Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/21/2017 Mesaje: 771
| NADIRA wrote:Salutare fetele, dragutele, La mine este iar pas luna asta, sunt foarte la pamant, plansa si dezamagita. Pe 16 merg la control si o sa cer sa-mi verifice trompele, imi este teama ca din cauza infectiei care am avut o dupa chiuretaj s-au infundat trompele. Am citit ca Branca Ursului ajuta atunci cand nu reusesti sa ramai insarcinata, voi a-ti folosit?? Ma costa fff mult sa comand pe EBay si as vrea sa stiu parerea voastra inainte. Mi-e teama si Ca nu merge in combinatie Cu aspirina, vit E, acid folic si omega. Va pup dulce! Of Nadira, imi pare rau. Nu stiu daca ai apucat sa citesti la aspirante dar unele fete au avut dereglari a CM de la branca ursului. Eu mai degraba ti-as recomanda mladitele de zmeur. Pare-se ca astea regleaza tot ce trebuie reglat la aparatul reproducator in materie de hormoni. Astea au avut rezultate mai bune la gagici. Eu stiu ca pe tine te streseaza infectia de dupa chiuretaj, eventual du-te la dr si explica-i nelinistile tale si spune-i ca ai vrea sa vezi daca s-a intamplat ceva cu trompele. Avand in vedere instoricul tau cred ca va intelege de ce esti precauta si vrei sa te asiguri ca totul este in regula si fara probleme. Citeste putin de mladitele astea de zmeur, si daca o sa consideri ca ar functiona la tine, incearca-le. Eu am inceput sa imi fac smoothie-uri in fiecare dimineata cu zmeura (congelata), coacaze rosii(tot le aveam de un an in congelator) si ghimbir. Pe astea le bag la blender ca nu pot sa le mananc asa cum sunt pt ca sunt congelate. Fructe : rodie(obligatoriu in fiecare zi), kiwi, kaki, si, la fel, obligatoriu nuca+semin?e crude de floarea soarelui. Din cand in cand imi mai fac un suc de sfecla rosie( e cam scarbos dar e fffff bun pentru cele cu trombofilie) si apio. Si in fiecare zi salata cu de toate, ce am in ziua respectiva : salata verde sau iceberg, castraveti, rosii, ceapa verde sau rosie sau alba, ridichii.... Luna asta am vazut ca am ovulat in ziua 14, eu de obicei ovulam mai tarziu, si sunt convinsa ca datorita alimentatiei s-au mai reglat treburile pe acolo. Poate incerci sa iti faci si tu un obicei din a manca mai multe cruditati, daca nu faci asta deja :D Te pup si sa nu fi trista, o sa reusim noi, numai sa vezi! :* :* :*
Scuze de roman |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/19/2017 Mesaje: 364
| Sorina_85 wrote: Of Nadira, imi pare rau. Nu stiu daca ai apucat sa citesti la aspirante dar unele fete au avut dereglari a CM de la branca ursului. Eu mai degraba ti-as recomanda mladitele de zmeur. Pare-se ca astea regleaza tot ce trebuie reglat la aparatul reproducator in materie de hormoni. Astea au avut rezultate mai bune la gagici. Eu stiu ca pe tine te streseaza infectia de dupa chiuretaj, eventual du-te la dr si explica-i nelinistile tale si spune-i ca ai vrea sa vezi daca s-a intamplat ceva cu trompele. Avand in vedere instoricul tau cred ca va intelege de ce esti precauta si vrei sa te asiguri ca totul este in regula si fara probleme. Citeste putin de mladitele astea de zmeur, si daca o sa consideri ca ar functiona la tine, incearca-le. Eu am inceput sa imi fac smoothie-uri in fiecare dimineata cu zmeura (congelata), coacaze rosii(tot le aveam de un an in congelator) si ghimbir. Pe astea le bag la blender ca nu pot sa le mananc asa cum sunt pt ca sunt congelate. Fructe : rodie(obligatoriu in fiecare zi), kiwi, kaki, si, la fel, obligatoriu nuca+semin?e crude de floarea soarelui. Din cand in cand imi mai fac un suc de sfecla rosie( e cam scarbos dar e fffff bun pentru cele cu trombofilie) si apio. Si in fiecare zi salata cu de toate, ce am in ziua respectiva : salata verde sau iceberg, castraveti, rosii, ceapa verde sau rosie sau alba, ridichii.... Luna asta am vazut ca am ovulat in ziua 14, eu de obicei ovulam mai tarziu, si sunt convinsa ca datorita alimentatiei s-au mai reglat treburile pe acolo. Poate incerci sa iti faci si tu un obicei din a manca mai multe cruditati, daca nu faci asta deja :D Te pup si sa nu fi trista, o sa reusim noi, numai sa vezi! :* :* :*
Scuze de roman
Salut Sorina, O sa citesc si despre mladitele de zmeura, citesem pe site uri despre branca ursului ca ajuta, o sa ma hotarasc dupa ce vad medicul. Cu alimentatia.... nu fac excese, Am ceva timp de cand nu mananc carne miercuri si vineri si chiar o a treia zi pe sapt, dulciuri fff rar. Poate e si on capul meu, m-am stresat fff mult Cu infectia asta, dar mi-e atat de ciuda ca a trebuie sa pierd 3 sarcini sa Am injectii iar cand am injectii nu raman. Zilele astea am fost la pamant. Iti multumesc pt incurajari, Te pup dulce si d-ne ajuta sa avem o frumoasa surpriza de Craciun!!!
