Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Acest cantec il reperzinta si chiar el e autorul" A plecat prea devreme"
GONE TO SOON
Like A Comet Blazing 'Cross The Evening Sky Gone Too Soon
Like A Rainbow Fading In The Twinkling Of An Eye Gone Too Soon
Shiny And Sparkly And Splendidly Bright Here One Day Gone One Night
Like The Loss Of Sunlight On A Cloudy Afternoon Gone Too Soon
Like A Castle Built Upon A Sandy Beach Gone Too Soon
Like A Perfect Flower That Is Just Beyond Your Reach Gone Too Soon
Born To Amuse, To Inspire, To Delight Here One Day Gone One Night
Like A Sunset Dying With The Rising Of The Moon Gone Too Soon
Gone Too Soon
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Rody, am gasit melodia si am atasat-o mesajului tau. |
|
| Poze de la ceremomie cu familia Vedete invitate! Mariah Carey
Stevie Wonder
Brooke Shields
Lionel Richie
Queen Latifah
Usher
Smokey
Tito si Marlon,frati lui michael au purat manusa cea norocosa pt Michael!
Totul a costat aproape 5 milioane de dolari! GOD BLLES YOU MICHAEL!
|
|
| Kiki wrote:Rody, am gasit melodia si am atasat-o mesajului tau. Multumesc Kiki |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| t-mihaela wrote:A avut funeralii private in familie si abia dupa aceea l-au adus la concertul de adio.Mie mi se pare ok, lui ii placea atmosfera de spectacol, lumea multa ,scena ,era inebunit dupa turnee.Eu ma uitam si parca tot asteptam sa sara din cosciug sa fac " bau" si sa se termine totul ...sa zic ca a fost o gluma.Dar se vede treaba ca nu e gluma, intr-adevar e dus.Am vazut zilele astea interviurile lui de-a lungul timpului si mi-am adus aminte ca odata eram fan M.K. dar filmul s-a rupt cand cu procesul lui.De atunci l-am uitat si acum mi l-am amintit iar si ma simt rusinata.Dar eram prea copila sa caut adevarul ,am preferat sa-mi schimb idolul .Asa au facut multi si acum ca mine stau de nebuni noaptea si aculta muzica si interviurile sa vada ce au pierdut.Imi pare rau de un singur lucru ca n-a avut sansa sa reintre in lumea muzicii desi el cum spunea n-a incetat niciodata sa faca muzica.
Exact ceea ce ai spus mihaela, as fi spus si eu.. asta ma asteptam uitandu-ma la ceremonie, ca va deschide capacul si va iesi de acolo si totul se va termina, dar din pacate n-a fost asa, nici n-avea cum sa fie.. Eu inca sunt devastata, a fost idolul meu de cand eram mica, imi amintesc ca aveam vreo 11,12 ani si aveam 2 caiete pline cu cantece si articole copiate de pe unde gaseam, referitoare la viata lui. Eram pur si simplu indragostita de el, imi faceam freza ca el si-mi amintesc ca mama in clasa a-7a m-a tuns scurt sa nu ma mai vada cu parul in ochi. A fost superb sa traiesc tot timpul cu muzica lui, tot timpul speram ca intr-o zi il voi si vedea...dar din pacate nu mai pot spera asta, mi-a ramas doar muzica. Am fost si voi ramane fanul lui pt. totdeauna. Parca am pierdut pe cineva din familie asta e melodia ce o ascult acum
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ce copii frumosi are.Sper sa poata fi fericiti si sa-si traiasca linistiti copilaria. eu cred ca sicriul acela era gol si el era ingropat deja. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Are trei copii minunati si care chiar ii seamana.
|
|
| danab wrote:Are trei copii minunati si care chiar ii seamana. Sa stii ca da |
|
|
|
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| saracii copilasi, ce tristi si ce traumatizati sunt! atat de tare m-a bulversat fetita Paris pe care au pus-o sa vorbeasca! a fost o mare miselie ca s-au folosit de ea, copilul a fost mult prea afectat de toata emotia si scena imensa pe care era, ca sa nu mai zic de incarcatura in sine a evenimentului!
oricum, este mizerabila si presa si familia care nu ii dau odata pace, atata il mai tot implica in tot felul de vesti, zvonuri si atat circ se face! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Da, vad ca toti care i-au fost prin preajma profita acum s aiasa la apel cu stiri " de senzatie".Fac si ei un ban pe cocoasa mortului cum se zice.Urat din partea lor .CNN-ul deja mi s eface sila de el. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| saracii copilasi... Si presa asta atatea scorneste ...MJ va trai prin muzica lui |
|
| Sti ce ma enerveaza cel mai tare,ca ,acum poate spune fiecare care mai decare nu stiu cate bazaconi,dar de ce masa nu aveau curaj sa zic si cand Michael era in viata Porci naibi,cei acre la jupuit de bani,plus cate acuzati de pedofilie care acum se dovedesc doar miciuni.Trebuia sa moara ca se alfle adevarul Un om care se simtea bine intre copii finca Michael el isusi era un copil.A cheltuit toti bani pt Neverland,daca era un pedofil de musai trebuia sa construiasca Neverlandul.Putea sa pastreze banii pt el.Of,de ce naiba sunt omeni asat asa de ergoiti;CVand esti milionar ai atati prieteni ca nici nu-i mai stiu tu insasi,iar cand nu ai nimic esti considerat un rahat,scuzati expresia dar ma-m enervat tare:.Eu il iubeam tare pe Michael,si oricum nu am crezut nici o clipa ca ar fi pedofil,ca drept urma adevarul a iesit la iveal dupa mortea lui.Am impresia ca Michael valoreza mai mult mort decat viu |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Pe langa muzica, Michael a lasat in urma si 3 copilasi frumosi ... Traumatizant moment pt. copil sa-si piarda parintele Nu inteleg ce au vrut sa evidentieze urcand copiii pe scena |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| crista wrote: a fost idolul meu de cand eram mica, imi amintesc ca aveam vreo 11,12 ani si aveam 2 caiete pline cu cantece si articole copiate de pe unde gaseam, referitoare la viata lui.
Si eu la fel, am si acum un caiet si o carte despre viata lui, in engleza.. nu intelegeam o iota dar ma uitam la poze mai mereu...
|
|
|