a doua casnicie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sorinadascalu
Scris: Monday, September 3, 2007 10:38 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/20/2007
de fapt, din pacate, nu prea am timp sa stau cu voi - cu toate ca imi face mare-mare placere... am intrat pe acest forum datorita unei membre "experte" care m-a "ispitit" sa vad ce mai face si cit de fericita e. si fiindca am cunoscut-o cindva - desi o uitasem si am vrut sa consider ca NU am cunoscut-o vreodata -, am zis ca hai, sa vad ce isi doreste atit sa vad si de ce.
este o persoana care "era cu" un barbat, dupa propriile-i spuse, dar intr-un "moment de ratacire" (sau de distractie, sau de razbunare, sau de ce???) l-a schimbat cu un altul, s-a casatorit cu acesta numai dupa vreo 3 saptamini, si civil si religios (!!!), a sarbatorit "mierea" in citeva excursii, dintre care si una in strainatate (unde este una din locatiile care i-au placut ei cel mai mult - o fi fost si datorita companiei sotului ei?!), a dat peste cap o intreaga familie care s-a straduit sa-i faca inceputul de casnicie cit mai frumos si mai bun, apoi "s-a intors" pe nepusa masa la celalalt, aruncind "haina de vreme rea" ca si cum era dupa un vis urit, dupa ceva ce nici nu existase.
si cind "vine vorba" intre noi, fetele, despre fericire, iubire, experienta in casnicie si asa mai departe... nu-si aminteste ca dreptul la o noua sansa nu se poate pastra decit daca sintem sincere (cel putin cu noi insene) si iubim adevarul. iar a doua, a zecea, a suta sansa, nici o sansa nu se construieste pe suferinta "gratuita" a altcuiva...
voi ce parere aveti despre aceasta poveste? promit sa-mi mai fac timp din cind in cind si sa mai stau de vorba cu voi. bye
MNiko
Scris: Monday, September 3, 2007 12:20 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mi-aduce aminte de 2 tineri din sat de la bunica mea, doi tineri care au facut cununia si civila si religioasa, si s-a dus lumea cu drag la nunta lor, ca la 2 saptamani dupa nunta sa divorteze, pt ca de fapt se casatorisera doar ca sa castige banii de la nunta. Si-au bagat parintii in datorii si ei s-au distrat cu darul de nunta, fiecare in partea lui.

Andi&Mariuca
Scris: Monday, September 3, 2007 12:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
sorinadascalu wrote:
de fapt, din pacate, nu prea am timp sa stau cu voi - cu toate ca imi face mare-mare placere... am intrat pe acest forum datorita unei membre "experte" care m-a "ispitit" sa vad ce mai face si cit de fericita e. si fiindca am cunoscut-o cindva - desi o uitasem si am vrut sa consider ca NU am cunoscut-o vreodata -, am zis ca hai, sa vad ce isi doreste atit sa vad si de ce.
...

eu n-am inteles nimic... cine este acea persoana? cineva de pe forum sau cum?scratch

cat priveste povestea in sine...ehe, ce sa zic? este ceva destul de uzual in viata...ca e vorba de femei sau de barbati care fac asa... oricum , nasol caracter trebuie sa aibe cineva care are suflet sa faca asa ceva!closedtopic
AdrianaC
Scris: Monday, September 3, 2007 2:07 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Sorina, nici eu nu am inteles prea bine daca fata din poveste e cea care e la noi pe forum si "te-a ispitit" sa intri scratch.

Acum, ca sa iti spun parerea mea vis-a-vis de povestea respectiva, luata ca o poveste oarecare pur si simplu, nu ca si poveste a vreunui membru de pe forum, pentru ca astfel de comentarii nu sunt permise (nu suntem aici ca sa judecam pe nimeni, indiferent de opinii, pareri, actiuni, etc), din pacate exista si astfel de persoane care au o deosebita placere in a-i face pe altii sa sufere, fie ca acestia sunt prieteni, soti, iubiti, colege, prietene, familie, etc.

