Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Si eu am fost mare fan Michael Jackson, chiar daca aveam numai 5 ani cand a avut el concert in Romania, tin minte ca ma ridica vecina mea in brate ca sa ajung la televizor sa il pup, si il iubeam tare mult. Adormeam cu urechea pe boxele casetofonului pe muzica lui . A fost si va ramane cel mai mare Star al lumii! Nu cred ca are sau ca va avea egal. Mi-as fi dorit sa ajung la un concert de-al lui |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| si pe mine m-a socat vestea,zilele trecute auzisem la stiri ca boala lui poate fi vindecata,ba chiar avea programate concerte... Dumnezeu sa-l odihneasca!
Rody,am vazut un interviu cu Sophia Loren,la italieni,spunea ca l-a invitat la cina nu demult,povestea ca se poarta ca un copil,se juca,fugea prin casa ei,sarea in pat...ea era convinsa ca toate acuzatile care i s-au adus sunt aberatii,un om su suflet de copil nu poate face rau altor copii atat de mici.pentru el,ei erau doar parteneri de joaca... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ce veste! Parca nu mai ramane nimic de spus..... |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| sami wrote:si pe mine m-a socat vestea,zilele trecute auzisem la stiri ca boala lui poate fi vindecata,ba chiar avea programate concerte... Dumnezeu sa-l odihneasca!
Rody,am vazut un interviu cu Sophia Loren,la italieni,spunea ca l-a invitat la cina nu demult,povestea ca se poarta ca un copil,se juca,fugea prin casa ei,sarea in pat...ea era convinsa ca toate acuzatile care i s-au adus sunt aberatii,un om su suflet de copil nu poate face rau altor copii atat de mici.pentru el,ei erau doar parteneri de joaca... Sami,nu mai conteaza.Pacat ca sa dus.Era intradevar Regele Popului |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Trista zi... Cu atat mai trista cu cat toate valorile cu care ma identific se duc rand pe rand si eu nu-mi mai gasesc repere! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Ce rau imi pare parca nici acum nu-mi vine sa cred,cand am auzit vestea de dimineata m-a rascolit profund. .Da Sami asa este avea concerte programate. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!! Pacat ca s-a aruncat in el atat de mult cu noroi si au fost momente in ultimii ani in care presa a creat din el un monstru. Pentru mine va ramane mereu idolul copilariei mele, un adevarat star care nu va fi uitat niciodata! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Nu mi-a venit sa cred cand am deschis ziarul - online, si am vazut ce scrie pe prima pagina!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! S-a mai dus o valoare, caci indiferent ce spun carcotasii, reprezinta un reper in istoria muzicii! |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Dumnezeu sa-l ierte! Mie mi-a incantat adolescenta. Putini se vor mai ridica la nivelul lui. Concerte, clipuri, dansuri ... un artist complet |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Mare dreptate ai! Nu stiu daca o sa-l egaleze cineva ... Sau poate se va mai naste o stea, asa cum dupa Elvis a aparut el ... cine stie??? Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Se pare ca se ancheteaza serios moartea lui si se mai zvoneste ca a fost omorat .... ca de fapt la fiecare VIP!
|
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11815
| Se pare ca si zeii mor ....sau doar parasesc aceste taramuri pentru unele mai bune!Nu te vom uita niciodata! |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| andru wrote: Mare dreptate ai! Nu stiu daca o sa-l egaleze cineva ... Sau poate se va mai naste o stea, asa cum dupa Elvis a aparut el ... cine stie??? Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Se pare ca se ancheteaza serios moartea lui si se mai zvoneste ca a fost omorat .... ca de fapt la fiecare VIP!
Si se mai circula ca lua multe medicamente in ultimul timp.Spun ca a murit de stop cardiac P.S Andru,cine vroia sa-l omoare??? |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Foarte trist, a fost o stea stralucioare intre stelute, nu numai o moda, un stil muzical, o aparitie always remarcabila... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Rody wrote: Andru,cine vroia sa-l omoare???
Ca si in cazul lui Elvis ... intreg staff-ul e in ochii Politiei. Orice ar fi putut, daca si-ar fi propus asta. Azi insa Politia exclude aceasta varianta. Se pare ca medicamentele sunt cele care l-au doborat. Iar langa Michael a fost chiar doctorul sau, care ulterior a fost cam greu de gasit. Acum poate se vor clarifica lucrurile. Marea greseala a doctorilor a fost aceea de a permite folosirea medicamentelor, mai exact a calmantelor. Ele dau dependenta si in exces .... iata efectele. Exact aceasta a fost si cauza mortii lui Elvis ... medicamente in exces ... sau, ma rog, asta s-a concluzionat pentru publicul larg. Pacat, mare pacat! Cred ca anii fericiti ai lui Michael au fost anii 90 ... cei plini de glorie. http://www.youtube.com/watch?v=7Hg-IRZk4D0 http://www.youtube.com/watch?v=7Hg-IRZk4D0 iata ce facea MJ in 97 ... http://www.youtube.com/watch?v=7Hg-IRZk4D0 |
|
|
|