Accesele de furie si violenta la copiii mici
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, February 13, 2007 9:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
ma confrunt cu niste comportamente ale lui Andrei pe care nu le inteleg si nu le mai descifrez corect...

concret, cand il apuca nervii, in special pe masa de infasat (ca il schimb de haine, de scutec, ca ii sterg urechile sau nasul cu bete ca ii fac nu stiu ce chestie de igiena), ma loveste f puternic (credeti-ma are o putere pe care nu mi-am imaginat ca o mana de om ar putea sa o aiba) in special in zona sanilor...

aceste reactii ma sperie si ma frustreaza, pe langa faptul ca sunt momente cand imi vine - de durere - sa il iau si sa dau cu el cat colo... oricat de dur suna ce am spus si de nebuna ati crede ca sunt, sa stiti ca imi e f greu si am dureri de sani de cateva luni bune iar ginecologul m-a trimis la ecografie...plans
in seara asta de ex, m-a lovit acum aproximativ o ora de doua ori in sanul drept de ma doare acum de simt ca o iau razna...cry

tot asa, cand se enerveaza din te miri ce si il tin in brate sau vreau sa il iau in brate, se arcuieste si se arunca pe jos, ma loveste si urla...

sunt normale aceste comportamente? copiii vostri fac asa?

eu am ajuns sa cred ca ma uraste... poate am innebunit dar altfel nu imi pot explica nervii astia...
sousourel
Scris: Tuesday, February 13, 2007 9:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Scumpa mea...nu stiu daca toti fac, dar al meu sigur face asemanator. Uite ce fac eu si se vindeca instantaneu: il ignor. Pur si simplu...chiar si cand eram afara l-am lasat (cu toate consecintele asumatesic ) pe jos....si in cateva secunde se calmeaza.
Miri
Scris: Tuesday, February 13, 2007 9:31 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Anca, eu am parte in mod sistematic un asemenea comportament din partea Sarei, mai ales atunci cand o imbrac sau cand trebuie sa-i schimb pampersul:ma loveste cu picioarele, cu putere, mai ales in zona sanilor!uff uff uff
Nu am gasit nicio solutie salvatoare, asa ca fac cum a spus si Sousourel:o ignor!
Asa ca stai linistita, nu ai innebunit si nici mama denaturata nu esti!pupici
MNiko
Scris: Tuesday, February 13, 2007 9:47 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Subscriu si eu la crizele de furie. Cristina incepe sa urle (probabil ca stie ca mie nu-mi place) atunci cand o iau dintr-un anumit loc in care vrea ea sase duca(de ex din baie). Mai nou a inceput si sa se trenteasca pe jos. Eu o iau din locul periculos, o las jos si plec de langa ea. Uneori se potoleste si isi gaseste ceva de facut, daca nu.. ii arat usa de la dormitor si stie ca trebuie sa se duca in pat si sa stea singura. Uneori tb sa o duc eu dar se duce si singura chiar daca nu sta mult.
Cu imbracatul...eu am renuntat de mult sa ma mai chinui. Punem un atricol de imbracaminte, ne mai alegam un pic prin pat, ami punem altul ..si tot asa pana reusim sa ne imbracam. Sta cuminte la imbracat doar cand ii zic ca mergem afara.
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, February 13, 2007 9:51 PM
Nivel

uff uff uff Miri, Sousourel, sorry!!!

am crezut ca numai bestiuta al meu face asa... sa va mai zic inca una? cand nu ma loveste foarte tare ii mai zic frumos ca nu e bine ce face, ca ma doare si ca ma supar pe el... dar cand ma loveste rau si mai am si eu altele pe cap... ma enervez si urlu la el de durere...uff plans banghead
adevarul este ca primul impuls e sa il iau sa il arunc de pe masa aia dar... nu am facut si nu voi face niciodata asa ceva...

Miri, ce mai zici acum? nu-s denaturata?maseluta
Kiki
Scris: Tuesday, February 13, 2007 9:55 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Se pare ca nici noi nu suntem singuri. Si Dav are accese de furie, mai ales cand nu-i fac pe plac (sa stea singur pe balcon sau la bucatarie, sa se catzere peste tot, etc, in general lucruri pe care nu are voie sa le faca). Solutia: ignorare sau bagat in tzarc (pedeapsa adica).
MNiko
Scris: Tuesday, February 13, 2007 9:59 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si eu o puneam in patut drept pedeapsa si plecam din camera, dar a invatat sa se catzare si acum mi-e frica s-o mai las in patut daca nu doarme.
sousourel
Scris: Tuesday, February 13, 2007 10:00 PM
Nivel

Andismom wrote:
uff uff uff Miri, Sousourel, sorry!!!

am crezut ca numai bestiuta al meu face asa... sa va mai zic inca una? cand nu ma loveste foarte tare ii mai zic frumos ca nu e bine ce face, ca ma doare si ca ma supar pe el... dar cand ma loveste rau si mai am si eu altele pe cap... ma enervez si urlu la el de durere...uff plans banghead
adevarul este ca primul impuls e sa il iau sa il arunc de pe masa aia dar... nu am facut si nu voi face niciodata asa ceva...

