A murit Michael Jackson
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rody
Scris: Saturday, July 4, 2009 9:31 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Raly,a inebunit lumeaalcool alcool alcool
Mihacomputerlove computerlove computerlove Oricum pe Michael nimeni nu-l va egala.Chiar si dupa moartea lui sa-u vadunt 7500 de exemplare cu toate cantecele si albumele lui.Incredibiltopai
monika
Scris: Saturday, July 4, 2009 3:32 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/22/2008
Dumnezeu sa-l ierte!Pacat!plans plans plans
Rody
Scris: Sunday, July 5, 2009 10:41 AM
Nivel

Cica ca e mare problema in legatura cu testamentulalcool alcool alcool Se bat mai rau ca la hotii de cai pe averea lui Micheael.Oricum el a lasat totul copiilor,plus ca a mai lasat si 200 de melodi inca nedifuzate.Deci imaginati-va ca Michael putea sa scoata inca cateva albume noiplans
t-mihaela
Scris: Sunday, July 5, 2009 5:02 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
A dat niste CD-uri prietenului lui, doar el are dret asupra lor si imeni nu stia de ele.A inregistrat in secret si tot in secret le-a dat .Prietenul ( am uitat numele) povestea ca le-a primit impaketate in cateva randuri de pungi si materiale parca era paket de la CIA si cat s-a chinuit sa le desfaca .Michaela avea mereu senzatia ca cineva il urmareste.CD-urile acum cred ca valoreaza milioane, abia astept sa le vad pe piata,probabil in acele cantece se afla multa suferinta ,ma astept sa fie melodii triste ,poate o ultima pledoarie in fata celui mai important juriulu: publicul.

Tot pe Yahoo Canada am vazut stirea cum ca politia a gasit in casa lui acel medicament ( Diprivan)un anestezic interzis spre comercializare, care se da doar in spitale si pe care Michael il lua ca e impotriva durerii, nu s-a declarat a fi o ancheta de crima dar ei nu exclud posibilitatea unei crime.Medicamentul i-a fos prescris si Michael a fost mereu aprovizionat cu acel medicament.Medicul lui personal era anestezist si nu medic de familie ceea ce ridica ceva semne de intrebare.De ce Michael lua anestezice in loc de pastile de durere asta se ancheteaza acum.Se urmaresc toate prescripriile lui la toate farmaciile.
bereea
Scris: Sunday, July 5, 2009 5:32 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
mi-e tot mai mila de el.A avut un succes atat de mare, a fost un rege al muzicii...dar a avut o viata chinuita si plina de durere.cry
Rody
Scris: Tuesday, July 7, 2009 8:32 PM
Nivel

Astazi Michael va fi condus pe ultimul drumcry cry cry plans plans plans
bereea
Scris: Tuesday, July 7, 2009 8:54 PM
Nivel

Rody wrote:
Astazi Michael va fi condus pe ultimul drumcry cry cry plans plans plans

impresionante mesajele celor care ii sunt azi alaturicry cry
raly
Scris: Tuesday, July 7, 2009 9:21 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Acum e spectacolul de adio in direct pe ProTV!uff pale pale
Rody
Scris: Tuesday, July 7, 2009 9:37 PM
Nivel

Gta,sa terminat.Adio Michaelplans plans plans plans plans plans
bereea
Scris: Tuesday, July 7, 2009 9:51 PM
Nivel

Am fost teribil de impresionata de fetita lui.N-ar fi trebuit sa o puna sa vorbeasca.
shirel
Scris: Wednesday, July 8, 2009 6:01 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Si eu am plans in hohote .Impresionant si dureros!Nu comentez nimic....plans plans
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, July 8, 2009 6:08 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Odihna vesnica!
codruta
Scris: Wednesday, July 8, 2009 6:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Dumnezeu sa-l ierte!

dar, Dumnezeu sa ma ierte si pe mine, dar pana la urma l--au ingropat sau nu?
parerea mea e ca nu trebuiau amestecate lucrurile: inmormantarea e una, tine de intimitate,familie,religie,principii si nu trebuia amestecata cu spectacolul,mercantilul,senzationalul.Lasa-l sa odihneasca in pace si dupa aia se pot face concerte omagiale in fiecare zi, nu cred ca era necesara prezenta lui la concert.
Nu sunt fan inrait dar mi-a placut muzica lui. Insa mi se pare deplasat sa-l tii aproape 2 saptamani si sa te folosesti de el pt diverse interese.
Si mi se par atat de ipocriti jurnalistii: practic ei l-au bagat in tot felul de scandaluri,doar de dragul audientei,ei l-au hartuit cu paparazii lor cu tot si acum nu mai pot de dragul lui si-l omagiaza ca si cum nimic nu s-a intamplat .
t-mihaela
Scris: Wednesday, July 8, 2009 7:31 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
A avut funeralii private in familie si abia dupa aceea l-au adus la concertul de adio.Mie mi se pare ok, lui ii placea atmosfera de spectacol, lumea multa ,scena ,era inebunit dupa turnee.Eu ma uitam si parca tot asteptam sa sara din cosciug sa fac " bau" si sa se termine totul ...sa zic ca a fost o gluma.Dar se vede treaba ca nu e gluma, intr-adevar e dus.Am vazut zilele astea interviurile lui de-a lungul timpului si mi-am adus aminte ca odata eram fan M.K. dar filmul s-a rupt cand cu procesul lui.De atunci l-am uitat si acum mi l-am amintit iar si ma simt rusinata.Dar eram prea copila sa caut adevarul ,am preferat sa-mi schimb idolul .Asa au facut multi si acum ca mine stau de nebuni noaptea si aculta muzica si interviurile sa vada ce au pierdut.Imi pare rau de un singur lucru ca n-a avut sansa sa reintre in lumea muzicii desi el cum spunea n-a incetat niciodata sa faca muzica.
mommy
Scris: Wednesday, July 8, 2009 7:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
t-mihaela wrote:
...Am vazut zilele astea interviurile lui de-a lungul timpului si mi-am adus aminte ca odata eram fan M.K. dar filmul s-a rupt cand cu procesul lui.De atunci l-am uitat si acum mi l-am amintit iar si ma simt rusinata...

Si eu la fel, din pacate. Primul proces m-a pus pe ganduri, dar mi-am zis ca nu e adevarat. Cand au aparut, dupa cativa ani, alte acuzatii, mi-au zdruncinat toata increderea... Acum am citit ca totul a fost o inscenare si ma gandesc ca am judecat pripit, dar cand ajungi sa ai copii, privesti lucrurile astea cu si mai mare oroare si spaima. Sper ca memoria lui sa ramana neintinata acum ca multe lucruri au iesit la iveala, iar el sa isi gaseasca linistea! uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.