Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/21/2017 Mesaje: 771
| NADIRA wrote: Da iubita, mi au venit musafirii, asteptam ovulatia, intre timp o sa merg saptamana asta La un osteopat. Tu cum Esti? Cand incepe numaratoarea inversa si La tine? Pupici
E bine, macar sti o treaba, sunt curioasa cum sunt sedintele de osteopatie. Sa ne spui cum te simti dupa ele. Eu la sfarsitul saptamanii ar trebui sa astept musafirii(neinvitati) si o sa ma manance pielea sa incep cu testele probabil cat de curand. Sunt abia 7 dpo, graficul imi spune 6 dpo dar am ovulat lunea trecuta ca am simtit intepaturile specifice luni. Sa speram ca o sa fie cu ochisori, daca nu....mai incercam
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/19/2017 Mesaje: 364
| Sorina_85 wrote:E bine, macar sti o treaba, sunt curioasa cum sunt sedintele de osteopatie. Sa ne spui cum te simti dupa ele. Eu la sfarsitul saptamanii ar trebui sa astept musafirii(neinvitati) si o sa ma manance pielea sa incep cu testele probabil cat de curand. Sunt abia 7 dpo, graficul imi spune 6 dpo dar am ovulat lunea trecuta ca am simtit intepaturile specifice luni. Sa speram ca o sa fie cu ochisori, daca nu....mai incercam Doamne ajuta! Sa fie Cu ochisori!! Pup |
|
| NADIRA wrote: Doamne ajuta! Sa fie Cu ochisori!! Pup
Salutare , Ce faceti, dragutelor? Sorina...... este bebita??? Piti, cum te simti? Eu am fost la osteopat, zice ca mi a facut niste proceduri pentru o mai buna circulatie à sangelui in uter, sper sa ma ajute. Mi-à zis ca ea recomanda foarte mult Omega 3. Astept news de la voi! Va pupic fetele!
|
|
| NADIRA wrote: Salutare , Ce faceti, dragutelor? Sorina...... este bebita??? Piti, cum te simti? Eu am fost la osteopat, zice ca mi a facut niste proceduri pentru o mai buna circulatie à sangelui in uter, sper sa ma ajute. Mi-à zis ca ea recomanda foarte mult Omega 3. Astept news de la voi! Va pupic fetele!
Neataaaa! Nu este bebe Nadira, mi-au venit “musafirii”..... O sa mai incercam. Fizic simti vreo diferenta dupa sedinta cu osteopatul? Doamne ajuta sa te vad cu burtica in curand Piti
|
|
| Sorina_85 wrote:Neataaaa! Nu este bebe Nadira, mi-au venit “musafirii”..... O sa mai incercam. Fizic simti vreo diferenta dupa sedinta cu osteopatul? Doamne ajuta sa te vad cu burtica in curand Piti Offf, imi pare rau Sorina! O sa vina si bebe, D ne ajuta cat mai curand! Legat de osteopat, eu am incredere ca ma ajuta, nu am simtit decat o presiune atunci cand mi-a facut procedurile. Mi s a parut ciudat ca mi-à zis Ca simte cicatricea de La chiuretaj, offf, sper sa fie ok, atat de multa teama am de chiuretaj si infectia de dupa. Cum o vrea Dumnezeu, nu pot decat sa ma rog ca totul va fi bine! Va pup, fetelor! |
|
| Salutare fetelor, Ce faceti? Cum sunteti?Eu sunt la a 6 zi DPO si parca ma apuca iar stresul si plansul. Piti, ce face bebita sau bebelina? Astept vesti de la voi, va pupic
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| NADIRA wrote:Salutare fetelor, Ce faceti? Cum sunteti?Eu sunt la a 6 zi DPO si parca ma apuca iar stresul si plansul. Piti, ce face bebita sau bebelina? Astept vesti de la voi, va pupic Dc nu intri la clubul aspirantelor...?? sunt multe fete acolo cu care poti vb...si invata multe de la ele.. |
|
