|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| oana, consumi cioco?
tot in zona maxilarului ma chinuie si pe mine. se mai intampla si in zona tamplelor, daca imi tin parul desfacut si pt ca tot il dau dupa ureche, probabil ca inflamez zona. tot aici am sesizat ca mi se descuameaza pielea, tare ma gandesc sa nu se fi reactivat psoriazisul. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ocazional consum ciocolata . |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| oanamaria wrote:Eu in adolescenta nu am avut probleme ,dar de vreo cateva luni am fata plina de cosuri ,imi trece unul imi apar 3 in zona maxilarului.
Am avut si eu aceasta problema si am rezolvat-o cu cateva sedinte de tratamente faciale la dermato. Am fost mai mult decat multumita de rezultate. |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 205
| oanamaria wrote:...sa vad ce este pana la urma cu explozia asta de cosuri .
O a doua adolescenta?  |

| Mi-am facut joi acum o programamre la dermatolog ca nu se mai poate ma innebuneste ,,pubertatea;;asta . Sper sa -mi prescrie un tratament eficient. |

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Sa ne spui si noua ! |

| Am fost la dermatolog si din cauza alaptatului nu mi-a putut da antibioticul care trebuia sa-l iau pt problema ,ci o sa o tratez pt inceput cu ERYFLUID solutie pe care o aplic dimineata Skincrem gel 15% seara Fondul de ten Roche Posay -e un fond de ten special pt tnul cu probleme Crema Sensibio de la Bioderma Si ne vedem peste 3saptamani sa vedem cum evolueaza problema . Mi-a zis sa-mi pun bine cremele si fondurile mele de ten pana rezolv problema si sa folosesc numai ce mi-a prescris el .Nu e ceva grav ,e o chestie mai mult estetica .
A mai folosit cineva Eryfluid sau Skincrem gel? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/22/2013 Mesaje: 1
| Eu am reusit sa scap de cosuri dupa ce am folosit un supliment numit Derminax!Poti sa inceri si cu asta! Faza e ca trebuie sa gasesti produsul care se potriveste cel mai mult pe tipul tau de metabolism.
|
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Naturist , o data pe saptamina frecati tenul cu bicarbonat si vedeti ce fin devine !Daca aveti tenul uscat e bun uleiul pentru pielea copiilor ! |
|

| Acneeea mea s-a estompat foarte mult ,am trecut la pasul 2 si anume albirea petelor roz ram,ase in urma cosurilor ca a ramas pielea putin colorata sa zic asa si acum dimineata ma dau in continuare cu Eryfluid si seara cu crema Agnomega 200 care albeste .Foarte incantata sunt de cum arata tenul dupa 1luna de tratament si doctorul a fost foarte multumit de evolutie . |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| oanamaria wrote:Acneeea mea s-a estompat foarte mult ,am trecut la pasul 2 si anume albirea petelor roz ram,ase in urma cosurilor ca a ramas pielea putin colorata sa zic asa si acum dimineata ma dau in continuare cu Eryfluid si seara cu crema Agnomega 200 care albeste .Foarte incantata sunt de cum arata tenul dupa 1luna de tratament si doctorul a fost foarte multumit de evolutie .
Bravo , felicitari Am avut si eu o problema dar imediat dupa licenta pe fond de stres ... vai ce era pe fata mea. Nu avusesem in viata mea probleme cu tenul. . Am facut timp de aproape 1 an 1 vaccin imunonodulator, am luat roacutanne care este f puternic ... la 3 luni repetam analizele pentru ficat, si local aveam 2 creme : skincode parca care imi usca fata si inca una de la vichi pentru ten f sensibil .., era in niste tubulete mici. |
|

| Eu din cauza alaptatului am mers pe o varianta fara medicamente . |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 205
| Apropo de acnee, am citit ca studiile realizate pentru interzicerea unor anticonceptionale efectuate in Franta, medicamentul Diane 35, au descoperit ca acestea au beneficii clare care depasesc riscurile pentru tratarea formelor severe si moderate de acnee :
Quote:Aceste medicamente, se arata în raport, trebuie utilizate exclusiv pentru tratamentul formelor moderate pâna la severe de acnee determinata de sensibilitatea la androgeni si/sau hirsutismului (cresterea excesiva a firelor de par în zonele în care acestea sunt neglijabile sau absente) la femeile aflate la vârsta fertila. În plus, administrarea medicamentului Diane 35 pentru tratamentul acneei se recomanda numai în situatia în care tratamentele alternative topice sau antibioterapia orala s-au demonstrat ineficiente, se arata în raportul PRAC, dat publicitatii în România de Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale (ANMDM).
De aici : http://www.mediafax.ro/social/concluziile-unui-raport-privind-diane-35-beneficiile-depasesc-riscurile-medicamentul-folosit-exclusiv-pentru-acnee-10904057 |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Isotrexin gel am incercat pt Cosmin care se lupta greu cu acneea,se da si pe reteta compensata pt copii,in combinatie cu Roacutanne pastilute,si tratamentul merge struna! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu am mari probleme,.....Foloseam o crema englezeasca adusa des otul meu,dar vad ca nu-mi mai trece nici cu aceea,....eu le si zgandar fir-ar sa fie si s-au facut o uratenie,..... |
|
|