A doua, a treia... nastere naturala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Monday, May 10, 2010 5:33 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
eu am nascut la 33 de ani primul copil si n-am mai murit...In Italia cele mai multe femei aleg sa fie mame dupa 30 si chiar dupa 35 de ani...si totusi nasc natural.Cezariana la cerere nu exista
giulia_mamik
Scris: Monday, May 10, 2010 5:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
bereea wrote:
eu am nascut la 33 de ani primul copil si n-am mai murit...In Italia cele mai multe femei aleg sa fie mame dupa 30 si chiar dupa 35 de ani...si totusi nasc natural.Cezariana la cerere nu exista
giulia_mamik
Scris: Monday, May 10, 2010 5:39 PM
Nivel

sorry N-AM reusit sa postez.
Da stiu treaba asta ca nu exista cezariana la cerere in Italia.Si nu numai acolo.Mai in toata Europa e asa.Doar la noi daca dai banul se poate cam oricesorry1 angry
bereea
Scris: Monday, May 10, 2010 7:50 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
giulia_mamik wrote:
sorry N-AM reusit sa postez.
Da stiu treaba asta ca nu exista cezariana la cerere in Italia.Si nu numai acolo.Mai in toata Europa e asa.Doar la noi daca dai banul se poate cam oricesorry1 angry
shirel
Scris: Thursday, June 3, 2010 12:43 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
shirel wrote:
Eu m-am simtit extraordinar de bine adica imediat dupa nastere cu toate ca am fost putin cusuta fiindca Oshry m-a rupt aveam energie de puteam sa merg sa dansez la discoteca ,ajutam pe toate fetele din salon .Stare excelenta si la prima nastere si la a doua ,fara probleme dupa aceea si deabia astept sa mai nasc odata fiindca am uitat cum arat gravida si ce simti!alcool alcool
Wooooow chiar ca doresc la toate femeile sa se simpta asa ca mine!(si eu care la fiecare nastere vreau sa-l vad pe Yohanan lesinat de frica inca nu am avut ocazia sa-l termin hohot hohot cum se asteapta el deaceea povesteste ca el a nascut foarte usor) offffff topic sorry

Mai,mai ce scriam eu aici numai cu doua zile inainte de a stii ca sunt ptr.a treia oara insarcinata.Sper sa am o nastere la fel de usoara si o refacere la fel de rapida.Orcum va povestesc eu totul dupa......
delfinasa
Scris: Tuesday, May 3, 2011 8:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
A doua nastere tot naturala o vreau. Doctora mea de acum zice ca am nascut-o rapid pe K -in 4 ore la la ruperea membranelor eram dilatata maxim- si ca se asteapta si acum sa nasc tot rapid...asa sper si eu, mai ales ca la prima am fost provocata si din cate stiu oxitocina incetineste dilatatia...ar fi super sa nasc in mai putin de 4 ore si, daca se poate, cu dureri mai suportabile sa nu urlu dupa epidurala innori.
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, May 3, 2011 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
fetele dupa o cezariana se poate naste natural? adica ti se da voie?
delfinasa
Scris: Tuesday, May 3, 2011 8:40 PM
Nivel

Din cate stiu, doctorii permit nastere naturala dupa cezariana, daca timpul necesar recuperarii a fost respectat si nu ai o conditie medicala care sa o impiedice.
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, May 3, 2011 8:46 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
eu am o problema la tiroida , dr endocrinolog mi-a dat hartie cu semnatura si indicatie pt cezariana .... ginecologul zicea ca nu am gusa, si nu vede de ce nu as fi putut naste natural. si am ales cezariana. acum imi pare rau si ma gandeam ca dc va mai exista o sarcina sa nasc natural ..... sa simt cu adevarat ca am dat viata unui copil
AlexandraL
Scris: Tuesday, May 3, 2011 9:22 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Mie doctorul mi-a spus ca pot naste natural dupa cezariana. Din pacate am o problema la uter si bebe nu s-a putut intoarce, asa ca si a doua nastere a fost tot prin cezariana. La a treia nu se mai pune problema de natural, dar eu ma bucur ca exista posibilitatea sa am 3 copii dance
giulia_mamik
Scris: Tuesday, May 3, 2011 9:40 PM
Nivel

Alexandra,in alte tari ai posibilitatea sa nasti prin cezariana mai mult de 3 ori.Cel putin asa am auzit.Sa iti dea Dumnezeu sanatate sa poti face cati copii iti doresticomputerlove
Eu m-am mai gandit intre timp .Si daca nu ar fi probleme,tot natural as nastedance
shirel
Scris: Tuesday, May 3, 2011 9:42 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
shirel wrote:

Mai,mai ce scriam eu aici numai cu doua zile inainte de a stii ca sunt ptr.a treia oara insarcinata.Sper sa am o nastere la fel de usoara si o refacere la fel de rapida.Orcum va povestesc eu totul dupa......

Am revenit hohot hohot sic si dupa a treia nastere care binenteles a fost naturala ,fara epidurala si fara sa simpt nici cand a iesit in schimb travaliu a fost foarte greu deci cu mai multe dureri ca in celelalte doua .Acuma ramane doar sa ne intalnim cu ajutorul lui D-zeu si dupa a patra nastere!ras sic alcool
ingerash
Scris: Tuesday, May 3, 2011 9:44 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Tot natural vreau sa naschearts
Irinuca
Scris: Wednesday, May 4, 2011 10:55 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
eu o sa ma hotarasc atunci cand o sa fiu in luna a 9-a cu bebe 2... orice varianta e un mic cosmar pt mine sic
delfinasa
Scris: Wednesday, May 4, 2011 4:19 PM
Nivel

Alexandra, doctorul tau endocrinolog zic eu ca stie mai bine cum ar reactiona organismul tau la o nastere naturala si de-aia a mers pe varianta cea mai in siguranta pentru tine si bebe.
Aici doctorii se consulta intre ei cand trebuie sa intervina la un pacient comun. Ca sa fii mai impacata, data viitoare ii poti sugera endocrinologului tau sa ii dea un telefon ginecologului si sa vada impreuna calea cea mai sigura de nastere pentru tine.
Never ever sa nu iti faci ganduri ca n-ai nascut natural. Nasterea naturala nu te face mai mama si nu e un eveniment care te face eroina in nici un caz. Sanatatea bebelusului si a mamei sunt cele mai importante si astia doi sunt cei mai importanti factori care pana in ultimul moment nu stii cum iti schimba nasterea. Sa ramai tu insarcinata cand va doriti si sa decurga totul bine! Pe unde iese bebe chiar nu conteaza.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.