| NADIRA wrote:Salutare fetelor, Ce faceti? Cum sunteti?Eu sunt la a 6 zi DPO si parca ma apuca iar stresul si plansul. Piti, ce face bebita sau bebelina? Astept vesti de la voi, va pupic Heeei, de ce te stresezi? Relaxeaza-te, ca de data asta o sa fie bine, ai fost cumintica si ai luat tratamentul, o sa vina si bebe si o sa stea cuminte 9 luni!! Hai ca poate vine mosul cu un cadou cu ochisori :) Lili are dreptate, hai la clubul aspirantelor, sunt tare dragute fetele si au o gramada de experienta! Pupici :* |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/30/2017 Mesaje: 30
| Buna fetelor, ce faceti? Cum sunteti? Va inteleg asteptarea si sa dea Dumnezeu ca Mos Craciun sa va aduca cel mai frumos cadou, un cadou cu ochisori. Eu sunt bine, am fost la dr si se pare ca va fi o bebelina, dar mai mergem inca o data inainte de Craciun si vom afla sigur. Cu injectiile o dau inainte, am inceput sa imi fac in mana ptr ca in burta imi este din ce in ce mai greu. S-a intins pielea tare, eu fiind slabuta si de cate ori fac in burta imi iese cate un nodul care ia cateva zile sa treaca. I-am aratat sotului meu cum sa faca si acum imi face el. La hematolog nu am mai fost deloc, chiar ma gandeam daca e necesar sa mai fac vreo analiza ca sa vedem cum decurg lucrurile, l-am intrebat pe dr ginecolog si a zis ca nu e nevoie sa merg pana in sapt 30. Voi face totusi o programare la el, la dr Gheorghita. Va pup si va imbratisez si abia astept sa veniti cu vesti bune, sunt convinsa ca dupa tratament va iesi cu ochi. Eu in luna in care am ramas insarcinata, am luat 5 pastile Clostylbegit, ptr stimulare ovariana si am ramas atunci, aveam impresia ca nu ovulez si mi le-a prescris dr. Chiar imi amintesc ca mi-a zis dr sa ne vedem peste o luna la controlul de confirmare sarcina si uite ca asa a fost. Va puuuup dulce si va astept cu vesti bune |
|
| Piti wrote:Buna fetelor, ce faceti? Cum sunteti? Va inteleg asteptarea si sa dea Dumnezeu ca Mos Craciun sa va aduca cel mai frumos cadou, un cadou cu ochisori. Eu sunt bine, am fost la dr si se pare ca va fi o bebelina, dar mai mergem inca o data inainte de Craciun si vom afla sigur. Cu injectiile o dau inainte, am inceput sa imi fac in mana ptr ca in burta imi este din ce in ce mai greu. S-a intins pielea tare, eu fiind slabuta si de cate ori fac in burta imi iese cate un nodul care ia cateva zile sa treaca. I-am aratat sotului meu cum sa faca si acum imi face el. La hematolog nu am mai fost deloc, chiar ma gandeam daca e necesar sa mai fac vreo analiza ca sa vedem cum decurg lucrurile, l-am intrebat pe dr ginecolog si a zis ca nu e nevoie sa merg pana in sapt 30. Voi face totusi o programare la el, la dr Gheorghita. Va pup si va imbratisez si abia astept sa veniti cu vesti bune, sunt convinsa ca dupa tratament va iesi cu ochi. Eu in luna in care am ramas insarcinata, am luat 5 pastile Clostylbegit, ptr stimulare ovariana si am ramas atunci, aveam impresia ca nu ovulez si mi le-a prescris dr. Chiar imi amintesc ca mi-a zis dr sa ne vedem peste o luna la controlul de confirmare sarcina si uite ca  asa a fost. Va puuuup dulce si va astept cu vesti bune Buna dimineata! Ce ma bucur ca esti bine, he he he, o bubulina, ce draguuut Ce sarbatori frumoase o sa aveti!!! Eu sunt increzatoare ca daca se mai intampla sa raman insarcinata o sa fie bine cu tratament, sper, cu ajutorul lui Dumnezeu. Te imbratisez |
|
