Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Leut, sa-ti traiasca puiul grasunel!E o scumpeeeeeeteee!!!
Va pupam cu drag! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Cat de scump e dolofanelul! Leut, sa-ti traiasca si sa fie sanatos! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Ce scump e! sa va traiasca! Recuperare rapida si muult laptic! |
|
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Leut, MATEIAS ESTE O MINUNE -SA-TI TRAIASCA , SA FIE SANATOS , SI DESTEPT CA FRUMOS ESTE DEJA - |
|
Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 1610
| Sa va traiasca Ingerashul! Pupici Alexandrei! Refacere cat mai rapida mami! Tati cred ca e in al noualea cer... Va imbratisez cu mare drag!
|
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Felicitari Angelica!!!!!!! Sa va traiasca minunea de baiat, e superb! |
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| esti minunat Matei! Leutule ai toate motivele sa fi mindra cu asa comori. FELICITARI! |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Mateias grasunel bite ai venit acasa.Mami felicitari pentru frumusete.Spor la schimbat de pampers si la alaptat. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Multumim frumooooooooos! ALex a apucat sa-l vada in spital. A venit cu mamaita si Iuli, s-a lipit de mine, mi-a spus ca a plans si ca-i era dor..."mai ai burtica mami...da nu asa mare" mi-a mai spus. Dau 100.000 lei, ma ia o ingrijitoare de mana si pe ALex si fuga la salon. Ne opreste o asistenta ...doamna ii spune ca sunt nepoata si uite-asa intra timida Alex. Se urca in pat, emotionata, se uita la Matei si pe pereti si-mi zice" pot sa fac putina galagie?" Ii spun sa nu-l trezim si iese tiptil din camera. Cum se deschide usa, trage un chiot de bucurie spre stupoarea asistentei... Are ochisorii in lacrimi si-mi spune ca ma iubeste...Acasa, desi nu i-am zis nimic, merge pe varful picioarelor, in camera ei se face plange ca Matei. Ramane uimita ca Matei plange la schimbat si parca o doare pe ea. Dimineata, ii pune timida un ursulet in pat...o las si e tare multumita. Cred ca o sa fie bine! Va multumesc din suflet pentru rabdarea de care ati dat dovada...si pentru urari! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ce frumoasa reactia Alexandrei! Il iubeste tare mult! Cred si eu ca o sa fie bine! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sunt convinsa ca va fi bine! Sunt fericita pentru voi, mare dragoste va asteapta! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| E atat de emotionant tot ce povestesti tu, Leut! De-abia astept sa vin si eu cu puiul meu acasa, la Tudor! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Cred ca esti super emotionata cand o vezi pe Alex si Mateias, unul lanfa celalalt. Este un sentiment pentru care merita sa faci copii, sa vezi doua mogaldete, uitandu-se una in ochii celeilalte.Pupam Alexuta si Mateiasul, si mamica, bineinteles! |
|
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Ce reactie nemaipomenita a avut Alex
Sunt sigura ca totul o sa fie bine. Felicitari pentru minunile tale refacere rapida si sanatate multa |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Kiki wrote:Ce frumoasa reactia Alexandrei! Il iubeste tare mult! Cred si eu ca o sa fie bine!
Subscriu si cunosc pe propria-mi piele. |
|
|