Acneea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Wednesday, April 5, 2006 6:59 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mai Alinutza, dar ce te chinuie acneea asta...trei creme de dimi si 3 creme seara...eu cred ca renuntam de mult daca eram in aceeasi situatie...banghead
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, April 5, 2006 8:28 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Cremele nu trateaza decat la suprafata si intotdeauana temporar.O agresare a tenului de durata poate sensibiliza in asa hal tenul, ca la orice skimbare de vreme (prea mult soare, vant, ploaie) tenul poate deveni cuperozic, ustura, pisca...depinde de fiecare.

Cum am scris mai sus, cremle doar "acopera" adevarata problema, nicidecum nu trateaza , drept pentru care, cand ti-e lumea mai draga, apare cate un cos.Ideea este ca acneea trebuie tratata din interior si, cum a scris alinutza, un medic bun ar trebui intr-adevar sa puna o serie de intrebari (marea majoritate subliniate de alinutza), apoi sa te trimita la ginecologie sa vii cu buletinul de analize (pentru depistarea unor eventuale kisturi ovvariene raspunzatoare de multe ori pentru acneea vulgara si nu numai), apoi sa te trimita la endocrinologie, pentru a depista daca nu cumva ai dereglari hormonale.

Eu sunt mai mult decat ok din toate punctele de vedere expuse mai sus.Kistul ovarian a fost tratat acum vreo 10 ani, dereglari hormonale nu mi-au gasit, si totusi o dereglare anume este.

Acum ma tratez homeopat, in sensul ca iau niste remedii anume care scot la suprafata mizeriile, ca mai apoi sa le vindece.Din cauza faptului ca toxinele din organism s-au acumulat de-a lungul timpului, nu ai cum sa ceri organismului sa scoata afara in cateva zile toximele "bagate" in ani de zile, ceea ce inseamana ca rezultatele cu sigiranta vor aparea, dar cu intarziere.

Cand am inceput tratamentul, fata mea era curata (facusem un alt tratament intern), dar mergand cu Matei la homeopat pentru tratarea dermatitei atopice, medicul mi-a spus ca aceste toxine, odata lasate in organism si neeliminandu-le, ele se duc in ficat.De acolo, in timp, pot genera alte probleme (la mine deja existente, cum ar fi deskinezia biliara, una din ele, ca afectiunile ficatului sunt multe).Asa ca am hotarat sa ma dezintoxic cu un tratament homeopat.Kiar aseara am fost la homeopat pentru o noua examinare a tegumentului, si a fost foarte multumit ce explozia de cosuri, semn ca remediile isi fac treaba si se scoate mizeria din organism.Numai ca mai mi-a spus ca e posibil cam in 2-3 luni sa imi treaca bine plans ...iar noi deja stabilisem data nuntii ca fiind in vara, ceea ce ma determina sa o aman cu cel putin inca 2-3 luni, pentru a fi sigura ca in cazul in care nu mi se rezolva problema, sa recurg ppentru o luna la un remediu alopat.

Acneea este una din "bolile" foarte greu de tratat, in cele mai multe cazuri doar se amelioreaza.Si mai greu este sa se depisteze cauza aparitiei ei, pentru ca sunt multe cauze care pot genera aparitia acneei, dar nu toate pot fi veridice.
Tina
Scris: Thursday, April 6, 2006 8:48 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Stele, nu cred ca ai avut asa ceva sau altcineva...asa ca va pun o poza sa intelegeti de ce ma voi sinucide soon

Tina attached the following image(s):
sa502254.jpg

taki
Scris: Thursday, April 6, 2006 8:52 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Tina wrote:
Stele, nu cred ca ai avut asa ceva sau altcineva...asa ca va pun o poza sa intelegeti de ce ma voi sinucide soon

Woaw, Tina , m-ai lasat fara cuvinte.

Fugi repede la un dermatolog sa te vada, poate iti poate recomanda ceva.

Cum se manifesta, te mananca, te ustura...?
Tina
Scris: Thursday, April 6, 2006 9:02 AM

Am fost la 5 dermatologi pana acum , m-am infundat de antibiotice , creme cu isotrenina, mixturi ....daca tu esti ingrozita, imagineaza-ti cum sunt eu...am avut un ten perfect si m-am trezit cu kkt-urile astea ( scuza-mi expresia ) sunt DISPERATA...continua sa-mi apara , nu ma mamnaca , pur si simplu apar ca un coshuletz oarecare si se transforma in cateva zile in ce vezi in poza, se umplu cu puroi si cand ajung la apogeu imi tzashneshte puroiul din ele in jet ca atunci cand scoti lapte din san ( fara nici o exagerare ) plans plans plans plans
Nu stiu cum sa fac sa atasez niste poze la academia americana de dermatoloige poate se indura careva de mine sa-mi gaseasca un tratament. Doctorii romani sunt sub orice critica
stele_pe_cer
Scris: Thursday, April 6, 2006 9:29 AM
Nivel