Gestul in sine nu stiu daca poate fi numit o ratacire de moment, pentru ca in sine casatoria este ceva mai profund, nu doar un val. Si apoi mai e o vorba: "ce e val, ca valul trece". Daca doar s-a lasat purtata de val, probabil ca de aceea a si divortat la scurt timp. Mai trist este ca multa lume a suferit in toata treaba asta si eu cel putin nu sunt deloc pro "fericire bazata pe suferinta altora".
kali
Scris: Monday, September 3, 2007 2:37 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Parerea mea e urmatoare: in principiu nu e moral, nici corect... nu pot sa aplaud asa ceva, DAR:
... mi se pare urat si ceea ce faci tu, prin faptul ca prezinti un fapt ce face parte din viatza altcuiva, fara consimtamantul persoanei in cauza; mai ales ca ai specificat din start ca e vorba de o persoana de pe forum.
Intamplator, banui despre cine e vorba- iar intuitia rar ma inseala- si consider ca, daca persoana in cauza ar fi vrut pareri, ni le-ar fi cerut singura.
Asta e oare motivul pentru care ti-ai facut cont aici, daca tot nu ai timp sa stai cu noi?
Si de ce consideri ca esti in masura sa o aduci "la judecata"?

Scuza-ma daca te simti "atacata", dar am simtit nevoia sa-mi zic parerea sincera. Alta ar fi fost situatia daca ai fi pus intrebarea la modul general, fara a ne da atatea detalii.
In conditiile date- poate gresesc- imi suna a razbunare, sau ceva de genu' " aratatului cu degetu'".
mihaela75
Scris: Monday, September 3, 2007 3:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Nici mie nu-mi place atitudinea, din povestea asta un membru vechi isi da seama imediat despre cine este vorba.Povestile reale de viata ,ale altora, nu se scot la taraba.Foarte urat gestul.Thumb down Nici nu vreau sa comentez referitor la " a doua casnicie" ca de fapt subiectul e un atac la persoana mascat .Thumb down... " De fapt, din pacate, nu prea ai timp sa stai cu noi" dar atat timp macar ai de aruncat o membra in noroi din motive personale rambo
sorinadascalu
Scris: Monday, September 3, 2007 3:49 PM
Nivel

daca era "atac la persoana" sau "aratat cu degetul", spuneam deschis despre cine este vorba - de fapt o abordam in mod direct. apoi, daca nu se discuta "cazuri personale" pe acest forum, cum de "un membru vechi isi poate da seama imediat despre cine este vorba"?
si nu am "aruncat cu noroi", ci am prezentat un caz de viata, de altfel destul de general, pentru ca nu am dat amanunte (poate le cunoasteti voi?). am impartasit f pe scurt o experienta. de unde stiti ca aceasta experienta nu face parte intr-un mod important si din viata mea?
in fine, nu vad de ce va simtiti atit de jignite de faptul ca am spus ca nu am timp sa stau cu voi atit cit as vrea? era numai o scuza pentru ca propuneam un topic atit de serios pentru cineva care are timp atit de putin si o promisiune ca nu-l voi lasa de izbeliste, ca voi incerca sa va raspund, sa fiu "activa", ceea ce si fac.
altfel, admir spiritul vostru de "familie", dar cred ca una din conditiile acestui forum ar trebui sa fie sinceritatea. altfel, oricine poate scrie orice-i trece prin cap si "discutam discutii" si ne dam cu parerea "de amorul artei".
si, daca tot v-ati propus sa nu judecati deloc pe nimeni, poate ar fi bine sa ma judecati si pe mine mai "blind"...

sorinadascalu
Scris: Monday, September 3, 2007 3:59 PM
Nivel

Si, draga Kali, nu stiu daca e corect sa spui ca fac un "gest urit" atita timp cit cazul prezentat este foarte general, iar eu am o identitate "transparenta", am semnat cu numele real si complet. Care sint "detaliile" de care vorbesti?

sorinadascalu
Scris: Monday, September 3, 2007 4:14 PM
Nivel

intre noi fie vorba, chiar persoana in cauza nu aminteste nicaieri pe acest forum - nici mai demult - despre prima ei experienta in casnicie. poate va ginditi la altcineva si am rascolit cu acest subiect, din intimplare, prin viata altora...
nu conteaza... este interesanta legatura asta - virtuala, pina la urma - care s-a creat intre voi, citeva dintre voi, fara sa va cunoasteti aproape deloc.
Adriana C, apreciez raspunsul tau echilibrat.
kali
Scris: Monday, September 3, 2007 4:16 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Nu o sa-ti raspund la provocare pentru ca nu-mi place sa prelungesc o discutie care vad ca incepe sa capete iz de cearta.
Eu, ce am avut de spus- am spus... asa ca ii voi lasa si pe altii care mai au ceva de zis sa o faca.
bye
sorinadascalu
Scris: Monday, September 3, 2007 4:22 PM
Nivel

