Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Oana,viata usoara si fericita in noua casuta .Sa fie intr un ceas bun si sa vina si fetita |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Miriam cadoul de la tine se incadreaza perfect in sufrageriea noua! Multumesc ! Dupa ce pun totul la loc vom da comanda de mobila ce ne mai lipseste-biblioteca simobilierul din baie. Casa e mai mare si mai frumoasa decat ma asteptam ,o iubesc si-mi place ca e foarte aproape de centru-in 10minute de mers pe jos sunt in inima orasului. Am inceput sa ies sa cunosc imprejurimile si am absolut tot ce-mio trebuie la indemana-piata,magazine ,parc etc. Doamne nu-mi vine inca sa cred ca este casuta noastra si ca mi s-a schimbat starea =de spirit radical. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| oana ,ma bucur mult pt voi spor la aranjat |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Oana,sa fiti fericiti in casa noua si spor la treaba ! |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Oana ma bucur pentru tine. s-o stapaniti sanatosi si bucurosi. Gata-ti treaba si hai cu pozele promise,ca abia asteptam. |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Oana, ani multi si fericiti in noua casa! |
|

| Va multumesc ! |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Bine ai venit la Pitesti! Astept sa ne cunoastem. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| oanamaria wrote:Miriam cadoul de la tine se incadreaza perfect in sufrageriea noua!  Multumesc ! Cu mare placere, inseamna ca mi-am atins "scopul" |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ei, bine ai revenit, in casa noua! Gata? V-ati instalat? Incepeti sa va simtiti acasa? |
|

| vali horhoianu wrote:Bine ai venit la Pitesti! Astept sa ne cunoastem. Cu siguranta ne vom cunoaste !Acum am inceput sa explorez imprejurimile si sa ma bucur de tot ce e nou si frumos. Uneori mi se pare ca visez -nici nu-mi vine sa cred ca e casuta noastra ,ca stau linistita si iubesc fiecare coltisor din ea. Mai am de facut unele aranjamente ,dar ce a fost mai greu am facut . Abia astept sa vad ce reactie va avea Stefan cand va vedea casa si camera lui . |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/10/2010 Mesaje: 449
| Oana, acuma am vazut si eu ca voi v-ati mutat in casa noua!!!! Va doresc sa o locuiti sanatosi si bucurosi. Acomodare usoara |
|

| Ani iti multumec ! |
|

| Cum invat sa descarc pozele din aparat in laptop pun pozele pe care le-am promis de atata timp. Trebuie sa-mi instaleze Sorin un program ca eu nu ma pricep si el vine foarte tarziu si uite asa se amana putin mai mult. |
|

Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| oana s-o stapaniti sanatosi noua locuinta si sper sa ne cunoastem,eu vin foarte des la pitesti la soacra mea si mi-ar face placere sa te cumosc |
|
|