| Piti wrote:Buna fetelor, ce faceti? Cum sunteti? Va inteleg asteptarea si sa dea Dumnezeu ca Mos Craciun sa va aduca cel mai frumos cadou, un cadou cu ochisori. Eu sunt bine, am fost la dr si se pare ca va fi o bebelina, dar mai mergem inca o data inainte de Craciun si vom afla sigur. Cu injectiile o dau inainte, am inceput sa imi fac in mana ptr ca in burta imi este din ce in ce mai greu. S-a intins pielea tare, eu fiind slabuta si de cate ori fac in burta imi iese cate un nodul care ia cateva zile sa treaca. I-am aratat sotului meu cum sa faca si acum imi face el. La hematolog nu am mai fost deloc, chiar ma gandeam daca e necesar sa mai fac vreo analiza ca sa vedem cum decurg lucrurile, l-am intrebat pe dr ginecolog si a zis ca nu e nevoie sa merg pana in sapt 30. Voi face totusi o programare la el, la dr Gheorghita. Va pup si va imbratisez si abia astept sa veniti cu vesti bune, sunt convinsa ca dupa tratament va iesi cu ochi. Eu in luna in care am ramas insarcinata, am luat 5 pastile Clostylbegit, ptr stimulare ovariana si am ramas atunci, aveam impresia ca nu ovulez si mi le-a prescris dr. Chiar imi amintesc ca mi-a zis dr sa ne vedem peste o luna la controlul de confirmare sarcina si uite ca  asa a fost. Va puuuup dulce si va astept cu vesti bune Ce ma bucur pt tine!!!! Sa va traiasca bebelina si sa fie sanatoasa, sa stea cuminte la mami in burtica pana la 9 luni. Piti, daca nu raman curand ii cer si eu medicului pastile de stimulare, sper sa nu fie cazul! Pupiciiiii
|
|
| Sorina_85 wrote: Heeei, de ce te stresezi? Relaxeaza-te, ca de data asta o sa fie bine, ai fost cumintica si ai luat tratamentul, o sa vina si bebe si o sa stea cuminte 9 luni!! Hai ca poate vine mosul cu un cadou cu ochisori :) Lili are dreptate, hai la clubul aspirantelor, sunt tare dragute fetele si au o gramada de experienta! Pupici :*
Gata , am trecut si la aspirante. Dc ma stresez? Pai asa e firea mea, mi-e tare teama de un test negativ, nu prea ma pot concentra la nimic. Am dureri de sani si ovare dar si luna trecuta am avut asa ca pot fi de la menstruatie. Te pup, Sorina draga!!!!!
|
|
| NADIRA wrote:Gata , am trecut si la aspirante. Dc ma stresez? Pai asa e firea mea, mi-e tare teama de un test negativ, nu prea ma pot concentra la nimic. Am dureri de sani si ovare dar si luna trecuta am avut asa ca pot fi de la menstruatie. Te pup, Sorina draga!!!!! Ce ma bucur ca ai ajuns si la aspirante Iti tin pumnii sa vezi dublu de data asta si sa fie bine pana la capat! Te imbratisez
|
|
| Sorina_85 wrote:Ce ma bucur ca ai ajuns si la aspirante Iti tin pumnii sa vezi dublu de data asta si sa fie bine pana la capat! Te imbratisez Multumesc Sorina, Tu Esti o draguta! Binenteles ca nu m- am putut abtine si am facut test, negativ, normal, offf ce greu este sa astepti dar si cand e negativ e si mai greu!
Te pupic, Sorina!! |
|
| Salutare fetele, dragutele, La mine este iar pas luna asta, sunt foarte la pamant, plansa si dezamagita. Pe 16 merg la control si o sa cer sa-mi verifice trompele, imi este teama ca din cauza infectiei care am avut o dupa chiuretaj s-au infundat trompele. Am citit ca Branca Ursului ajuta atunci cand nu reusesti sa ramai insarcinata, voi a-ti folosit?? Ma costa fff mult sa comand pe EBay si as vrea sa stiu parerea voastra inainte. Mi-e teama si Ca nu merge in combinatie Cu aspirina, vit E, acid folic si omega. Va pup dulce! |
|
|