Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Leutuleeeee, ati ajuns acasa! Ce frumos! Multa sanatate si refacere rapida tie, mult laptic pentru bebe mic si tot ce-i mai bun pentru voi!
Mateias, bine ai venit acasa, pui mic si scump! E dulce foc! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| leut,bine ati venit acasa.te asteptam cu povestea si speram sa fiti mereu la fel de fericiti si sa va bucurati de cei doi copilasi ai vostrii toata viata matei,esti un scumpel |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Heiiiiiii, ce grasunel ai tu acolo, Leut. Sa va traiasca si sa va bucurati de el. Sa fie sanatos, somnoros si mancacios. Recuperare rapida, mami. Asteptam nerebdatoare povestea nasterii . |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Mateiiiii,ce dulce esti!parca il vad pe Andi cand l-am nascut! eu de fericire am inceput sa plang! Leut, mami, ai un inger mic si frumos, sa va bucure fiecare secunda din viata! astept cu nerabdare sa ne povestesti si sa ne mai arati pozici cu bebe! :923: |
|
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| Ce frumos este!! Sa va traiasca si sa va bucurati de voi! Abia astept sa povesteti cum a fost si reactia alexandrei
|
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Vai ce frumusete de baiat,ai tu acolo Leutule !E atat de dulce!Sa-ti traiasca mami,sa fie sanatos si papacios! Iar tie draga mea,recuperare cat mai rapida,multa sanatate si fericire alaturi de minunata ta familie! Pupam dulce dolofanul si cretulina cea scumpa,iar pe tine te imbratism cu mare drag! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mateias , ce dolofanel esti .... parca o vad pe Alexandra mica . Mmai, fericire mare, asa'i ? Sa pupi minunea de la noi ! Cum a reactionat Alex ? Felicitari si sa va bucurati de minuni ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mateias esti un frumos si ma bucur sa te cunosc. .Leut recuperarae rapida asteptam povestea si chiar cum a reactionat Alexandra.Inca o data felicitari mami |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Leut, ce scumpete de baiat ai! Sa va traiasca micul cavaler si sa fie sanatos! Numai bine va dorim! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| Leut, felicitari! Matei e un dulce, cum altfel, doar e pui de leut! Va pupam, asteptam povestea |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| mamiiiiiiiiiiii da ce minune de bebe ai, sa va traiasca i sa va bucurati de el. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Leuto,bine ai venit acasa!Ce frumos e micutul Mateias! |
|
Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| Leut,felicitari! Matei este un scump si un dulce,sa va traiasa |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| O comoara de baietel cat e de scump!! mamii sanatate ,mult laptic,,,si un baietel cuminte....pupici...ma bucur pentru voi!!!
PENTRU TINE SCUMPA MAMA!!! |
|
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| vaiiiiiiiiii ce obrajori grasunei!! ce frumos esti, Matei!!! bine ai venit!! sa cresti mare si frumos si sanatos si cuminte si ce-o mai vrea mami |
|
|