Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Leutule, faci ce faci si iar ma emotionezi! Draga de Alex, imi imaginez ce emotii sunt in sufletelul ei.
Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va iubiti cu totii pe zi ce trece din ce in ce mai mult! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Mami, esti cam zgarcita cu pozele De ce ti comoara ascunsa |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| leut wrote:Multumim frumooooooooos! ALex a apucat sa-l vada in spital. A venit cu mamaita si Iuli, s-a lipit de mine, mi-a spus ca a plans si ca-i era dor..."mai ai burtica mami...da nu asa mare" mi-a mai spus. Dau 100.000 lei, ma ia o ingrijitoare de mana si pe ALex si fuga la salon. Ne opreste o asistenta ...doamna ii spune ca sunt nepoata si uite-asa intra timida Alex. Se urca in pat, emotionata, se uita la Matei si pe pereti si-mi zice" pot sa fac putina galagie?" Ii spun sa nu-l trezim si iese tiptil din camera. Cum se deschide usa, trage un chiot de bucurie spre stupoarea asistentei... Are ochisorii in lacrimi si-mi spune ca ma iubeste...Acasa, desi nu i-am zis nimic, merge pe varful picioarelor, in camera ei se face plange ca Matei. Ramane uimita ca Matei plange la schimbat si parca o doare pe ea. Dimineata, ii pune timida un ursulet in pat...o las si e tare multumita. Cred ca o sa fie bine! Va multumesc din suflet pentru rabdarea de care ati dat dovada...si pentru urari! ce frumos....bravo,alex,asa si trebuie,sa il iubesti pe matei mult mult de tot |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Na ca-mi curg lacrimile. Rasfoiam cu placere topicul. Alinaaaaaaaaaa, la 4 si 30 am nascut! Sa te uiti sa vezi cand ai postat...minunat! |