|
|
| NADIRA wrote: Salut Sorina, O sa citesc si despre mladitele de zmeura, citesem pe site uri despre branca ursului ca ajuta, o sa ma hotarasc dupa ce vad medicul. Cu alimentatia.... nu fac excese, Am ceva timp de cand nu mananc carne miercuri si vineri si chiar o a treia zi pe sapt, dulciuri fff rar. Poate e si on capul meu, m-am stresat fff mult Cu infectia asta, dar mi-e atat de ciuda ca a trebuie sa pierd 3 sarcini sa Am injectii iar cand am injectii nu raman. Zilele astea am fost la pamant. Iti multumesc pt incurajari, Te pup dulce si d-ne ajuta sa avem o frumoasa surpriza de Craciun!!!
Cand mergi acuma la dr poate iti zice si daca ai ovulat, presupun ca pana atunci o sa se produca ovulatia la tine. Cica miezul de nuca si de seminte de floarea soarelui sunt bune pentru a imbunatati calitatea ovulelor, si nu numai, iar rodia e buna pentru endometru. Poate incerci sa le incluzi pe astea in meniu. Sunt sigura ca o sa vi cu vesti bune de la doctor si atunci poate o sa fi si tu mai linistita. Stiu ca iti doreai foarte mult sa fie cu ochisori luna asta dar nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme, la tine s-a prins de fiecare data repede, stresul pe care il resimti nu te ajuta deloc, dimpotriva. Acuma ai cele mai bune sanse sa reusesti. Ai facut tot ce tine de tine, acuma trebuie sa astepti cumintica vestea cea mare :D Pupici :* :* :* |
|
| Sorina_85 wrote: Cand mergi acuma la dr poate iti zice si daca ai ovulat, presupun ca pana atunci o sa se produca ovulatia la tine. Cica miezul de nuca si de seminte de floarea soarelui sunt bune pentru a imbunatati calitatea ovulelor, si nu numai, iar rodia e buna pentru endometru. Poate incerci sa le incluzi pe astea in meniu. Sunt sigura ca o sa vi cu vesti bune de la doctor si atunci poate o sa fi si tu mai linistita. Stiu ca iti doreai foarte mult sa fie cu ochisori luna asta dar nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme, la tine s-a prins de fiecare data repede, stresul pe care il resimti nu te ajuta deloc, dimpotriva. Acuma ai cele mai bune sanse sa reusesti. Ai facut tot ce tine de tine, acuma trebuie sa astepti cumintica vestea cea mare :D Pupici :* :* :*
Sper Sorina, Ma streseaza si timpul care trece, am 37 de ani, daca as fi la 32 nu as fi asa disperata, Cu cat inaintezi in varsta Cu atat iti scad sansele. Nu stiu ce o sa fac, cum o Sa ma relaxez, as fi vrut sa plecam o sapt undeva in vacanta, din pacate nu se poate, nu-mi ramane decat sa ma lupt Cu sistemul greoi de aici, sa ma rog si sa astept!!! Oricum, iti multumesc pt vorbele calde, te pupic!! |
|
| Nadira, cum esti?
