Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Deoarece Cracuinul este aproape iata cateva ideii pentru decorarea casei, bradului precum si alte accesorii
Bradul - ce este mai frumos si mai semnificativ decat bradul de Craciun impodobit pana la refuz cu dulciuri globuri si obiecte stralucitoare?
Iata si cateva idei :

si o idee "green" ( pentru cei ce vor sa salveze mediul inconjurator )

Masa de Craciun decorata cu obiecte aurii

Suporturi de lumanari
un sipmlu si banal suport de lumanari poate fi transformat intr-un obiect central pe masa de Craciun ( cateva floricele, cateva ramurele de pin, cateva margelute ) :

Alte decoratiuni

|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Absolut superbe !!!
Anul acesta o sa iau si eu bradut natural, sper, si o sa ii pregatesc niste decoratiuni mortale, crosetate |
|

| AdrianaC wrote:Absolut superbe !!! Anul acesta o sa iau si eu bradut natural, sper, si o sa ii pregatesc niste decoratiuni mortale, crosetate
Ma bucur ca ti-au placut...
Poate ajuta si ideile urmatoare....
Globuri
Mici frumoase stralucioare, iata cate idei deosebite
Se fac pe mingi de calcar sau se pot folosi si mingi ping-pong
paiete ace de gamalie si ...

minge de calcar ( sper ca sa se numesc ) lipici si altele:

scoici, perle, margelute, snur colorat:

mingii, ata de matase, snur auriu:

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Foarte frumos! Sper sa innoim si noi "munitia" de Craciun! Vreau sa fac frumoasa toata casa...desi daca e Dav in ea, oricum mi se pare frumoasa! |
|

| Kiki wrote:Vreau sa fac frumoasa toata casa...desi daca e Dav in ea, oricum mi se pare frumoasa!
Adevarat graiesti !!!!!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Multumim de idei ! Noi anul asta se pare ca totusi vom merge in Romnaia de revelion , Craciunul tot aici. Sa vedem. oricum, astept idei cat mai multe si variateee ! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/28/2007 Mesaje: 121
| Multumim pentru idei. Ca vrem , ca nu , dupa asa minunatii, trebuie sa ne completam colectia de Craciun si cu asa ceva. |
|

| Cadouri, cadouri....
Cum fiecare dintre noi oferim cadouri de Craciun, iata cateva idei pentru a ambala acest cadou ca de sarbartoare....
Cateva tehnici de vopsire: se poate vopsi cartonul cu stampile, burete sau folosind un "pieptan" din carton, trebuie sa precizes ca folosirea "pieptanului" se face cand vopseaua este uda

Cu cartoanele obtinute se pot construi cutiutele:
forma depinde de modelul cutiei:

se poate folosi si un capsator normal

Iata si rezultatul final sau/si alte idei:

Craciun Fericit !!!

La cadou se poate adaoga si o mica felicitare ( sau mare ) facuta cu aceleasi materiale:

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cristy, vad eu bine? Forma aia de stea e facuta pe un cartof? |
|

| MNiko wrote:Cristy, vad eu bine? Forma aia de stea e facuta pe un cartof?
Da, vezi bine... este intradevar un cartof...
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Faina idee. Ala cu siguranta se gasete si la noi |
|

|
Iata inca o ideie nastrusnica....
Cristy attached the following image(s):

|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Sunt absolut superbe cutiutele de cadouri ! Trebuie sa incerc si eu macar una !
Am incercat azi sa fac si margelutele prezsentate la un topic anterior, si au iesit super, Alice e foarte incantata, mai ales ca 90% si le-a facut singura, si sta numai cu ele la gat. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Si mie imi plac cutiile de cadouri! Sunt foarte frumoase! Ce tip de vopsea se foloseste? Ca eu habar nu am |
|

| Kiki wrote:Si mie imi plac cutiile de cadouri! Sunt foarte frumoase!  Ce tip de vopsea se foloseste?  Ca eu habar nu am
Eu folosesc in general vopsea acrylica ( Acrylic Paint) se usuca repede, usor de manevrat, destul de reziztenta, are un finisaj placut.
Pentru vopsitul cu "pieptenul" s-a amestecat putina praf de hartie pentru a creea senzatia de relief, eu as folosi Molding Paste (o pasta acrylica "Acrylic Polimer Emulsion Medium" ) as combina 2/3 vopsea si 1/3 pasta.
Inca ceva, tehnica de vopsire cu "pietanul" nu as folosi-o la suprafete mari, cu se vede si in poze se poate taia forme din ea sau pus pe ici pe colo. Datorita faptului ca este multa vopsea si praf de hartie va devin foarte groasa ( si personal, neplacuta pentru o cutie ca textatura) Pentru cutii as recomanda cartoane colorate pe care sa stampilati ceva forme
Daca nu.... puteti cumpara hartie de impachetat frumos colorata si lipita pe cutie...
Astept si poze se vedem ce iese !!! |
|
|