Acneea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lilly of the valley
Scris: Thursday, April 18, 2013 8:16 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
oana, consumi cioco?

tot in zona maxilarului ma chinuie si pe mine. se mai intampla si in zona tamplelor, daca imi tin parul desfacut si pt ca tot il dau dupa ureche, probabil ca inflamez zona. tot aici am sesizat ca mi se descuameaza pielea, tare ma gandesc sa nu se fi reactivat psoriazisul.
oanamaria
Scris: Thursday, April 18, 2013 8:18 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ocazional consum ciocolata .
monica irimia
Scris: Thursday, April 18, 2013 12:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
oanamaria wrote:
Eu in adolescenta nu am avut probleme ,dar de vreo cateva luni am fata plina de cosuri ,imi trece unul imi apar 3 in zona maxilarului.

Am avut si eu aceasta problema si am rezolvat-o cu cateva sedinte de tratamente faciale la dermato. Am fost mai mult decat multumita de rezultate. angel
CasandraE
Scris: Thursday, April 18, 2013 12:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2012
oanamaria wrote:
...sa vad ce este pana la urma cu explozia asta de cosuri .

O a doua adolescenta? Big Laugh Big Laugh
oanamaria
Scris: Tuesday, April 23, 2013 7:46 AM
Nivel

Mi-am facut joi acum o programamre la dermatolog ca nu se mai poate ma innebuneste ,,pubertatea;;asta .
Sper sa -mi prescrie un tratament eficient.
endy
Scris: Tuesday, April 23, 2013 1:16 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
Sa ne spui si noua !
oanamaria
Scris: Thursday, April 25, 2013 4:21 PM
Nivel

Am fost la dermatolog si din cauza alaptatului nu mi-a putut da antibioticul care trebuia sa-l iau pt problema ,ci o sa o tratez pt inceput cu
ERYFLUID solutie pe care o aplic dimineata
Skincrem gel 15% seara
Fondul de ten Roche Posay -e un fond de ten special pt tnul cu probleme
Crema Sensibio de la Bioderma
Si ne vedem peste 3saptamani sa vedem cum evolueaza problema .
Mi-a zis sa-mi pun bine cremele si fondurile mele de ten pana rezolv problema si sa folosesc numai ce mi-a prescris el .Nu e ceva grav ,e o chestie mai mult estetica .

A mai folosit cineva Eryfluid sau Skincrem gel?
andreea13
Scris: Wednesday, May 22, 2013 10:21 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/22/2013
Eu am reusit sa scap de cosuri dupa ce am folosit un supliment numit Derminax!Poti sa inceri si cu asta!
Faza e ca trebuie sa gasesti produsul care se potriveste cel mai mult pe tipul tau de metabolism.
endy
Scris: Wednesday, May 22, 2013 3:49 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
Naturist , o data pe saptamina frecati tenul cu bicarbonat si vedeti ce fin devine !Daca aveti tenul uscat e bun uleiul pentru pielea copiilor !
oanamaria
Scris: Saturday, May 25, 2013 9:15 AM
Nivel

Acneeea mea s-a estompat foarte mult ,am trecut la pasul 2 si anume albirea petelor roz ram,ase in urma cosurilor ca a ramas pielea putin colorata sa zic asa si acum dimineata ma dau in continuare cu Eryfluid si seara cu crema Agnomega 200 care albeste .Foarte incantata sunt de cum arata tenul dupa 1luna de tratament si doctorul a fost foarte multumit de evolutie .
TatyKS
Scris: Wednesday, May 29, 2013 10:19 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
oanamaria wrote:
Acneeea mea s-a estompat foarte mult ,am trecut la pasul 2 si anume albirea petelor roz ram,ase in urma cosurilor ca a ramas pielea putin colorata sa zic asa si acum dimineata ma dau in continuare cu Eryfluid si seara cu crema Agnomega 200 care albeste .Foarte incantata sunt de cum arata tenul dupa 1luna de tratament si doctorul a fost foarte multumit de evolutie .

Bravo , felicitari Bravoo
Am avut si eu o problema dar imediat dupa licenta pe fond de stres ... vai ce era pe fata mea. Nu avusesem in viata mea probleme cu tenul. . Am facut timp de aproape 1 an 1 vaccin imunonodulator, am luat roacutanne care este f puternic ... la 3 luni repetam analizele pentru ficat, si local aveam 2 creme : skincode parca care imi usca fata si inca una de la vichi pentru ten f sensibil .., era in niste tubulete mici.
oanamaria
Scris: Wednesday, May 29, 2013 11:40 AM
Nivel

Eu din cauza alaptatului am mers pe o varianta fara medicamente .
CasandraE
Scris: Wednesday, May 29, 2013 4:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2012
Apropo de acnee, am citit ca studiile realizate pentru interzicerea unor anticonceptionale efectuate in Franta, medicamentul Diane 35, au descoperit ca acestea au beneficii clare care depasesc riscurile pentru tratarea formelor severe si moderate de acnee :

Quote:
Aceste medicamente, se arata în raport, trebuie utilizate exclusiv pentru tratamentul formelor moderate pâna la severe de acnee determinata de sensibilitatea la androgeni si/sau hirsutismului (cresterea excesiva a firelor de par în zonele în care acestea sunt neglijabile sau absente) la femeile aflate la vârsta fertila. În plus, administrarea medicamentului Diane 35 pentru tratamentul acneei se recomanda numai în situatia în care tratamentele alternative topice sau antibioterapia orala s-au demonstrat ineficiente, se arata în raportul PRAC, dat publicitatii în România de Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale (ANMDM).

De aici : http://www.mediafax.ro/social/concluziile-unui-raport-privind-diane-35-beneficiile-depasesc-riscurile-medicamentul-folosit-exclusiv-pentru-acnee-10904057
raly
Scris: Saturday, June 8, 2013 9:48 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Isotrexin gel am incercat pt Cosmin care se lupta greu cu acneea,se da si pe reteta compensata pt copii,in combinatie cu Roacutanne pastilute,si tratamentul merge struna!Lol Lol
marivic
Scris: Monday, June 10, 2013 3:49 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Si eu am mari probleme,.....Foloseam o crema englezeasca adusa des otul meu,dar vad ca nu-mi mai trece nici cu aceea,....eu le si zgandar fir-ar sa fie si s-au facut o uratenie,.....plans plans plans
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.