Acai Berry
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nutcracker8787
Scris: Monday, February 8, 2010 10:11 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Please, I need some advice. Tell me if the Acai Berry diet really works and if the Acai Berry pills worth the money.Thanks
g_nicoleta2000
Scris: Monday, February 8, 2010 3:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Nu stiu ce zic altii dar cred ca-i o forma de reclama topicul deschis de tine nut cracker.
Oricum nu as lua niciodata niste pastile doar ca sunt laudate pe un forum.
delfinasa
Scris: Monday, February 8, 2010 4:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Hey, nutcracker, you need approval before posting a commercial on our forum sorry.
Anyway, fetelor, este un mare bullshit acay berry asta, fie pilule, fie praf, fie lichid...nu cadeti in plasa, ca aici s-au ars multi; nu au nici un efect de slabire, sunt praf in ochi si chiar daca nu costa mult, platiti de pomana si ei se imbogatesc pentru tablete sugus cu gust de acay berries...majoritatea firmelor care comercializeaza produsele astea dau tzepe si au procese pe rol cu duiumul in US.
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, February 9, 2010 1:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
delfinasa wrote:
Hey, nutcracker, you need approval before posting a commercial on our forum sorry.
Anyway, fetelor, este un mare bullshit acay berry asta, fie pilule, fie praf, fie lichid...nu cadeti in plasa, ca aici s-au ars multi; nu au nici un efect de slabire, sunt praf in ochi si chiar daca nu costa mult, platiti de pomana si ei se imbogatesc pentru tablete sugus cu gust de acay berries...majoritatea firmelor care comercializeaza produsele astea dau tzepe si au procese pe rol cu duiumul in US.

Delfinasa chiar crezi ca nu stie romana? A postat la "Sanatate" deci stie despre ce vorbeste.
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, February 9, 2010 8:56 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Dupa tzepele pe care le-a demascat presa ma intreb daca se mai gasesc totusi cumparatori? Sau?scratch
mariana09
Scris: Wednesday, April 3, 2013 8:48 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/3/2013
Pe mine m-a ajutat un alt produs. Mi l-a recomnadat un medic nutritionist ca si parte complementara la dieta si la exercitiile fizice. Toate astea impreuna m-au adus in 2 luni de la 100 de kg la 75 de kg.
E super fain.
Uitati aici un video despre produs dar nu uittai sa faceti sport si sa mancati cu atentie!

https://www.youtube.com/watch?v=F5qbzV-K1do
CasandraE
Scris: Wednesday, April 3, 2013 9:37 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2012
mariana09 wrote:
Pe mine m-a ajutat un alt produs. Mi l-a recomnadat un medic nutritionist ca si parte complementara la dieta si la exercitiile fizice. Toate astea impreuna m-au adus in 2 luni de la 100 de kg la 75 de kg.
E super fain.
Uitati aici un video despre produs dar nu uittai sa faceti sport si sa mancati cu atentie!

https://www.youtube.com/watch?v=F5qbzV-K1do

Alta "teapa", dupa mine. Oare chiar cumpara cineva asemenea "miracole"?
mariana09
Scris: Monday, June 17, 2013 10:36 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/3/2013
Foarte multe pareri sunt idei preconcepute de la persoane care nu au incercat niciodata asa ceva! Se stie ca tot ce inseamna supliment alimentar functioneaza diferit in functie de organism. Daca la unele persoane nu a functionat asta nu inseamna ca nu va functiona si la celelalte persoane. Dar de cele mai mlte ori suntem obisnuiti sa aratam doar "raul" dintr-un lucru.
manu74
Scris: Thursday, July 16, 2015 11:28 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Exercitiile fizice, dar mai ales dieta sunt extraordinar de importante in procesul de slabire. Daca urmezi un regim alimentar cu strictete si nu te abati de la el , e garantat ca se mai elimina din kilogramele care sunt in exces.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.