dar NU te-am provocat deloc. si NU ma cert. dar nu aveti dreptate, din schimbul de replici de aici NU reiese nimic care sa genereze interpretarea voastra. cu singura exceptie ca am spus ca este un caz real si ca e o membra a forumului. in rest... un subiect de discutie ca oricare altul.
MNiko
Scris: Monday, September 3, 2007 4:29 PM
Nivel: Guest

sorinadascalu wrote:
dar NU te-am provocat deloc. si NU ma cert. dar nu aveti dreptate, din schimbul de replici de aici NU reiese nimic care sa genereze interpretarea voastra. cu singura exceptie ca am spus ca este un caz real si ca e o membra a forumului. in rest... un subiect de discutie ca oricare altul.

Din punctul meu de vedere tocmai asta e deranjant. Eu personal m-am mai intalnit cu fete de pe forum sau am mai discutat si in alta parte decat aici pe forum. Si poate ca le-am impartasit o experienta din viata mea. Nu mi-ar placea deloc sa vina una din ele sa propuna o tema de discutie pe baza experientei mele si a povestii mele. Daca vreau ca experienta mea sa devina motiv de dezbateri atunci o expun singura.
mihaela75
Scris: Monday, September 3, 2007 4:29 PM
Nivel

Ai spus mai mult de atat si suficient sa-mi dau seama despre cine vorbesti ca butonez forumul asta de la infiintarea lui.Poate tu nu-ti dai seama ca esti mai noua dar ai facut o descriere destul de generoasa a persoanei.Gata asta-i ultima mea postare la acest subiect.bye
sorinadascalu
Scris: Monday, September 3, 2007 4:51 PM
Nivel

ok, nici mie nu-mi place atitudinea voastra - si eu nu as spune "urita", ca sa nu va "judec", ci de-a dreptul jignitoare fata de mine si fata de multe persoane care mai intra pe acest forum. si la mine e ultima postare, m-am cam lamurit... eu am prezentat la modul general, repet, general, un caz. Iata mai jos un exemplu despre cit de frumos discutati unele dintre voi despre persoane care poate si ele citesc aici... Norocul lor ca... NU sint membre, ci doar "femei risipitoare si proaste"... (retineti ca eu NU am facut nici o apreciere de acest gen in cazul respectiv). Si din pacate e numai un exemplu, as putea continua cu zeci, dar eu chiar nu mi-am propus sa ma "cert" si apoi sa-mi cer scuze eventual. Mihaela, eu nu am facut nici o descriere generoasa... Fata de descrierile tale, eu sint chiar mic pitic. inchid topicul, sa nu mai aveti probleme de constiinta ca va "judecati membrele" - apropo, chiar daca sint "mai noua", si eu eram membra... closedtopic

"Si sa va mai zic de cineva fooooarte apropiat ,sangele meu, care cand a dat de bani gata, s-a rupt filmul.Copilul s-a lasat de scoala, ea mergea peste tot cu taxiul ( orasul nostru cat e de mic il traversezi in jumate de ora),cumpara tot felul de chestii absolut inutile dar scumpe si "de firma"...ma rog , fata se oglindea in oglinda de nu stiu ce cristal scratch Bineinteles ca acum sunt la pamant, daca femeia e risipitoare si proasta casa se duce de rapa ...pacat ca e fata buna dealtfel dar banii au socat-o pur si simplu." etc. etc. etc. suna a mahala, nu???
mihaela75
Scris: Monday, September 3, 2007 4:54 PM
Nivel

sorinadascalu wrote:
"femei risipitoare si proaste"... (retineti ca eu NU am facut nici o apreciere de acest gen in cazul respectiv). ??

Asta nu e membra pe forum ci cumnata-mea hohot...si i-am zis si ei ,stie ca a fost asa bye Vad ca esti jurnalista dar nu-mi interpreta postarile .Nu mi-am permis niciodata sa dau relatii despre membrii forumului sau sa le scot viata pe forum bye
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.