Tina, imi pare rau sa vad asa ceva, nici eu nu sunt pe departe (la mine acneea are o alta forma).Si, indif.de forma acneei, indif.ca luna de luna ai 3 cosuri sau peste 20 cum ama eu acum, tot te afecteaza psihic, pentru ca ajungi sa fii complexata de look-ul tau, in special dacainainte de sarcina nu prea ai avut mari probleme cu acneea.

Se pare ca ain cazul nostru Tina, este o dereglare hormonala din urma sarcinii, dar ma intreb cat va tine?Eu am nascut de 1 an si aprox.o luna, dcic eva timp tot a trecut.

O sa atasez si eu o poza cu forma mea de acnee.la mine zici ca am varicela (Adriana m-a vazut) si mi se tot inrautateste pe zi ce trece.

SI, DA, dermatologii romani nu sunt sub orice critica, ci pur si simplu nu stiu meserie.Eu am fost la Institutul de Aeronautica Spatiala, la om de vaza, kipurile, iar de tratat mi-a tratat problema, dar cu superficialitate.Imi puneam mari sperante in ei, pentru ca cei din regimul militar cica sunt doxa de carte si aparatura...hmmmm...partial adevarat.

Un dermatolog bun stiu ca este Prof.Giurcaneanu (eu inca nu am ajuns la el pentru ca vreau sa termin tratamentul homeopat).Sau vestita Dr. Mihaela Leventer.Din surse nesigure am inteles ca nu ar fi asa grozava in tratarea acneei, insensul ca direct la anticonceptionale si retinoizi de arunca, adica la tratamente foarte agresive,care iti pot dezekilibra pentru mult timp tenul.Acum, cum eu nu am fost la ea, nu ma pot pronunta cat este de buna, dar iti pot trimite pe privat numerele de telefon, daca esti interesata.La Leventer programarile se fac cu cateva luni inainte (1-2 luni).

In realitate arata mult mai rau, pentru ca la lumina naturala se vad toate punctele, toate copurile, de zici ca sunt arsa plans ..
Tina
Scris: Thursday, April 6, 2006 1:37 PM

Stele, nu te duce la Giurcaneanu, ca am fost printre primii doctori la care m-am dus de cand mi-a aparut , si e "varza " !!! renumele nu stiu in ce consta, dar eficientza lui lasa de dorit .Daca asa ceva nu-i sperie si nu incearca sa vindece in vreun fel,atunci chiar nu stiu de s-au mai facut doctori, eu consider ca sunt chiar un caz deosebit .
Iar la mine nu este o dereglare dupa sarcina, au aparut cu cateva luni inainte de a ramane gravida .
stele_pe_cer
Scris: Thursday, April 6, 2006 1:41 PM
Nivel

Tina wrote:
Stele, nu te duce la Giurcaneanu, ca am fost printre primii doctori la care m-am dus de cand mi-a aparut , si e "varza " !!! renumele nu stiu in ce consta, dar eficientza lui lasa de dorit .Daca asa ceva nu-i sperie si nu incearca sa vindece in vreun fel,atunci chiar nu stiu de s-au mai facut doctori, eu consider ca sunt chiar un caz deosebit .
Iar la mine nu este o dereglare dupa sarcina, au aparut cu cateva luni inainte de a ramane gravida .

Tina, multumesc mult pentru sfat.Te rog din suflet, scrie-mi mai multe pe privat despre Giurcaneanu, ca la el voiam sa merg si cu Matei cu dermatita atopica...deci, nu as vrea sa imi las copilul iar pe mana nenorocitilor care au diploma de medic in buzunar.

