|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Alilore wrote: Azi am facut o palariuta pt la vara...sper sa va placa...este tricot si croshet
Exceptionala! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Superba palaria!!!
Rafira ti-a iesit detsul de frumos colierul!! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| pentru realizari.Super! |

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/24/2011 Mesaje: 54
| Am mai terminat un colier Alilore attached the following image(s):

|

| Multumesc d-na Vali |

| Anabella wrote:Superba palaria!!! Rafira ti-a iesit detsul de frumos colierul!! Ms mult Anabella...nu prea ma pricep la palarii ....cea de la avatarul tau imi place mult....cred ca e piticul tau in poza |

| rafira wrote:Super palaia,Alilore!Am luat microbul bijuteriilor crosetate dar nici pe departe nu se poate compara cu ce faceti voi ![]()  Uploaded with ImageShack.us
Rafira....super fain...felicitari ! Sa sti ca iti fur modelul de la colier sper sa nu te superi
Iti las o pagina cu modele faine pt inspiratie http://marciapradoartecomamor.blogspot.com/ |

Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| M-am fastacit de tot cand am vazut ca am reluat postarea veche si am uitat sa-ti multumesc Alilore pentru modele! |

Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Alilore wrote:Ms mult Anabella...nu prea ma pricep la palarii  ....cea de la avatarul tau imi place mult....cred ca e piticul tau in poza da e piticul meu in poza
daca vrei iti pot posta schema,se face fff usor |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Alilore,superbe creatiile tale!!!
Rafira,superb colierul!Imi place contrastul
Anabella wrote:da e piticul meu in poza daca vrei iti pot posta schema,se face fff usor
Si eu vreau schema |
|

| Anabella wrote:da e piticul meu in poza daca vrei iti pot posta schema,se face fff usor Sa-ti traisca si sa te bucuri de el ...te rog cand ai timp sa imi lasi si mie schema la palariuta...mega faina: |
|

| rafira wrote:M-am fastacit de tot cand am vazut ca am reluat postarea veche si am uitat sa-ti multumesc Alilore pentru modele! Cu multa placere Rafira |
|

| Alilore wrote: Am mai terminat un colier
Mai atasez 2 coliere Alilore attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| foarte frumoas coliere Alilore!felicitari! |
|