A murit Michael Jackson
Subiectul anterior · Subiectul urmator
KRYS85
Scris: Friday, July 3, 2009 12:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA SI SA-L IERTE!!!
TeosOf
Scris: Friday, July 3, 2009 1:20 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Rody wrote:
Se pare ca baiatul care a spus ca Michael ar fi abuzat de el a spus in sfraist adevarul.Tasu la obilgat sa spuna la toti ca Michael a abuzat de el numai ca sa devina bogat.Michael a dat 22 de milioane de dolari familiei sa-l lase in pace,iar astazi a iesit adevarul la iveala.Ar trebui jupuit de viuduel guns ca merita din plin.Sa le fie rusine la toti profitorii care a profitat de pe urma luidisputa1 duel guns tunete Saracu Michaelplans plans plans Era generos.chiar spunea angajatul lui care se ocupa de partea finaciara ,ca a donat si dat multi bani si a cam ramas fara,de asta vroia sa revina pe scena ,insa cineva ia vrut moarteaplans plans plans

Si pe ala l-as jupui, dar si pe tatal lui Michael.bataus
shirel
Scris: Friday, July 3, 2009 4:22 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007

Shirel, eu nu sunt deloc fericita pe mainile cui au ramas copiii.Nu stiu despre mama adevarata dar stiu ca batranii Jakson ,mai ales el, sunt niste tirani.Sper totusi ca unul din fratii lui Michael sa ceara custodia.[/quote]

Da,despre tatal lui si insusi Michael a povestit prin ce a trecut dar in schim mama lui este o femeie deosebita si o mama foarte iubitoare si pe care el o iubea enorm asa ca ea a primit copii nu tatal!Si asta este foarte bine pentru ei !
t-mihaela
Scris: Friday, July 3, 2009 4:48 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
shirel wrote:

Shirel, eu nu sunt deloc fericita pe mainile cui au ramas copiii.Nu stiu despre mama adevarata dar stiu ca batranii Jakson ,mai ales el, sunt niste tirani.Sper totusi ca unul din fratii lui Michael sa ceara custodia.

Da,despre tatal lui si insusi Michael a povestit prin ce a trecut dar in schim mama lui este o femeie deosebita si o mama foarte iubitoare si pe care el o iubea enorm asa ca ea a primit copii nu tatal!Si asta este foarte bine pentru ei ![/quote]

Stiu ca ea a primit copiii dar ei nu locuiesc impreuna?Sunt divortati sau stau separat...nu stiu.Daca stau impreuna si copiii cresc cu un dobitoc in casa e totuna,el deja a afirmat ca copiii vor primi educartia care " ar trebui sa o primeasca" deci el e in planuri marete ,si va fi mereu acolo sa influenteze .Dar ma rog, e mai bine poate decat o mama denaturata.Cat o sa traiasca unchiasul...o suta de ani ?
lilul
Scris: Friday, July 3, 2009 6:21 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
wav

hearts nu poti compara cu nimic...pur si simplu ma batzai de nebun pe scaun...majoreta discutii despre viata lui privata au fost multe si vor continua...supozitii cu privire la moarte si etc...eu vreau doar sa continui sa ma bucur de muzica lui...you been hit by...SMOOTH CRIMINALtopai Annie are you ok?ras yes
vero79
Scris: Friday, July 3, 2009 8:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/8/2009
Dumnezeu sa-l ierte
Andi&Mariuca
Scris: Friday, July 3, 2009 8:41 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
ce mizerie incredibila! auzi la ei, sa recunoasca ca l-au porcalit degeaba prin presa si i-au atras tot felul de etichete, ba "pedofil", ba obsedat sexual...ce oameni sa minta pentru bani, revoltator! uff bine macar ca i-au spalat numele pana la urma, chiar daca in al 13-lea ceas!

eu cred tot mai mult, dupa ce am urmarit multe reportaje legate de viata si moartea lui, ca cineva l-a omorit. s-au gasit urme de anestezice in corpul lui si de injectii facute in zona inimii. cineva chiar a vrut ca el sa pateasca asta. poate ca intr-o zi se va afla adevarul insa va fi prea tarziu. tot din reportaje si din interviurile cu apropiatii lui reiese ca era foarte "curtat" de escroci care il jupuiau de bani: 200.000$/luna pentru medicamente, 300.000$ o cursa cu elicopterul care facea de fapt 10.000 si tot asa...sorry1