Am sa sterg poza, ca mi-e scarba cand o vad...nu e de aratatpuker :81pukel: ...
mihaela75
Scris: Thursday, April 6, 2006 5:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Tina,ca sa te consolez, si eu am avut fata sa o perioada destul de lunga.Mi-a trecut de la sine dar ma transformasem in omul pesterii adica nu mai ieseam ziua din casa iar psihicul era la pamant.Daca vreun dr. iti prescrie ceva ce nu gasesti in tara, spune-mi si-ti trimit cu placere.Acneea asta te distruge psihic nu fizicuff
stele_pe_cer
Scris: Thursday, April 6, 2006 7:49 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
[Acneea asta te distruge psihic nu fizicuff

Asta asa e, dar ce putem face, astfel incat sa nu ne lasam doborate de "efectele adverse " ale acneeei?Eu una, daca nu ar fi Matei pe care sa il scot in fiecare zi afara, cred ca numai noaptea as mai iesi...
Ely
Scris: Friday, April 7, 2006 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Eu de cand am venit in Portugalia mi-au aparut si mie cateva cosuri ,dar numai pe partea stanga asa suparata sunt ca pana sa vin aici nu am avut nimic ma gandesc ca poate a influentat clima nici nu mai stiu de unde .M-am lasat de fumat ,apoi am ramas insarcinata si am crezut ca-mi trece,dar nimic.Acum am inceput o cura cu suc de morcovi pe care-l fac in casa,nu fumez beau aproape 2 litri de apa pe zi,mananc cat mai sanatos fara grasimi multe si doctorul mi-a zis sa aplic un unguent Fucidine inca nu l-am aplicat.Am sa incep de azi sa vad cum este.oare
taki
Scris: Friday, April 7, 2006 2:20 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Pentru fetele cu acnee , tocmai am vorbit cu o prietena care venind in Japonia s-a umplut de acnee si s-a tratat cu ceai de musetel si nidoflor.

Se curata fata in fiecare dimineata si seara cu ceai de musetel, prin tamponare ( ceaiul de musetel, de preferat la pliculete se lasa la racit inainte de a fi folosit ). Dupa ce intra in piele, se aplica unguent nidoflor pana cand si acesta intra bine in piele, masanadu-se usor.

Good luck!!!

Incercati, cica da rezultate si vorba aia, "incercarea moarte n-are".
mihaela75
Scris: Friday, April 7, 2006 2:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
E posibil...si eu in perioada aia faceam o gramada de tratamente naturiste. E posibil ca unul sa-si fi facut efectul de am scapat ca asa de la sine pare greu de crezut ca trece.oare
stele_pe_cer
Scris: Friday, April 7, 2006 10:43 PM
Nivel

Acneea severa are cauze interne, nicidecum legate de poluare sau factori externi.Leacurile naturale au efect numai administrate intern si concomitent extern.Doar extern nu trateaza decat formele extrem de usoare, care oricum ar trece si de la sine in cateva zile sau saptamani.

Orice medicament aplicat timp indelungat pe fata sensibilizeaza tegumentul, ajungand ca la expunerea la soare sa apara pete, iritatii, arsuri, mancari si, in cazuri rare, cancer de piele.

Trebuie luat in calcul cand incepem un tratament extern si de tenul fiecareia.Daca este mixt, gras sau uscat;daca acneea este neinflamatorie (punctele albe si punctele negre ) sau acnee inflamatorie (papule, pustule, noduli sau chisturi), daca tenul este cuperozic, senisbil sau nu, la ce este sensibil, daca tenul este alergic la ceva anume...

Eu, in ciuda afptului ca imi cunosc tipul de acnee (mixta plans ), in ciuda faprului ca stiu de tip de ten am (mixt spre gras), to nu am gait remesiul potrivit.

Recent am descoperit pentru tenul meu gras si acneic gama de produse Sebium -Bioderma, exceptionale, dar numai in cazul acneei moderate.Dupa ce am reusit sa tratez acneea, am inceput sa o tin in frau cu aceasta gama (demakiant, sapun fara sapun, gel abraziv, crema anti-shine, crema tratament, crema reparatorie_.Efectele s-au vazut, dar la scurt timp m-am apucat de homeopatie, si a rezultat agravarea situatiei.Acum astept o cat de cat imbunatatire, ca tare ma deprima sa vad pe zi ce trece cum devin dinc e in ce mai buboasa.

Aveti idee cu ce imi pot inmuia pielea fetei, avand in vedere ca in prezent nu pot aplica nici o crema?Am celule moarte la suprafata pielii si ma mananca pielea cateodata de mor....si este zgrumturoasa plans ...

Ely, cum e cu cura asta cu suc de morcovi?
kry
Scris: Sunday, April 9, 2006 2:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

din pacate , concluzia mea e ca nu trece cu niciun tratament gen musetel, cutaden, si nu stiu ce. Am avut si eu, si mi-a trecut doar cu anticonceptionale, se pare ca acneea apare din cauza unei dereglari hormonale. Acum , ca vreau un bebe si am renuntat la anticonceptionale(diane35) a reaparut si vechea mea "prietena" acneea, si iar nu stiu cum sa mai scap de eabanghead
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.