A venit Matei, martisorul lui Leut!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
misha
Scris: Wednesday, April 1, 2009 8:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Vaaai, Leutule! Daca nu am plans pana acum, iata ca citind despre reactia Alexandrei mi-au dat lacrimile. Draga de ea! Sunteti doi parinti norocosi!pupici pupici pupici
Anelise
Scris: Wednesday, April 1, 2009 8:55 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Leutule, faci ce faci si iar ma emotionezi! angel coeur Draga de Alex, imi imaginez ce emotii sunt in sufletelul ei. computerlove pupici

Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va iubiti cu totii pe zi ce trece din ce in ce mai mult! pupici pupici pupici iloveyou iloveyou
leut
Scris: Wednesday, April 1, 2009 8:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Mai, fac ce fac si mai dau o tura pe-aici...nu pot sa nu citesc si nu ma mai satur de voi...asta e o adevarata cura pentru mine...multumesc din suflet! Tot ce am si simt i se datoreaza lui Dumnezeu si sunt din ce in ce mai convinsa de asta...prea mi s-au aliniat tate astrele...
Va pup si va imbtatisez cu mare drag! grup pupici pupici
Rody
Scris: Wednesday, April 1, 2009 9:53 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Mami, esti cam zgarcita cu pozeleras ras ras sic De ce ti comoara ascunsalove love love love
S.ELENA
Scris: Thursday, April 2, 2009 12:41 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Minunata reactia lui ALex!!! Pentru varsta ei da dovada de mare intelegere!!!!!!bravo bravo bravo bravo
Fluturas
Scris: Thursday, April 2, 2009 9:52 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
leut wrote:
Multumim frumooooooooos! grup pupici pupici
ALex a apucat sa-l vada in spital. A venit cu mamaita si Iuli, s-a lipit de mine, mi-a spus ca a plans si ca-i era dor..."mai ai burtica mami...da nu asa mare" mi-a mai spus. Dau 100.000 lei, ma ia o ingrijitoare de mana si pe ALex si fuga la salon. Ne opreste o asistenta ...doamna ii spune ca sunt nepoata si uite-asa intra timida Alex. Se urca in pat, emotionata, se uita la Matei si pe pereti si-mi zice" pot sa fac putina galagie?"hohot Ii spun sa nu-l trezim si iese tiptil din camera. Cum se deschide usa, trage un chiot de bucurie spre stupoarea asistentei... Are ochisorii in lacrimi si-mi spune ca ma iubeste...Acasa, desi nu i-am zis nimic, merge pe varful picioarelor, in camera ei se face plange ca Matei. Ramane uimita ca Matei plange la schimbat si parca o doare pe ea. Dimineata, ii pune timida un ursulet in pat...o las si e tare multumita. Cred ca o sa fie bine!sic
Va multumesc din suflet pentru rabdarea de care ati dat dovada...si pentru urari!pupici pupici

ce frumos....bravo,alex,asa si trebuie,sa il iubesti pe matei mult mult de tot
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, April 7, 2009 7:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Waw, ce frumos, este un topic ce trebuie listat ca-i superb, toata asteptarea voastra, parca a nascut tot forumul odata cu Leut. Bravo fetelor!
leut
Scris: Tuesday, April 7, 2009 10:21 AM
Nivel

Alina wrote:
Angelica, computerlove computerlove computerlove

Na ca-mi curg lacrimile. Rasfoiam cu placere topicul. Alinaaaaaaaaaa, la 4 si 30 am nascut! Sa te uiti sa vezi cand ai postat...minunat!computerlove
leut
Scris: Tuesday, April 7, 2009 10:22 AM
Nivel

Rody, Elena, Fluturica...pupici pupici pupici
Nico, fata, am si zic ca-l listez si i-l arat...sa vada ce asteptat a fost!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.