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/30/2017 Mesaje: 30
| Buna fetele. Ce faceti? Nadira recomand si eu tinctura de mladite de zmeur. Eu am luat din ian pana in aug cand am ramas. Poate ar fi bine sa faci o monitorizare a ovulatiei. Eu cred ca nu ovulam si dr mi a dat Clostilbegyt 5 pastile. Am luat cate una pe seara incepand cu ziua 5 pana in ziua 9. Din ziua 10 la 2 zile Love si am ramas din prima. V aduceti aminte ca pierdusem 2 sarcini si nu reuseam sa mai raman. La fel ca tine eram super stresata din cauza varstei 37 ??. Va puup si astept vesti bune de la voi. Eu sunt bine, sarcina e ok si vom avea o fetita. Dam in continuare cu injectiile. Va pup cu drag si va imbratisez. |
|
| Piti wrote:Buna fetele. Ce faceti? Nadira recomand si eu tinctura de mladite de zmeur. Eu am luat din ian pana in aug cand am ramas. Poate ar fi bine sa faci o monitorizare a ovulatiei. Eu cred ca nu ovulam si dr mi a dat Clostilbegyt 5 pastile. Am luat cate una pe seara incepand cu ziua 5 pana in ziua 9. Din ziua 10  la 2 zile Love si am ramas din prima. V aduceti aminte ca pierdusem 2 sarcini si nu reuseam sa mai raman. La fel ca tine eram super stresata din cauza varstei 37 ??. Va puup si astept vesti bune de la voi. Eu sunt bine, sarcina e ok si vom avea o fetita. Dam in continuare cu injectiile. Va pup cu drag si va imbratisez. Heeei, ce ma bucur sa aud vesti de la tine!Fetita, uiiiii, ce draguut! Sa fie sanatoasa! Anul asta te urmam, si eu, si Nadira
Te imbratisez si sper sa ne mai tii la curent cu evolutia ca tare bine e sa auzi vesti bune
|
|
| Piti wrote:Buna fetele. Ce faceti? Nadira recomand si eu tinctura de mladite de zmeur. Eu am luat din ian pana in aug cand am ramas. Poate ar fi bine sa faci o monitorizare a ovulatiei. Eu cred ca nu ovulam si dr mi a dat Clostilbegyt 5 pastile. Am luat cate una pe seara incepand cu ziua 5 pana in ziua 9. Din ziua 10  la 2 zile Love si am ramas din prima. V aduceti aminte ca pierdusem 2 sarcini si nu reuseam sa mai raman. La fel ca tine eram super stresata din cauza varstei 37 ??. Va puup si astept vesti bune de la voi. Eu sunt bine, sarcina e ok si vom avea o fetita. Dam in continuare cu injectiile. Va pup cu drag si va imbratisez.
Salut Piti, La multi ani!!!Sa fiti sanatosi si voi si bebelina voastra! Ma bucur pt tine! Piti, am inceput si eu o stimulare ovariana luna asta, vedem curand daca merge, tu ma intelegi cel mai bine, varsta ma streseaza rau, ma gandesc sa renunt daca nici cu stimularea nu merge, sunt fff stresata si nu cred ca mai pot sa o tin asa, momentan nu am curajul sa renunt.
Mi-ai dat un pic de speranta, uitasem ca si tu ai avut stimulare inainte sa ramai. Te pupic dulce!
|
|
| Buna Nadira. Exact la asta ma gandeam si eu: ca o sa renunt. Apoi m-am dus la dr si spunandu-i ca nu cred ca ovulez a zis sa incerc cu pastilele astea si sa ma intorc la ele gravida. in ziua 11 am facut lovee si apoi cum ma certasem un pic cu scumpul meu sotior, nu am mai facut nimic. Nadiraaa, cand am aflat ca sunt insarcinata nu mi-a venit sa cred. Cred ca si atunci cand nu te astepti, atunci ramai. Eu una stiind ca s-a intamplat o data, nu ma asteptam sa raman insarcinata. Ma gandesc la tine si ma rog ptr tine. Sa nu renunti, se va intampla in curand. Si eu am 37 ani si am crezut ca nu o sa se mai intample odata, dar D-zeu e sus. abia astept sa imi dai vesti buneee. Te puuup |
|
| Salut Piti! Multam pt incurajari , imi doresc enorm, mai ales acum cand am injectii. Eu am luat Femara din ziua 2 pana in ziua 6, pana acum nu am avut ovulatie. Doamne ajuta, poate cu pastilele astea reusesc. Te pup dulce, Piti! |
|
| Buna fetelor, nu mai stiu nimic de voi. Cum sunteti? Ceva vesti? Daca aveti timp, scrieti mi. Va pup cu drag |
|
| Buna fetelor. Va rog dati un semn cand puteti. Va pup |
|
| Piti wrote:Buna fetelor. Va rog dati un semn cand puteti. Va pup Iubita, eu nu am mai intrat de ceva timp aici, daca nu ma insel ti am trimis un msg , sa verifici la primite dc ai ceva, acum scriu mai mult la aspirante, a trecut ceva timp de cand nu am mai vb cu tine , eu cred ca tu ori mai ai putin ori deja Bubulina e in bratelele tale. Va doresc din suflet sa fiti sanatosi cu toti, sa va bucurati de minunea voastra! Sorina a facut o pauza de forum, sper din suflet sa reusesca si ea in curand, eu ieri am avut testul pozitiv asa ca incepe stresul si pt mine, de ieri am inceput injectabil! Te pupic dulceeeeee si pe mogaldeata si mai mult!
|
|
| Piti wrote:Buna fetelor. Va rog dati un semn cand puteti. Va pup Salut Piti, Sper ca esti bine si ca a venit comoara pe lume si sunteti sanatosi cu totii! Am vazut ca Nadira are ditamai testul pozitiv si ca semnele sunt bune pana acuma Eu luasem o pauza de la forum si m-am mai detasat putin. Inca nu am nici un rezultat pozitiv, incerc eu sa fiu pozitiva, ha ha ha. Dar presimt ca se va intampla curand Cand ai timp poate ne mai povestesti de tine, cum mai esti. Te imbratisez cu drag |
|
|