Eu beau 1-2 pahare pe zi,dar cred ca am sa incep si eu sa iau anticonceptionale ca nu am luat niciodata sa vedem cum este.
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, April 11, 2006 12:36 PM
Nivel

Ely, morcovul e bun pentru lactatie?

Cam 1 kg/zi nu as putea bea, ca ar trebui sa cumpar morcovi cu remorca hohot ...dara colo, cateva pahare,a dica 1-2 ar fi kiar super sanatos...o idee nemaipomenita...daca mai beau inca 1-2 pagare de citrice si o banana cu 1 iaurt, ar trebui sa am un ten de bebelus...sa vedem daca reusesc sa pap numai lucruri sanatoase.Cred ca pe langa o alimnetatie cat mai sanatoasa ar trebui sa beau si ceai de urzici, de 3 frati patari, brusture si coada soricelului.

Am gasit o skema de tratament naturist:

Acneea: este o boala de pubertate si este partial legata de un rinichi dereglat. Din acest motiv trebuie evitate mincarurile puternic condimentate si sarate, salatele prea acre si bauturile acidulate. Salatele ar trebui sa fie proaspete, cu iaurt.

Tratamentul intern: 1 l de ceai de urzici oparite se bea cu inghitituri mici, repartizat pe tot parcursul zilei. Tratamentul extern: se aplica pe fata uda otet de hrean care se lasa timp de 10 minute sa actioneze. Otetul se prepara astfel: hreanul ras se introduce in sticla si se acopera cu otet de vin, se lasa la macerat la soare timp de 10 zile. Hreanul ia din taria otetului, iar otetul ia din taria hreanului, astfel se formeaza o esenta de otet slab, pe care o poate suporta orice tip de ten.

Dieta: 10 zile cu sucuri de legume si fructe, o clisma dimineata cu infuzie de musetel, cura crudivora depurativa 5-7 zile pe luna, suc de orz verde 3x50 ml pe zi, timp de 10 zile, cura cu boabe de ienupar.

Se beau ceaiuri din salvie, fumarita, trei frati patati, tintaura, nuc, lemn dulce, fenicul, verbina de cimp, coada soricelului, urzica, schinduf, frunze de frasin. Se face infuzie, se beau 3 cani pe zi. Este indicata baia vitala, de 2 ori pe zi timp de 25 minute, baia de aburi pe cap si piept, o data pe zi timp de 15 minute, dusul scotian alternant, baia sudorifica de soare, timp de 15-20 minute.

stele_pe_cer
Scris: Tuesday, April 11, 2006 12:43 PM
Nivel

Acneea este o boala de piele localizata la nivelul glandelor sebacee, situate pe fata, piept, spate si umeri. Ea se caracterizeaza prin eruptii diferite (papule, pustule, comedoane), ce apar mai ales la tineri, dupa varsta de 15 ani.

Masuri igienice

- spalarea pielii de doua ori pe zi cu apa calduta si sapun de sulf sau gudron;
- fierberea rufelor de corp;
- schimbarea camasii in fiecare zi;
- combaterea constipatiei;

Cauzele acestei boli pot fi
: sensibilitatea organismului fata de o anumita substanta, infectii microbiene, stafilococice sau streptococice (de cele mai multe ori), disfunctiile digestive (constipatia) sau hepatice dar si tulburarile endocrine.

Acneea juvenila apare la tineri (14-15 ani), iar acneea rozacee apare mai ales la femei trecute de 40 ani. Se caracterizeaza prin retinerea secretiei sebacee, care apare ca o ridicatura avand in centru un punct negru, sau sub forma unui filament albicios (uneori contine o larva de acarian). Apare in special pe nas, frunte, barbie, umeri. Se intalneste mai ales la pubertate.

Acneea este de mai multe forme:

- Acnee inflamatorie, in care se asociaza o infectie microbiana (stafilococi). Aceasta are forma unor mici ridicaturi rosii, al caror centru devine galbui, purulent.
- Acnee pustuloasa, cand formarea de puroi este abundenta.
- Acnee rozacee, cheloida sau varioliforma, caracterizata prin pete rosii (datorita inmultirii vaselor), de fibroza, de cheratina sau de cicatrice asemanatoare celor de variola, acestea fiind forme mai rare sau mai grave. Agentul patogen este stafilococul.

Un dezechilibru intre hormonii androgeni si estrogeni poate sta la baza leziunilor inflamatorii ale glandelor sebacee si foliculilor pilosi care constituie acneea.

Anceea este si rezultatul unei dezintoxicatii insuficiente. Cosuri, furuncule, seboree, urcior apar la exces de grasimi. Grasimile insuficient oxidate sunt cele care infunda glandele sebacee, provocand acnee. Asadar, o masura importanta este eliminarea grasimilor. Totodata, vitaminele A, B6, E, F au rol important in metabolismul pielii, in eczeme de diferite tipuri, psoriazis, acnee, seboree, plagi si arsuri, furunculoza.

Alimente interzise in afectiunile acneice
: grasimi animale, branzeturi fermentate, mezeluri, sosuri, vanat, patlagele vinete, ciocolata, dulciuri, bauturi alcoolice.

Acneea se trateaza in prezent intr-o varietate larga de moduri, de la raze X la tetraciclina, cu o gama de rezultate la fel de variabila. Conform insa International Research Council, trebuie incurajat tratamentul naturist in astfel de cazuri si, deobicei, rezultatele sunt mult mai bune.

Sursa:www.terapii-naturiste.ro
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, April 11, 2006 12:49 PM
Nivel

O combinatie puternic detoxifianta: 40 ml ceapa + 100 ml telina + 50 ml ridiche (neagra sau rosie). Se iau din acest suc cate 6 linguri, de 4-5 ori pe zi. Este un excelent drenor si detoxifiant al organismului, indicat pentru tratarea acneei, psoriazisului, eczemelor alergice, lupusului eritematos, bolilor imune in general.
Ely
Scris: Tuesday, April 11, 2006 2:05 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Stele pe cer multumim pt articole pupici sunt foarte utile ,este foarte bine sa le urmezi dar e bine sa ai timp sa te ocupi numai de asa ceva.Eu tare vreau sa urmez aceste tratamente,cure dar daca nu da roade repede renunt asa usooooor.Uite am gasit link-uri care zice ca laptele e bun pt lactatie si apropo de morcovi cred ca consum mai mult de 8 kg de morcovi pe saptamana :albino: alcool

http://www.formula-as.ro/reviste_631__66__cura-cu-sucuri-de-legume.html

http://www.terapii-naturiste.com/plante/legume/morcov.htm
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.