Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| andru wrote:Ca si in cazul lui Elvis ... intreg staff-ul e in ochii Politiei. Orice ar fi putut, daca si-ar fi propus asta. Azi insa Politia exclude aceasta varianta. Se pare ca medicamentele sunt cele care l-au doborat. Iar langa Michael a fost chiar doctorul sau, care ulterior a fost cam greu de gasit. Acum poate se vor clarifica lucrurile. Marea greseala a doctorilor a fost aceea de a permite folosirea medicamentelor, mai exact a calmantelor. Ele dau dependenta si in exces .... iata efectele. Exact aceasta a fost si cauza mortii lui Elvis ... medicamente in exces ... sau, ma rog, asta s-a concluzionat pentru publicul larg. Pacat, mare pacat! Cred ca anii fericiti ai lui Michael au fost anii 90 ... cei plini de glorie. http://www.youtube.com/watch?v=7Hg-IRZk4D0http://www.youtube.com/watch?v=7Hg-IRZk4D0 Am auzit si eu,se pare ca mortea lui e suspecta.cica familia a cerut investigati suplimentare |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!!!!!!
Si mie mi-a incantat copilaria si adolescenta si cred ca lumea isi va aminti mereu de el exact asa cum a fost in perioada lui de glorie!!!!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Imi pare rau ca a murit.Muzica lui imi place foarte mult. |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Dumnezeu sa il odihneasca! am crescut pe muzica lui, am fost fan inrait Michael in copilarie si adolescenta.
si acum ascult cu cea mai mare placere muzica lui. hiturile lui celebre ma infioara si astazi si le savurez de parca ar fi prima auditie.
Michael a fost in primul rand un geniu muzical, o voce inconfundabila, un artist complet. cum ati zis si voi, desi a avut o viata personala agitata si zgomotoasa, eu nu ma uit la omul Michael Jackson ci la artistul din el. pe care il regret si consider ca reprezinta o pierdere imensa in lumea muzicii.
si eu cred ca moartea lui este suspecta. cred ca cineva ar fi avut de castigat de pe urma ei. si, in cazul unui dependent de medicamente ca el, cu foarte multi medici in jur care ii prescriau tot felul de chestii, nu era mare lucru sa ii faca cineva o injectie cu doza mare dintr-un medicament care il putea omori. am inteles ca vor face analize toxicologice si vor sti peste aproximativ o luna ce anume i-a cauzat moartea. se pare ca este totusi o supradoza de medicamente.
ganditi-va ce ar fi insemnat revenirea lui pe scena muzicala....cati asa-zisi artisti ar fi murit de foame... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Andismom wrote:
ganditi-va ce ar fi insemnat revenirea lui pe scena muzicala....cati asa-zisi artisti ar fi murit de foame... Asa e!
Am tot ascultat zilele astea melodiile lui ba pe la TV, ba pe la radio ... ce voce, ce hit-uri ... pacat! mare pacat! |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| andru wrote: Asa e!
Am tot ascultat zilele astea melodiile lui ba pe la TV, ba pe la radio ... ce voce, ce hit-uri ... pacat! mare pacat!
Nu mai spun de videoclipurile lui, care erau foarte scumpe si foarte bine realizate, cu cei mai mari profesionisti. O parte din ele au fost de fapt considerate scurt-metraje, tocmai datorita faptului ca erau cuprinse intre 11 si aproximativ 20 minute si aveau o tema complexa, bine aleasa si pusa la punct cu foarte mare grija pana la cele mai mici detalii. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| geniile nu se pot compara...sunt inegalabile! totusi este trist ca nu vine din urma nimic nici macar aseamanator sau apropiat ca valoare...un geniu indeed. am fost fanul lui de mic copil, dar de cand a murit ii urmaresc intr-una interpretarile live la melodia "Smooth Criminal" ...cata atentia la detalii, cata naturalete.Pai poti oare compara un show de al lui cu balacarerile de care avem noi parte in Romania de la fetite gen Andreea Banica, Balan...niciodata! dupa moarte, in 3 zile s-au vandut aproximativ 2.6 mil de unitati sub titulatura michael jackson...sunt curios, industria "muzicala" la un loc, in cate luni de zile vinde atatea unitati? Good bye my friend...the king never shall die!:921: |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| lilul wrote:geniile nu se pot compara...sunt inegalabile! totusi este trist ca nu vine din urma nimic nici macar aseamanator sau apropiat ca valoare...un geniu indeed. am fost fanul lui de mic copil, dar de cand a murit ii urmaresc intr-una interpretarile live la melodia "Smooth Criminal" ...cata atentia la detalii, cata naturalete.Pai poti oare compara un show de al lui cu balacarerile de care avem noi parte in Romania de la fetite gen Andreea Banica, Balan...niciodata! dupa moarte, in 3 zile s-au vandut aproximativ 2.6 mil de unitati sub titulatura michael jackson...sunt curios, industria "muzicala" la un loc, in cate luni de zile vinde atatea unitati? Good bye my friend...the king never shall die!:921: Foarte, foarte bine spus! Imi place tare mult si avatarul... Astazi urmaream un concert de-al lui...imi venea sa plang. Un sentiment ciudat, ca ia sfarsit o poveste...viata lui. Mare pacat, dar va trai vesnic prin cantecele lui... Odihneasca-se in pace! |
|
| Se pare ca baiatul care a spus ca Michael ar fi abuzat de el a spus in sfraist adevarul.Tasu la obilgat sa spuna la toti ca Michael a abuzat de el numai ca sa devina bogat.Michael a dat 22 de milioane de dolari familiei sa-l lase in pace,iar astazi a iesit adevarul la iveala.Ar trebui jupuit de viu ca merita din plin.Sa le fie rusine la toti profitorii care a profitat de pe urma lui Saracu Michael Era generos.chiar spunea angajatul lui care se ocupa de partea finaciara ,ca a donat si dat multi bani si a cam ramas fara,de asta vroia sa revina pe scena ,insa cineva ia vrut moartea |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
|
Chiar nici nu ma gandeam altfel!Pacat ca tocmai acuma adevarul iese la suprafatza si cat se ruga Michael sa-l credem!
