Achizitionare casa
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, February 12, 2006 7:45 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ce zone mai bune de case stiti in Bucuresti sau in imediata vecinatate, care sa nu fie nici prea scumpe.

La ce va uitati cand achizitionati o casa, din ce e bine sa fie facuta ?
Ma bate gandul sa ma bag la un credit pentru constructie de locuinte, dar nu prea stiu inca nici unde, nici cum, nici cat, nimic din cu ce se mananca treaba asta.
stele_pe_cer
Scris: Monday, February 13, 2006 2:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
EmaC wrote:

Ma bate gandul sa ma bag la un credit pentru constructie de locuinte, dar nu prea stiu inca nici unde, nici cum, nici cat, nimic din cu ce se mananca treaba asta.

Sa-nteleg ca vrei "sa te bagi" la o casa la keie?Sau sa iti construiesti tu singurica o casutza in inima prafuita a Bucurestiului?

Casele la keie sunt super, cel putin duplexurile sunt de nota 10,. dar cam greu ti se aproba creditul...mai sunt casele la keie prin MI, dar acolo e musai sa fie cineva din famelie cadru militar sau fost cadru militar...
taki
Scris: Monday, May 22, 2006 7:33 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Preturi de garsoniere sau apartamente in Bucuresti uff oare ?

Nu trebuie neaparat in centrul Bucurestiului, dar nici in Ferentari, Ozana, Rahova nu vreau nu .

Mi-ar place undeva prin apropierea parcului, Tineretului, Dristor, Iancului...pe linia lui 34.

As vrea ca anul asta sa cumpar o garsoniera sau un apartament cu 2 camere, ca, din cate am inteles din 2007 se dubleaza-tripleaza preturile la imoboliare si nu numai.uff
Kiki
Scris: Monday, May 22, 2006 7:58 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Uite, Taki, aici: www.neogen.ro
Ai criteriu de cautare intre x euro si y euro, plus ca daca iti faci cont iti setezi alerte si te anunta in functie de criteriile tale.
taki
Scris: Monday, May 22, 2006 8:03 AM
Nivel

Kiki wrote:
Uite, Taki, aici: www.neogen.ro
Ai criteriu de cautare intre x euro si y euro, plus ca daca iti faci cont iti setezi alerte si te anunta in functie de criteriile tale.

Mercik pupici !
Kiki
Scris: Monday, May 22, 2006 8:04 AM
Nivel

taki wrote:

Mercik pupici !

Cu placere. sa stii ca pe site-ul asta nu sunt tzepari, eu il folosesc de mult timp si la joburi si la alte vanzari / cumparari diverse. Oricum putina atentie nu strica. pupici pupici
taki
Scris: Monday, May 22, 2006 8:13 AM
Nivel

Kiki wrote:

Cu placere. sa stii ca pe site-ul asta nu sunt tzepari, eu il folosesc de mult timp si la joburi si la alte vanzari / cumparari diverse. Oricum putina atentie nu strica. pupici pupici

salut am inteles!
AdrianaC
Scris: Sunday, July 30, 2006 9:54 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Eu am gasit o firma care aparent construieste niste super casute, dar pe terenul tau, iar pretul e chiar bunicel.

Casele sunt din caramida, p+1, 205 mp, 4 dormitoare, 2 bai, finisate la cheie, cu autorizatii, avize incluse.

Haideti sa va arat niste poze de casute sa vedeti cam cum arata.

Asta imi place cel mai mult:

Apoi mai sunt si celelalte modele:

_
Kiki
Scris: Monday, July 31, 2006 7:52 AM
Nivel

Sunt foarte frumoase casele, Adriana. Mie personal imi place ultima ras
fdianamaria
Scris: Monday, July 31, 2006 4:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
si noi vrem sa ne luam casa, dar pentru ca "la cheie" costa mult prea mult (chiar daca am lua credit, tot nu ajung la suma de 70 - 150.000 euro, de la cea mai simpla posibila, la mai complexa. A se vedea de exemplu... http://www.bermo.ro/vila_iulia.html ), ne-am orientat spre cele de caramida, nu foarte vechi, care sa suporte mansardare. Asadar ne dorim o casa cu vreo 2-3 camere, de caramida, cu fundatie rezistenta la etajare, pentru a o putea mansarda si neaparat cu gradina de cel putin 300m patrati. Ideea e ca, atunci cand o vom gasi si ne va place, vrem sa chemam un arhitect sa studieze (la fata locului si pe hartii) totul pentru a afla si "ascunzisurile" ei. Si, pentru ca toti fug de oras si de poluarea si galagia lui, si noi facem la fel...vrem sa ne luam casa intr-una din comunele de langa Arad (e ok din toate punctele de vedere...oricum, 10-30 km in jurul Aradului e ca si cum te-ai plimba prin capitala, nu?? sic ). Cand am stat in Bucuresti am vrut sa-mi iau casa in Afumati. Am vazut cateva la timpul respectiv si-mi placusera....
Mult succes tuturor ce cauta ca noi...casa visurilor. pupici
delfinasa
Scris: Wednesday, September 12, 2007 4:48 PM
Nivel
Nivel: Senior

Si prima si ultima-mi plac...la ce preturi sunt, Adriana?...eu as modifica putin terasa din spate si-as face-o mare, sa-mi incapa o masa cu scaune, un gratar, flori si as face si scari sa pot cobora in gradina...tipul asta de case e ideal sa fie construite cu fata spre strada, deci trebuie teren cu deschidere maricica, sa ramana loc si pe lateral....aaa, si tipul ala de gardulet, desi e superb, nu se poate pune-n Romania ca-l sar repede hotii uff.
codruta
Scris: Wednesday, September 12, 2007 5:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

frumoase casute.
ar fi interesant de aflat ce inseamna "la cheie", adica ce materiale folosesc pt finisaje, si cat e mp construit.
lauramicu2002
Scris: Thursday, December 6, 2007 10:09 PM
Nivel: Guest

Super casele! Cui nu i-ar placea?
Dar e important si cat costa. Si bine-nteles - facute o serie de modificari - ca doar suntem in Romania
banghead banghead
Kiki
Scris: Thursday, December 6, 2007 10:23 PM
Nivel

Eu nu cred ca mai merita sa iti iei casa la cheie in Romania. Mai degraba ti-o faci.
Ma uitam la tv, la diverse reportaje cu case noi, apartamente noi si sunt facute in dorul lelii. Construiesc repede si prost...
Lilly of the valley
Scris: Thursday, December 6, 2007 10:29 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Kiki wrote:
Eu nu cred ca mai merita sa iti iei casa la cheie in Romania. Mai degraba ti-o faci.
Ma uitam la tv, la diverse reportaje cu case noi, apartamente noi si sunt facute in dorul lelii. Construiesc repede si prost...

frate-miu si-a facut casa vara asta si l-a ajuns la jumatate cat ar fi dat pe o casa la cheie, plus ca si-a ales singur materialele pt finisaje, iar temopanul e din lemn triplu stratificat.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.