am ascultat si urmarit multe melodii celebre de-ale lui in ultimele zile si pur si simplu imi dau seama ca a fost unic. vocea, miscarile, regiile, farmecul in sine, totul este unic la el! floare2
Lilly of the valley
Scris: Friday, July 3, 2009 9:27 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Discreditarea, stigmatul descalificant echivaleaza cu moartea - o moarte simbolica.
Presa ucide! O simplu cuvant si imaginea poate fi distrusa. Asasinatul mediatic a fost mai eficient decat disparitia fizica.
Desi a disparut de ceva vreme din industria muzicala se pare ca nimeni nu l-a egalat, macar, ca de depasit nu are cum. Iar acum cand avea de gand sa reintre din nou cineva se pare ca a avut interesul sa-l faca sa "dispara". Insa talentul muzical de neegalat vor face din Michael, artistul nr. 1 al tuturor timpurilor.
Decat omul bolnav cu trupul firav, prefer sa mi-l amintesc asa

snowdrop
Scris: Friday, July 3, 2009 9:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/26/2007
Rody
Scris: Friday, July 3, 2009 9:55 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Mai,parca tot nu-mi vine sa cred ca Michael e mortplans plans plans Mama lor de hoti,sper sa putrezeasca in iad toti profitorii care au profitat de elguns guns guns guns box2 box2 boxing tunete toanerele angry
Rody
Scris: Friday, July 3, 2009 10:27 PM
Nivel

Alyna
Scris: Friday, July 3, 2009 11:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Dumnezeu sa-l odihneasca!!uff uff Mie Michael mi-a inspirat mereu mila...Am urmarit multe emisiuni despre viata lui...despre cum a fost privat de copilarie de dragul succesului,de cum era batut constant,fara mila,de tatal sau...de cum nu reusea sa faca nimic in viata fara sa fie urmarit de presa sau fani...Omul asta,dincolo de succes,a avut parte de multa suferinta.Dupa ce a fost atat de blamat in viata,cu toate ca avea familie si milioane de fani,a murit singur.A murit un baietel,caruia ii placea sa se joace cu copii de aceeasi varsta cu sufletul lui...ii placea sa ofere copiilor lucruri de care el nu a avut parte:afectiune neconditionata si o lume de basm(Neverland).Mereu zicea ca iubeste copii nespus...si pentru asta a fost catalogat ca pedofil.A spus in cadrul unui interviu ca daca in momentul acela cineva i-ar zice ca toti copii din lume au murit,in secunda urmatoare s-ar sinucide.Pentru ca,spunea el,viata fara inocenta copiilor nu poate fi traita.Rar intalnesti un om cu atata afectiune de oferit....
Rody
Scris: Friday, July 3, 2009 11:37 PM
Nivel

Alyna wrote:
Dumnezeu sa-l odihneasca!!uff uff Mie Michael mi-a inspirat mereu mila...Am urmarit multe emisiuni despre viata lui...despre cum a fost privat de copilarie de dragul succesului,de cum era batut constant,fara mila,de tatal sau...de cum nu reusea sa faca nimic in viata fara sa fie urmarit de presa sau fani...Omul asta,dincolo de succes,a avut parte de multa suferinta.Dupa ce a fost atat de blamat in viata,cu toate ca avea familie si milioane de fani,a murit singur.A murit un baietel,caruia ii placea sa se joace cu copii de aceeasi varsta cu sufletul lui...ii placea sa ofere copiilor lucruri de care el nu a avut parte:afectiune neconditionata si o lume de basm(Neverland).Mereu zicea ca iubeste copii nespus...si pentru asta a fost catalogat ca pedofil.A spus in cadrul unui interviu ca daca in momentul acela cineva i-ar zice ca toti copii din lume au murit,in secunda urmatoare s-ar sinucide.Pentru ca,spunea el,viata fara inocenta copiilor nu poate fi traita.Rar intalnesti un om cu atata afectiune de oferit....

plans plans plans Ce frumos ai spus Alyna.Uite acest cantec la compus special pt copiiiplans
raly
Scris: Saturday, July 4, 2009 12:03 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Tatal lui Michael Jackson, Joe, a fost surprins de catre ziaristi intr-o masina la resedinta familiei din Encino avand o perna cu chipul lui Jacko, relateaza X17.

Tatal lui Michael Jackson, in varsta de 79 de ani, a fost managerul grupului Jackson 5.

Mai multe persoane il acuza pe Joe Jackson de un comportament cel putin ciudat asta dupa ce, la putin timp dupa moartea fiului sau, a aparut imbracat intr-un costum cu o cravata rosie tipatoare.

La premiile BET, care l-au omagiat pe Michael, tatal sau, cu zambetul pe buze, nu a ratat ocazia sa-si promoveze casa sa de discuri recent infiintata.

Daca tinem cont de ororile prin care au trecut Michael si fratii sai din cauza tatalui (erau biciuiti cand nu-i convenea ceva, il dadea mereu drept exemplu pe Michael), atunci intelegem de ce nu este pomenit in testament.

Sursa

Si inca cateva ipoteze ale mortii lui Michael pe care unii le infloresc fara nerusinare

http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/moartea-lui-michael-jackson-cele-mai-bizare-teorii-ale-conspiratiei.html
t-mihaela
Scris: Saturday, July 4, 2009 7:34 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.