|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/15/2007 Mesaje: 58
| Leut cum au zis si fetele bine ca sunteti voi ok ca restul se rezolva si timpul trece repede. Somn usor si maine o sa fie mai bine! |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Doamne, Madi! Stii ce bine-ai zis? Mor de somn! Multumesc la fel! |

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Kiki wrote:Oooo, nu cred ca e mai cicalitor ca barbata-miu... ha, nu-l cunosti ce stresant si enervant este al meu |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 132
| Eu am avut 2 accidente. Unul usor si unul ceva mai serios. In ambele cazuri a trebuit sa ma duc la politie. Chiar si un prieten de familie nu a vrut sa-mi puna alta usa, sa schimbe capota fara adeverinta de la politie. A zis ca daca era zgariata, ok, mai mergea. Cum s-a mai spus, si noi am fost la Politie, am dat declaratii, am desenat pe acolo cam cum a fost, am dat asigurarea si asta e. Dar am mai patit-o cu un taximetrist. M-a lovit in spate. Am coborit, am vazut ca nu e nimica, am zis hai sa-l las. Rau am facut. Dupa nici 10 min de mers a inceput sa se auda un hirait nasol. masina omului lovise teava de esapament si, cum la mine era iesita in afara multisor, a impins-o, teava s-a indoit sub masina. Nu mi-a trecut prin cap sa-i iau nr masinii. Asa ca...prinde orbu' scoate-i ochii. Ideea e ca , chiar daca e vb de o simpla tamponare, sa se retina numarul masinii care te-a lovit. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| cris22tyna wrote:ha, nu-l cunosti  ce stresant si enervant este al meu
Ba-l cunosc si mi s-a parut mai calm ca stresul meu |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Leut, imi pare rau! Inteleg cum e sa te piseze unii la cap... si sotul meu la fel face. Si eu am "pupat" un Matiz in fund la vreo 5 luni dupa ce am luat carnetul. Si a fost doar vina mea, ca nu am pastrat distanta regulamentara. Si dragul meu sot a primit ieri o amenda de 234 RON (a platit doar jumatate azi) pt defectiuni grave la sistemul de iluminare (pe buna dreptate, luminile la Dacia lui functioneaza absolut aleatoriu). |

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Leut ma bucur ca sunteti bine asta conteaza fiarele se repara ele. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Leut, imi pare tare rau pentru patanie! Important e ca sunteti toti bine! Permisul...il iei tu ca esti fata desteapta! |

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Haide, mai, ce facusi? M-am speriat tare pana am ajuns sa citesc postarea pana la capat. Uffff, bine ca sunteti voi ok, asta e cel mai important. Stiu ca Iuli nu e suparat pe tine, am vazut eu cat e de super ok la faze din astea de Tare nasoala partea cu permisul, dar lasa ca il recuperezi tu. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Leut, imi pare rau pentru ce ti s-a intimplat! Bine ca nu a fost mai rau!
2 luni trec ele si masina se repara! Maxima atentie de acum inainte la volan |
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Multam' mult pentru mesaje... Oana...la partea cu supararea in ce-l priveste pe Iuli...da' ce, are curajul sa se supere? Ca doar mi-s leoaica...si cand n-am dreptate am gura mare! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| leut wrote:Multam' mult pentru mesaje... Oana...la partea cu supararea in ce-l priveste pe Iuli...da' ce, are curajul sa se supere? Ca doar mi-s leoaica...si cand n-am dreptate am gura mare!
Da, mai, asa e, dar lasa ca si el e un baiat de milioane. |
|
|