A doua cezariana
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ada03
Scris: Sunday, August 31, 2014 9:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/13/2014
Lilly, stiu ca o sa fiu ametita, nu ma astept sa ma pot ridica dupa doua ore. Ma gandeam ca operatia va fi undeva in jurul orei 9 dimineata, si as fi vrut sa incerc cativa pasi pe langa pat cam pe la 18 seara. Anestezia va fi epidurala ca si la prima nastere. Atunci am fost operata la 2 dupa amiaza si abia dimineata m'au pus sa ma ridic. Sper ca de data asta deja a doua zi pe la pranz sa ma si lase in rezerva
Lilly of the valley
Scris: Sunday, August 31, 2014 10:16 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
de ce iti faci atatea griji?
o sa fie totul bine!angel
Anelise
Scris: Saturday, September 6, 2014 3:47 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Fetele, Cheek Kiss!
Ada, eu la prima cam la fel ca tine - operatia a inceput pe la 9 dimineata si abia a doua zi la 6 (tot dimineata) am incercat primii pasi. Si tot 2 zile am stat la reanimare. pupici
ada03
Scris: Sunday, September 7, 2014 10:08 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/13/2014
Anelise, asta este problema, ca eu vreau sa ma ridic pana seara si a doua zi sa imi dea voie in rezerva sa fiu cu ai mei, ca eu la reanimare inebunesc Cray . Chiar daca ma lasa a doua zi dupa masa, numai sa nu mai stau 2 nopti acolo, sa fiu cu puiu meu si sa il pot alapta cat de repede pot, asa o sa imi vina si lapticul mai repede. Oricum, o sa vedem cum decurge totul, sa dea Domnul sa fie bine ca eu am o obsesie cu anestezia aia in coloana. Data trecuta o puneam pe mama sa imi puna mana pe picioare, imi era teama ca raman cu ele amortit, Doamne fereste Hands
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.