Eu ma bucur nespus de mult ca ,copii lui vor fi crescuti in continuare de mama lui ,este o mama foarte calda povestea odata Michael intr-un interviu ,si ca nu i-a lasat pe mana tampitei de a doua sotii care si-a vandut copii tot pentru bani.Nu pot sa o sufar si de la inceputul povesti. |
|
| shirel wrote:Chiar nici nu ma gandeam altfel!Pacat ca tocmai acuma adevarul iese la suprafatza si cat se ruga Michael sa-l credem! Da din pacate A spus ca ii pare foarte rau ca a mintit,dar pacat ca Michael nu mai e Mor de nervi |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Rody, eram sigura ca omul acela o sa marturiseasca intr-o zi,chiar ma gandeam zilele astea oare nu are constiinta incarcata? Michael a fost el insusi un copil, un adult cu suflet de copil sau un copil prins intr-un trup de adult...Mare pacat.Atata rautate si invidie.Poate ca nu-l meritam printre noi oricum...e mai bine acolo unde e acum ,fara hienele nenorocite sa-i sara la gat la fiecare miscare.
Shirel, eu nu sunt deloc fericita pe mainile cui au ramas copiii.Nu stiu despre mama adevarata dar stiu ca batranii Jakson ,mai ales el, sunt niste tirani.Sper totusi ca unul din fratii lui Michael sa ceara custodia. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Sper sa functioneze linkul cu ultimele imagini cu Michael Jackson - repetitiile pentru concert"
http://cosmos.bcst.yahoo.com/up/player/popup/?rn=3906861&cl=14291814&ch=4226715&src=news |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| cel mai bun |
|
| t-mihaela wrote:Rody, eram sigura ca omul acela o sa marturiseasca intr-o zi,chiar ma gandeam zilele astea oare nu are constiinta incarcata? Michael a fost el insusi un copil, un adult cu suflet de copil sau un copil prins intr-un trup de adult...Mare pacat.Atata rautate si invidie.Poate ca nu-l meritam printre noi oricum...e mai bine acolo unde e acum ,fara hienele nenorocite sa-i sara la gat la fiecare miscare.
Shirel, eu nu sunt deloc fericita pe mainile cui au ramas copiii.Nu stiu despre mama adevarata dar stiu ca batranii Jakson ,mai ales el, sunt niste tirani.Sper totusi ca unul din fratii lui Michael sa ceara custodia. Miha,tatal lu Michael e un tiran adevarat din pacate el ia furat si copilaria lui Michael.Povestea odata Michael cum il maltata si is spunea "NAS MARE" de asta si facut operti multe ,ma rog asta e problema lui,insa la suflet era un om mare Si apropo de copii se pare ca Michael a scris in testament ca copiii va ramane in grija Dianei Ross.Soc pt toata lumea.Oricum saraci sunt socati Nu-l mai are pe tati langa ei care era Dumnezeu pt ei Si alta tampenie,fosta sotie Debbi vrea copii inapoi.Vrea doar 2 din ei,Prince Michael si Paris in varsta de 12 et 11 ani,insa mai ramane cel mai mic care are 7 ani Prince Michael II,asat mic cui ramane Vaca naibi,dupa ce ia vandut acum ii vrea inapoi.Oare merita.Sarcii micuti,cine stie ce ce va intampla cu ei Uite aici,dar e in farceza http://fr.news.yahoo.com/51/20090702/ten-debbie-rowe-l-ex-femme-de-michael-ja-0111c6b_1.html |
|
|