Acneea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Katrina
Scris: Friday, July 22, 2011 9:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/9/2010
Cam devreme ce-i drept,noi ne confruntam de la 10 ani si 6 luni cu Acneea.
E o forma destul de urata pe care nu putem s-o tinem in frau doar cu masuri de igiena suplimentare(diferite geluri de curatare si lotiuni tonice),asa ca medicul ne-a prescris Zineryt.Pana in prezent suntem multumiti de evolutie,vom mai vedea pe viitor ce vom face,deoarece dr. mi-a spus ca va trebui la un moment dat sa alternam produsele pentru a nu aparea rezistenta la tratament .
Pe mine ma sperie un pic aceasta afectiune ,deoarece am vazut multe persoane cu cicatrici destul de severe,iar baietelul se consuma mult din pricina aspectului tenului sau.Si cand a avut varicela a suportat mancarimea si s-a abtinut sa nu cumva sa rupa vreo bubita si sa-i ramana semn .
Daca v-ati confruntat si voi cu aceasta problema si ati reusit s-o controlati va rog sa-mi spuneti ce si cum ati folosit.
mikaela
Scris: Friday, July 22, 2011 9:30 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Proactiv e bun, cam scumput si nu stiu daca si cum se procura in Ro.
delfinasa
Scris: Friday, July 22, 2011 10:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Sau Acne free...rivalul lui Proactiv...eu am folosit un timp, desi nu am avut/am acnee, dar iti face un ten foarte frumos si finut...eu am vazut efecte chiar a doua zi...chiar este bun setul...e mai ieftin daca nu ma-nsel si vine in cantitati mai mari decat vine Proactiv. L-am folosit exact dupa instructiunile scrise pe el, mi se pare ca dimineata si seara.
Katrina
Scris: Friday, July 22, 2011 10:25 PM
Nivel

pupici pupici Mikaela,Delfinasa,din pacate nu se gasesc si in Romania.
De Proactiv am mai auzit.L-a folosit nepotul meu,i l-a adus cineva din State acum cativa ani.Din pacate nu i-a ajuns pentru tot tratamentul ,insa nici nu s-a mai agravat .El a fost multumit ,ca ce folosise din tara nu avusese nici un rezultat.
mikaela
Scris: Saturday, July 23, 2011 12:56 AM
Nivel

Katrina, Proactiv are site international pe www.proaciv.net. Se poate face comanda si in Romania din cate am vazut la prima vedere. Nu stiu cat costa shippingul, daca se merita ca si pret dar calitativ e foarte bun. Au mai multe produse, iti pun ingredientul activ la unele produse, poate gasesti ceva similar in Ro daca nu reusesti sa comanzi pe net.

Refining mask -sulfur 6% (se aplica pe pielea umeda, se lasa 10 min si se clateste fata cu apa calduta. Se repeta de 2-3 ori pe saptamana). Chestia asta arata ca namolul sau argila si se poate pune pe cos seara, iar pana dimineata este uscat.

Renewing cleanser- benzoyl peroxide 2,5% -Se foloseste dimineata si seara, masand fata si clatind cu apa calduta. Asta e o crema ca Tix-ul ras curata fata, e posibil sa jumuleasca pielea, caz in care se reduce utilizarea la o data pe zi sau chiar mai putin.

Revitalizing toner--asta e un fel de lotiune gen "Lara" de pe timpuri, daca stii. Se foloseste pe un tampon de vata dimineata si seara.

Repairing treatment -benzoyl peroxide 2,5%- asta e o lotiune crema, foarte usoara si care nu ingrasa tenul. Se aplica de 2-3 ori pe zi, prevenind uscarea excesiva produsa de celelalte chestii de mai sus.

Oil free Moisture with SPF 15 -se aplica 1 data pe zi, e o crema usoara, dar nu e musai la tratament, numai in cazul in care tenul se usuca excesiv si eventual ca protectie impotriva soarelui. De regula e data ca si "cadou" la pachet.

Toate se folosesc combinat, se curata fata, se pune "argila", se sterge cu lotiunea si se aplica crema. Aditional se pune "argila" pe locurile purulente pana se usuca. Cam asta ar fi...diferenta e ca aici se gasesc cupoane de reduceri, in masura in care cel mai mic pachetel de tratament costa vreo 20 dolari si sticlutele sunt relativ mici, cred ca ajung undeva pana la trei luni de uz. Pachetele mai mari erau parca si 60$ sau chiar mai mult, cu sticlute mai mari si durata de folosire mai indelungata, dar si alte produse incluse.

Daca comanzi pe net, cred ca ar fi bine sa iei cantitate mai mare, ca tot platesti shippingul...

Deci daca gasesti ceva cu benzoyl peroxide ca ingredient activ, ai putea intreba medicul daca baiatul poate folosi, inainte de a comanda pe net...computerlove
misha
Scris: Saturday, July 23, 2011 11:11 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Katrina, dar CAUZA aparitiei acneei ati gasit-o? Daca da, ati primit tratament pentru aceasta? E posibil ca afectiunea sa nu fie doar la nivelul pielii ci sa fie vorba de vreo infectie stafilococica sau cu vreo alta bacterie. Remediile naturiste le-ati incercat? Sunt mai de durata dar nu au efecte secundare ca celelalte medicamente/produse.
Katrina
Scris: Saturday, July 23, 2011 11:25 PM
Nivel

Mikaela,multumesc mult!O sa ma interesez.

Misha,baietelul are si o eczema cronica,fara o cauza aparenta. Am facut mai multe analize dar nu i-a iesit nimic.Ce nu i-am facut, au fost testele alergice serice si cutanate,deoarece IgE a iesit in limite normale ,deci nu ar fi de natura alergica. Dr. a spus ca ,acneea poate sa fi aparut datorita pubertatii precoce, schimbarile hormonale dand diferite inflamatii ale pielii,mai ales ca la el mai rar apare cate un cos alb,doar cand se joaca prea mult in caldura si transpira abundent.
Cat despre remediile naturiste ,va trebui sa ma sfatuiesc cu dr. ,pentru ca in prezent nu am voie sa-i aplic pe piele, nimic din plante.

Ca analize i-am facut: HLG, Glicemie ,TGP,TGO, bilirubinele ,fibrinogen, proteina C reactiva, ASLO,VSH, uree ,creatinina,exudat nazal si faringian,ex coproparazitologic,ezamen complet de urina,IgA,IgE.Parca i-am mai facut ceva dar nu-mi aduc aminte ce.Cert e ca toate au iesit bine,unele dintre ele le-am repetat la doua laboratoare.
dorrina
Scris: Monday, November 21, 2011 9:01 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
PrincessLilou
Scris: Wednesday, November 28, 2012 2:42 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
As dori sa stiu si eu, daca a mai folosit cineva Proactiv, ce parere aveti despre produs si daca e de efect.
La noi ii face reclama la greu, dar eu nu merg dupa reclame si nu cunosc pe nimeni aici care sa fi folosit produsul.

Merci.
mikaela
Scris: Wednesday, November 28, 2012 3:30 AM
Nivel

Eu am folosit si inca folosesc pt curatarea fetei si in cazuri de urgenta, cand mai apare cate un inamic pe ici pe colo, pun rapid crema seara si dimineata este uscat si pe duca ras Mie imi place, imi prieste, il recomand.
bobi90
Scris: Friday, August 5, 2016 3:47 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Cosurile de cele mai multe ori se lasa greu invinse si de asta trebuiesc schimbate tratamentele periodic.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.