Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/6/2011 Mesaje: 398
| am gasit un link interesant http://freecrochetpattern.weebly.com/crochet-bridal-patterns.html |
|
Inregistrat: 10/20/2011 Mesaje: 433
| am gasit si eu cateva accesorii pentru nunta
ally_4fvr attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/6/2009 Mesaje: 104
| :casatorie ally_4fvr wrote:am gasit si eu cateva accesorii pentru nunta
imi plac ffff mult!!! mai are cineva materiale despre acest subiect?? ceva modele si diagrame? pernute pt verighete, marturii, ceva pt paharele mirilor? eu nu am gasit nimic. mi-ar place f mult sa fac si eu cateva! are cineva idee cum se face al 2 lea model?? imi place enorm de mult!!! |
|
| buna eu am realizat suveniruri pentru nunta fratelui meu. ally_4fvr attached the following image(s):
|
|
| christinuca wrote::casatorie imi plac ffff mult!!! mai are cineva materiale despre acest subiect?? ceva modele si diagrame? pernute pt verighete, marturii, ceva pt paharele mirilor? eu nu am gasit nimic. mi-ar place f mult sa fac si eu cateva! are cineva idee cum se face al 2 lea model?? imi place enorm de mult!!!
Am mai gasit eu cateva sper sa iti fie de folos ally_4fvr attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| daiana attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 11/6/2009 Mesaje: 104
| multumesc muuult!!! sunt superbe toate! m-am decis sa-mi fac singurica paharele pt miri si nasi pt anul viitor si deja mi-am cumparat panglici si alte chestii. ma gandeam ca pt marturii sunt super cele facute de mana dar cred ca mi-ar lua f mult sa fac pt toti invitatii...asa ca imi voi face singura paharele, casuta si cosuletul |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
|
Christinuca spor sa ai ,cu siguranta le vor placea invitatilor! |
|
| am gasit cateva obiecte folositoare in ziua nunti :D
ally_4fvr attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| si eu am gasit ceva
bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
| bire.anamaria wrote:si eu am gasit ceva
sunt superbe:d
|
|
Inregistrat: 10/16/2011 Mesaje: 192
| Am si eu 2 evantaie salvate...cred ca ar merge de minune pt o mireasa katty attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Frumoase idei aici
O husa pt album foto de la nunta, este cald inca ...eu as fi vrut floarea mai viu colorata, dar clientul nostru-stapanul nostru Sper ca se incadreaza aici...
|
|
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| toate lucrusoarele astea marunte dau asa mare valoare mesei si evenimentului.....superbe |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Miriam |
|
|