Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Leut nastere usoara |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Daaaa, DIana, asteptam, asteptam! Cristy, multumesc frumos! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Nastere usoara, Leut! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Leut,sunt cu ochii pe topicul asta ca pe butelie ,deja am emotii bune in ce te priveste |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| sami wrote:Leut,sunt cu ochii pe topicul asta ca pe butelie  ,deja am emotii bune in ce te priveste
Subscriu! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| sami wrote:Leut,sunt cu ochii pe topicul asta ca pe butelie  ,deja am emotii bune in ce te priveste Si eu, mai ales ca am citit ca s-a deschis colul putin! |
|
| Hai mai... e putin, mama lui de col. A...am vorbit astazi cu o prietena: nu ca nu mai am rebdare ca as avea, da' de vreo doua luni nu dorm legat doua ore si asta ma face sa fiu ametita tot timpul. As mai sta, da' sa ma odihnesc si eu ca omul. Sincer, imi doresc atat de mult sa dorm o ora, doua, sa ma pun pe picioare. Intru intr-o alta viata obosita si cand ma gandesc la nastere, unde o sa am nevoie de forta...pana la urma cica ne intareste Dumnezeu. Cel mai tare-mi pare rau ca va tin legate de eveniment. Mai bine nu stiati nimic si era o surpriza, na! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Leutzule!!! Uite cum am ajuns sa facem galerie deja....Mi se pare ca atrecut atat de repede timpul...Parca acum tot puneai poze si ziceai ca esti luna 3-4 si nu se vedea mai nimic...si uite...acum bebe e gata sa vina!!!
Iti doresc nastere cat mai usoara, si un mateias sanatos si papacios!!!
Mii de pupici!! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Leut,mai e atat de putin pana la intalnirea cu Matei .....ce emotii am,parca as astepta sa nasc eu ! Te pup si asteptam vestea cea mare! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Nastere usoara, Angelica! |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Draga Leut stai calma,odihneste te ...chiar ca te asteapta o perioada obositoare.Stiu ca e greu si de aceea iti zic sa fi cat mai calma..daca poti.Nu mai e mult..si e baiat(de obicei se lasa asteptati).Relax total. |
|
| Bulinuta, Deea, Katy, Koko...multumesc frumos pentru sustinere! Da...si-a inceput o noua saptamana. Sa vedem, sa vedem, sa vedem, sa vedem...ce-o sa iaaasaaaaaaaaaa! Ca-n Asia! |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Leut, o nastere usoara, recuperare rapida, un Mateias sanatos si cumintel, laptic mult si bun si multa, multa fericire in 4 iti doresc |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| leut wrote:Cel mai tare-mi pare rau ca va tin legate de eveniment. Mai bine nu stiati nimic si era o surpriza, na!
Te contrazic. Mie imi place suspansul. Si cum sa nu stim noi de fiecare secunda? Crezi tu ca puteai naste singurica, fara noi prin zona? Vezi ca-ti trimit un PM mic. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nastere usoara si laptic din belsug! Mateias, ce galerie! Eu zic sa vii mai repede, sa-ti cunosti frumoasa familie... si partenerii de joaca de pe forum. |
|
|