|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Dumnezeu sa-i odihneasca in pace Mi-au bucurat copilaria |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Dumnezeu sa ii odihneasca in pace |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| A murit si Sergiu Nicolaescu.Rand pe rand se duc titanii cinematografiei romanesti... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Pacat! Mare pacat! Dumnezeu sa-l odihneasca! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Wauuuuuuu,.....Dumnezeu sa-l odihneasca,....Un mare om,un mae actor,un gigant al filmului romanesc! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Trist... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Citisem ca e grav bolnav dar nu am stiut ca a murit. Dumnezeu sa-l odihneasca! |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Acum am aflat si eu, citind stirile din tara... mare pacat... |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Din pacate marii actori ai copilariei noastre se duc rand pe rand ,ca asta e firul vietii,nu avem ce face .Pacat ca nu vor mai fi altii care sa ii egaleze . Domul sa-l odihneasca in pace si condoleante familiei. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Acum au anuntat la stiri ca v-a fi incinerat ! asta pentru a nu se putea face test ADN in cazul ca ar aparea vreun fiu !E lupta pentru avere ? Tinara lui sotie asa a decis ......Doamne ! D-zeu sa-l odihneasca . |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Endy, sotia lui i-a fost alaturi vreme de 16 ani. E decizia ei si trebuie respectata chiar daca suntem sau nu de acord cu ea.
A fost un Mare Artist si e o mare pierdere! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Poate are dreptate dar noi inca nu sintem obisnuiti cu incinerarile !Era stirea de la tv si am vrut sa vad ce ziceti si voi ! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Din ce am citit, am inteles ca a fost dorinta lui sa fie incinerat. Un medic care l-a tratat vreme de 15 ani stia de foarte mult timp acest lucru... |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Suntem o generatie fericita am fost crescuti cu astfel de modele .Eu le multumesc tuturor ca au existat in viata mea si m-au format in omul care sunt azi .Eu stiu ce lupta ascunsa si periculoasa au dus actorii sa promoveze cultura sa se strecoare printre aberatiile dictate de comunisti.Cu atat mai mult S.N ca el a facut si regia multor filme istorice ,arata cum este de fapt romanul si de unde se trage ceea ce lui Ceausescu nu-i placea, vroia sa vada un roman umil ,supus si cu sufletul vandut comunistilor.Eleana vrioia un film cu viata ei ,mila mi-ar fi de actorul obligat sa joace rolul ala .Un omagiu tuturor actorilor si mai ales regizorilor, oameni care au stat de paza la temelia culturii romanesti si au promovat cinstea si curajul , eu asta am invatat de la ei .Si asta vad si in ziua de azi in romani ,vad originea noastra ,samanta aceea prima ...se va naste o alta generatie de Nicolaiesti, Beligani, etc si vor reeduca poporul roman asa cum trebuie ,am incredere. D-zeu sa -l odihneasca si pe el si pe toti care s-au dus.
|
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul! La 82 de ani te astepti la asa ceva, altii se sting in floarea vietii socand o lume intreaga...
|
|
|