Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| sami wrote:Leut,ce ma bucur sa te vad asa  ,bine ca ti-a revenit optimimul
Subscriu. E o incantare sa te vedem iar plina de optimism, incredere si veselie. Oricum suntem in zona cu ochii pe tine, Leutuleeee! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Hai, Mateiu...te asteptam cu drag. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Hei, Codruta...5 minute? E muuuult! Da, da...stare buna, nu mai simt nimic decat miscari. Asta inseamna ca mai sta? Lasa ca vede el ciufuleala...daca o sa fie paros! Va pup pe toate de-odata! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Iti tinem pumnii,sa iasa totul cat mai bine posibil! Va pupam cu mult-mult drag! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Leuto, rabdare , mami, ca vine el Mateiutz cand e el pregatit , nu cand vrem noi ! E asa bine la caldurica , la mami, asa ca .... Oricum, cand ti-o veni sorocul, noi iti dorim travaliu scurt si nedureros , nastere usoara si bebe sanatos si cuminte, papacios , frumoooos ! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Iuhuuuu vine Mateiash, abia asteptam sa-l vedem pe printisor |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Leut, nastere usoara! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Leuto,tot aici te invarti mami?Inca nu ai treaba?Hai Mateias! |
|
| Heeeeeeeeeei...da, alta zi, alte mesaje frumoase...fac si eu ca Iuli: "parca vad ca sta mai mult la dospit baiatul"! Nuuuuuuuuuu, ca nu-l las...imi iau o coarda si sar pana nu mai pot! Multumesc! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/14/2008 Mesaje: 123
| Nastere usoara scumpa Leut!!! Iti doresc un travaliu cat mai scurt si un bebe sanatos si voios!!!:923: |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/5/2008 Mesaje: 766
| nastere usoara si bebel sanatos si cumintel

|
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Leutuleeeeeee, sa ai parte de un travaliu cat mai scurt si cat mai finut si de o nastere usoara! Mateiut, tu sa nu o asculti pe mami! Tu sa vii cand esti tu pregatit, sa vii sanatos si voinic si papacios! Ca nu te ciufuleste mama, garantat!!!! |
|
| Dora, Mariuta, multumesc frumos! Cute, esti sigura ca nu-l ciufulesc? Lasa ca mai vorbim cand o sa fii pe ultima suta de metri... |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| leut wrote:Dora, Mariuta, multumesc frumos! Cute, esti sigura ca nu-l ciufulesc? Lasa ca mai vorbim cand o sa fii pe ultima suta de metri...
Sigura, sigura!:018: :018: :018: Vorbim dupa ce ti-l pune in brate si el cauta cu nasucul sa se afunde unde-i place lui mai mult, in cautare de laptic! |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Leuto sunt si eu aici, la galerie !!!! Sa stii ca daca e incapatanat ca Elena, sta cat vrea el... Si eu am incercat si cu coarda, si ca bai fierbinti si cu...alte placeri Degeaba !! A venit cand a vrut ea si cand...ma asteptam eu mai putin Asa ca... |
|
|