Miri, ce mai zici acum? nu-s denaturata?maseluta

Anca, ei isi testesteaza si ne testeaza limitele. Adevarul e ca de aici incepe educatia. Nu stiu despre altele, dar si eu simt uneori ca explodez cand ia la rand toate prostiile posibile, desi stie ca nu are voie...doar asa, sa vada ce si cum fac. Uite o sugestie, cu exceptia montarii scutecului, pentru care e cam musai sa stea pe spate, eu zic sa-l iei in poale, cu spatele la tine, in timp ce-l imbraci, ii tai unghiile, etc...eventual (nu ma huliti, eu mai fac si asa) ii dau drumul la tv intre timp. Al meu nu mailoveste daca-l tin in brate pt toate manevrele, sau chiar il las in picioare langa pat si il solicit a colaboreze...da-mi o manuta, pe cealalta, baga piciorul, sus mainile...etc.
Kiki
Scris: Tuesday, February 13, 2007 10:10 PM
Nivel

MNiko wrote:
Si eu o puneam in patut drept pedeapsa si plecam din camera, dar a invatat sa se catzare si acum mi-e frica s-o mai las in patut daca nu doarme.

Nici eu nu-l las in patut ca nu am chef sa il culeg de pe jos...dar in tzarc, din fericire inca sta si e mai safe uff

sousourel wrote:
Anca, ei isi testesteaza si ne testeaza limitele. ...

Sunt de acord cu tine...Eu insa cred ca mai e si altceva. Cred ca s-au plictisit si ei de fetzele noastre. Ca am observat la Dav ca nu face aceleasi crize de fatza cu alte persoane....Cu altii se poarta altfel. Mama de exemplu nu l-a vazut niciodata asa, desi slava Domnului a stat destul si la ea.
sousourel
Scris: Tuesday, February 13, 2007 10:14 PM
Nivel

Kiki wrote:

Sunt de acord cu tine...Eu insa cred ca mai e si altceva. Cred ca s-au plictisit si ei de fetzele noastre. Ca am observat la Dav ca nu face aceleasi crize de fatza cu alte persoane....Cu altii se poarta altfel. Mama de exemplu nu l-a vazut niciodata asa, desi slava Domnului a stat destul si la ea.

Kiki, nu te contrazic, e foarte posibil..., dar...cat de multe restrictii are la mama ta?pupici
monique
Scris: Tuesday, February 13, 2007 10:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Offf, puiutii astia, cat ne necajesc... Noi nu avem, slava Domnului, parte de asemenea comportament, in schimb pe noi ne pocnea destul de tare, am scris in alta parte detaliat. La noi singura rezolvare o constituie pupatul manutelor dupa (in timp ce) ne articuleaza, o mangaiem si ii spunem ca tb sa faca "mai-mai". Intotdeauna e derutata ca reactionam asa frumos, zambeste, iar dupa o clipa ne pupa si ne iubeste. Deci, nu te enerva, nu ii arata ca iti pasa, ignora-l, indreapta-i atentia spre un lucru pozitiv, si cu un pic de rabdare speram sa depasiti cu bine si etapa asta!
Mult succes!
Kiki
Scris: Tuesday, February 13, 2007 10:25 PM
Nivel

sousourel wrote:

Kiki, nu te contrazic, e foarte posibil..., dar...cat de multe restrictii are la mama ta?pupici

banghead banghead N-are! banghead banghead
sousourel
Scris: Tuesday, February 13, 2007 10:27 PM
Nivel

Kiki wrote:

banghead banghead N-are! banghead banghead

eeeeeehuff ...pai vezi mami...la ce sa faca mofturi
Kiki
Scris: Tuesday, February 13, 2007 10:28 PM
Nivel

sousourel wrote:

eeeeeehuff ...pai vezi mami...la ce sa faca mofturi

Mdeah...pai chiar asa...Pana la urma tot eu sunt aia rea ca numai eu sunt cu NU E VOIE...in rest, toata lumea il ia in brate: lasa baiatul in pace :181: Sau oi fi doar eu aia cu capul pe umeri sic
sousourel
Scris: Tuesday, February 13, 2007 10:30 PM
Nivel

Kiki wrote:

Mdeah...pai chiar asa...Pana la urma tot eu sunt aia rea ca numai eu sunt cu NU E VOIE...in rest, toata lumea il ia in brate: lasa baiatul in pace :181: Sau oi fi doar eu aia cu capul pe umeri sic

Pai cine (are si) va avea si pe mai departe mandrete de baiat educat si bine crescut angel ?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.