Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| Buna ziua mamici frumoase. Sa facem cunostinta intai. Sunt fericita mamica a unei fetite nazdravane de 1 an si 8 luni, iar acum astept si un baietel, sarcina de 34 de saptamani. Prima nastere a fost cezariana, si acum o sa fie tot cezariana. Intrebarile mele sunt: cum este a doua cezariana? doare mai tare? recuperarea este mai dificila? la cat timp v-ati ridicat sa mergeti prin salon? Merci frumos
Editare Ulteriaoara:
Articole utile : Cum se desfasoata operatia de cezariana Mituri false despre cezariana De ce nu iti doresti o cezariana Anestezia epidurala Corpul tau dupa nastere Legarea trompelor uterine |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Da, si pe mine m-ar interesa raspunsurile la aceste intrebari... Si eu voi avea parte de cea de-a doua cezariana. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Prietena mea a facut 2 cezariene,la diferenta de 2 ani intre ele.Nu a avut niciun fel de probleme,a fost la fel de usor la amandoua.Cea de-a doua cezariana a fost facuta peste prima,nu are decat o singura cicatrice care arata foarte bine.Refacerea a fost ok.Dar nu toata lumea reactioneaza la fel.Depinde foarte mult de organism.Si mai depinde si cine opereaza. Succes mult!Sarcina usoara. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am nascut anterior cu cezariana...medicul meu a spus ca se poate naste pe cale naturala dupa o cezariana anterioara dar,travaliul daca depaseste 6 ore se recurge la cezariana de urgenta. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Eu am o prietena cu trei cezariene (distanta de 2, respectiv 3 ani intre ele) si e bine mersi, are 3 galuste frumoase si sanatoase. Ada, cu siguranta ca lucrurile vor decurge foarte bine si la a doua cezariana, iar durerile nu vor fi mai mari decat la prima. Anelise, succes si tie, va fi usor si bine. Ingerash, ai aflat ce culoare are burticuta ta? Alegi tot cezariana?
|
|
| monica irimia wrote: Ingerash, ai aflat ce culoare are burticuta ta? Alegi tot cezariana?
Da,tot cezariana....e riscanta nasterea naturala dupa cezariana.Am aflat ieri ,e fetita |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Eu doar la exterior am o singura cicatrice, pe uter, cate una pt fiecare cezariana.
Doar la schimbarile climatice ma resimt uneori. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ingeras, felicitari pentru minunea roz ! Sa fiti sanatoase . |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fetele, multumim! La prima, recuperarea mea a fost destul de rapida, dar acum am asa o teama in suflet. Nu stiu de ce...
Ingerash, wow!!! Felicitari! Ce frumos! Doi cavaleri si doua domnisoare!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ingeras, eram sigura ca burtica e roz!Felicitari! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Anelise wrote: dar acum am asa o teama in suflet. Nu stiu de ce...
Anelise, gandeste pozitiv, nu te incarca cu temeri nefondate. Sigur ca va fi bine.
Ingerasa, ce minunat, o fetita! Sa fiti sanatosi. |
|
| Anelise,sa te gandesti doar la mica minune
Va multumesc |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...felicitari ingerash pentru burticuta roz.... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| Felicitari Ingerash, fetita ta acum nu o sa mai fie singura printre baietei. Cu cezariana, sper sa fie totul in regula, as vrea sa ma ridic cat mai repede dupa operatie sa nu mai stau 48 de ore la reanimare si sa imi tin puiu in brate cat mai repede. Voi la cate ore de la operatie v'ati ridicat? Am auzit ca la privat la cateva ore te pune sa faci pasi sa te recuperezi cat mai repede posibil |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| sa nu te astepti ca la 2 ore sa te poti ridica. depinde si de tipul de anestezie, la anestezie generala oricum o sa fii foarte ametita. |
|
|