Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| S-a stins in dimineata asta la varsta de 43 de ani! Dumnezeu sa o odihneasca! Nu am cuvinte! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Dar ce s-a intamplat nu de mult a nascut era asa de fericita? Mie rau pe cuvant ,suferea de o boala nu am auzit!
chiar acum ma uit si eu la stiri,doamne ce iti este soarta asta!Dumnezeu sa o ierte ! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Se vehiculeaza ca s-a sinucis azi de ziua ei .Da are un baietel si suferea de inima! Sunt socata! |
|

| oanamaria wrote:Se vehiculeaza ca s-a sinucis azi de ziua ei .Da are un baietel si suferea de inima! Sunt socata!
Da exact vroiam sa spun ca astazi era ziua ei,nu stiu daca s-a sinucis nu pot sa o iert credeti-ma sinuciderea este si apartine oamenilor lasi care nu vor sa se infrunte cu problemele vietii si cauta o scapare usoara. Doamne fereste ,avea o familie asa de frumoasa si un sot iubitor nu ca primul al ei ,de fapt ea a suferit mai toata viatza ei .
acuma chiar citesc poate a luat chiar o doza prea mare de medicamente sau un medicament gresit si care i-a cedat inima deja bolnava ,nu cred ca s-a sinucis,pe bune .unui bolnav de inima nu-i trebuie mult ca sa moara dar de ce tocmai astazi si ce la 6.30 sotul ei nu era cu ea in aceeasi camera sa vada ce face ce inseamna asta a fost gasita de el moarta in casa.Orcum pacat sa mai vorbesc imi pare rau era prea tanara! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Vaaaaaaaaaai, nu pot sa cred...mi s-a facut pielea gainii...atit de tinara si frumoasa, parea atit de fericita, a ramas un copilas atit de mic fara mama n-am timp sa ma uit acum la stiri sa aflu mai multe detalii ca trebuie sa ies. Ce pacaaaaaaaaaaaat ! |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Sunt in stare de soc! Acum am deschis ochii si asta e primul lucru care l-am vazut. Asa am patit si cand a murit Laura Stoica! Imi pare nespus de rau. Sa se odihneasca in pace! |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Chiar acuma am vazut la stiri si nu imi vine sa cred , mai ales ca se vehiculeaza ca s-ar fi sinucis Dumnezeu sa o odihneasca in pace! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Neata,
Voi chiar credeti ca s-a sinucis? O mama care a luptat atat sa aiba un copil sa cedeze asa de usor? Sau poate atunci cand a ales sa vina in lumea asta, scopul ei a fost sa gaseasca dragostea, linistea sa aduca un copil si sa plece, cine stie. Pentru ca inainte de a veni noi alegem ce avem de facut in viata asta. Nu e nevoie sa imi impartasiti ideea, eu cred asta profund. Poate si-a invatat lectia si a plecat. Prea devreme, totusi. Mi-a inseninat copilaria |
|

| Chiar acuma am auzit ca a lasat mesaj pe telefon sotului si ca da este sinucidere si ca a incercat sa se sinucida si cu cateva zile in urma .Ce o fi fost in inima ei? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Imi pare tare rau! Dumnezeu sa o ierte... Am crescut pe melodiile ei! |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| chiar acum am auzit la radio ca a lasat un bilet de adio.....ceea ce inseamna ca s-a sinucis.
condamn vehement astfel de gesturi, cu atat mai mult cu cit a lasat un sufletel nevinovat in urma. dar.........Dumnezeu s-o ierte! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Dumnezeu s-o odihneasca! E primul lucru pe care l-am auzit cand am deschis televizorul si nu imi venea sa cred. Am citit de zeci de mii de ori titlul. Imi pare foarte rau ca a ales asta! |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Fara cuvinte! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pentru noi e doar o stire. peste o luna sau doua vom uita. Ar fi fost bine sa-si priveasca minunea careia i-a dat nastere si poate, zic eu, poate se mai gandea putin si secunda aia ii schimba gandul.
Ea a murit, ganditi-va la cel mic. Nu stie unde e mami si de ce nu mai vine sa il ia in brate. Acolo e durerea |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Fara cuvinte!Chiar ascultam cind am fost acasa ultima ei melodie si ii spuneam sotului ca iar si-a lansat un album,iar acum sa aud asta?Nu-mi vine sa cred!Doamne ce e viata omului?D-zeu s-o odihneasca!Iar daca s-a sinucis ...pacat.Ce ii lipsea? |
|
|