Nivel: Membru
Inregistrat: 1/23/2013 Mesaje: 1
| Acaiberry sunt suplimente alimentare ce ajuta organissmul sa slabeasca. M-ar interesa sa stiu daca a mai folosit careva aceste suplimente pentru ca as dori sa cumpar si eu! Multumesc mult! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Nu am folosit dar recomand dieta ketogenica eu am slabit 10 kg an 2 luni si jumatate si nu mi s- a parut grea deloc! |
|
Inregistrat: 1/23/2013 Mesaje: 2
| Am folosit eu suplimentele alea mariana. M-au ajutat destul de mult deoarece am slabit destul(7 kg in 3 luni). Dar nu trebuie uitat ca in perioada tratamentului am avut o dieta echilibrata si un program de exercitii. Ma simt ok acuma! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Foarte interesant raspunsul lui marian pentru mariana. Mai ales ca au ip-uri din acceasi subclasa, de la acelasi provider. Este evident o campanie platira pentru a face reclama. Pot sa va spun ca noi am luat (si eu si Adriana) acum un an sau doi si n-au avut nici un efect, deci nu aruncati banii pe prostii, luati bomboane la copii.
PS: In mod sigur mariana urma sa-l intrebe pe marian de unde a luat pastilele minune, iar acesta plin de bunavointa i-ar fi dat link-ul spre magazinul cu pastilele minune. E mai tare ca la teatru |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Tzepii wrote: deci nu aruncati banii pe prostii, luati bomboane la copii. ...E mai tare ca la teatru
|
|
Inregistrat: 1/24/2013 Mesaje: 2
| Pai atunci cum ne dam seama noi ca useri care sunt commenturi reale? Referitor la suplimente si eu am luat unele dar la mine si-au facut efectul! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Commenturi?...asta e un fel de furculition modern? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Tzepii wrote:PS: In mod sigur mariana urma sa-l intrebe pe marian de unde a luat pastilele minune, iar acesta plin de bunavointa i-ar fi dat link-ul spre magazinul cu pastilele minune. E mai tare ca la teatru
Iaca a aparut si un tertz inocent. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Intrebare fondata totusi Pt unii e mai usor sa intuiasca |
|
Inregistrat: 5/9/2014 Mesaje: 1
| Si eu am folosit suplimentul acaiberry900. Ma asteptam la rezultate mult mai mari. Pe site-ul lor scrie ca poti slabi si 10-12 kg dar eu am dat jos doar 5 kg intr-o luna si o saptamana. Nu am facut exercitii, dar acolo scria ca nu trebuie sa fac! Nu o sa mai iau de la ei si o sa caut un alt produs de slabit!
Numai bine!
|
|
Inregistrat: 4/23/2014 Mesaje: 12
| Eu am folosit Acai SE 60cps. M-a ajutat sa slabesc mult. L-am luat in combinatie cu Green Coffee Bean. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| dobra82 wrote:Si eu am folosit suplimentul acaiberry900. Ma asteptam la rezultate mult mai mari. Pe site-ul lor scrie ca poti slabi si 10-12 kg dar eu am dat jos doar 5 kg intr-o luna si o saptamana. Nu am facut exercitii, dar acolo scria ca nu trebuie sa fac! Nu o sa mai iau de la ei si o sa caut un alt produs de slabit!
Numai bine!
Produsele pentru scaderea in greutate pot sa fie benefice cu conditia sa se faca mult sport si sa se manance ceea ce trebuie.
|
|
|