Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| La mine,....4 nasteri si toate naturale,eram varza.Dar asa este,este si mana doctorului,...buna sau proasta.La mine este Ok,cred ca daca eram domnisoara nu aratam asa bine,.... M-am refacut greu,dar s-a terminat cu bine;la fel si eu am fost cu fire resorbabile,....cu stat pe colac vreo 2-3 saptamani,....apoi pana la un an al fiecarui copil,ma ustura cusatura,...dar ma spalam din cand in cand cu hipermanganat de potasiu,....si apa cu sare in cada.Acum ,nu se mai simte nimic,....si slava Domnului ca ar fi avut ce,... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| misha wrote:N-am nascut a doua oara, dar oare nu conteaza foarte mult si distanta dintre cele doua nasteri? Ca ma gandesc e mai usor la a doua nastere cand n-a trecut foarte mult timp, dar cand cele doua sunt la distanta de ani buni... Misha am auzit cateva femei aici in Italia care au avut distanta destul de mare 6 ,7,8 ani si au nascut la fel de usor...dar am auzit care au nascut destul de greu cu aceeasi diferenta de la 6,7 ani ...plus ca am o prietena al-3lea l-a nascut mai greu decat pe primul...ce zici de asta?? |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Asa este ,Anabella.Fiecare nastere difera.De exemplu la mine cu primul copil,am nascut,nu am avut foarte mari dureri,am nascut repede,in schimb cu ceilalti,...fiecare nastere a fost mai rea decat precedenta |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Eu m-am simtit extraordinar de bine adica imediat dupa nastere cu toate ca am fost putin cusuta fiindca Oshry m-a rupt aveam energie de puteam sa merg sa dansez la discoteca ,ajutam pe toate fetele din salon .Stare excelenta si la prima nastere si la a doua ,fara probleme dupa aceea si deabia astept sa mai nasc odata fiindca am uitat cum arat gravida si ce simti! Wooooow chiar ca doresc la toate femeile sa se simpta asa ca mine!(si eu care la fiecare nastere vreau sa-l vad pe Yohanan lesinat de frica inca nu am avut ocazia sa-l termin cum se asteapta el deaceea povesteste ca el a nascut foarte usor) offffff topic |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| nasterile mele au fost asemanatoare din toate punctele de vedere,doar recuperarea a fost mai rapida la cea de-a doua.sau poate pentru ca eram ingrijorata de starea de sanatate a lui Mihaita nu m-am mai gandit la durerile mele...cu epiziotomia a fost mai rau prima data,m-a usturat aproape o luna locul,a doua oara mi-a trecut mult mai repede.cel mai bine face rivanolul caldut,cu asa ceva se facea toaleta in maternitate cand am nascut eu. oricum,frica de nastere tot imi e |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Prima nastere travaliul 12 ore exagerat de dureros ,cu epiziotomie m-am recuperat greu in jur de 2 luni,dupa nici urma de durere. A doua nastere ,durata travaliului mai scurta cu 3-4 ore,la fel de dureros ca primul,fara epiziotomie dar m-am rupt,recuperare rapida a 2-a zi stateam in fund,acum din cand in cand am o usoara durere in locul unde m-au cusut,doctorul meu mi-a zis ca nu s-a cicatrizat prea frumos ,dar cu a 3-a sarcina totul se rezolva |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Ely wrote:Prima nastere travaliul 12 ore exagerat de dureros ,cu epiziotomie m-am recuperat greu in jur de 2 luni,dupa nici urma de durere. A doua nastere ,durata travaliului mai scurta cu 3-4 ore,la fel de dureros ca primul,fara epiziotomie dar m-am rupt,recuperare rapida a 2-a zi stateam in fund,acum din cand in cand am o usoara durere in locul unde m-au cusut,doctorul meu mi-a zis ca nu s-a cicatrizat prea frumos ,dar cu a 3-a sarcina totul se rezolva
Pai, succes atunci! :018: Si intre timp facem galerie! |
|

|
A Misha pai nu poate m-am exprimat gresit,nici gand.Merci dar nu vreau galerie,doctorul a zis, ca nu stia ca am doi copii. Zicem noi ca este foarte bine doi copii,poate numai sa vina accidental,dar planuri nuuu . |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Pe mine ma cam sperie a doua nastere sa fie tot naturala.Nu stiu,cu toate ca am nascut usor,cusaturile m-au durut vreo luna (era oarecum frig in martie)...as vrea sa incerc o nastere prin cezariana la urmatorul bebe .Ma gandesc ca voi fi mai inaintata in vrasta ...si difernta mare de ani intre nasteri ma cam sperie! |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Ely wrote:A Misha pai nu poate m-am exprimat gresit,nici gand.Merci dar nu vreau galerie,doctorul a zis, ca nu stia ca am doi copii. Zicem noi ca este foarte bine doi copii,poate numai sa vina accidental,dar planuri nuuu .
Maaai, glumeam! Vroiam doar sa te tachinez! |
|

| misha wrote:Maaai, glumeam! Vroiam doar sa te tachinez! Na, ca ai reusit:018: |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Eu m-am refacut putintel mai repede dupa a doua nastere naturala. Nu am avut epiziotomie la niciuna ! Toate bune si frumoase. oricum, muuuult mai usoara a doua nastere - comparativ cu prima ..... insa recuperarea ..... imediata , as putea spune ! |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| giulia_mamik wrote:Pe mine ma cam sperie a doua nastere sa fie tot naturala.Nu stiu,cu toate ca am nascut usor,cusaturile m-au durut vreo luna (era oarecum frig in martie)...as vrea sa incerc o nastere prin cezariana la urmatorul bebe  .Ma gandesc ca voi fi mai inaintata in vrasta ...si difernta mare de ani intre nasteri ma cam sperie!
Giulia si tu crezi ca nu te vor durea si cusaturile de la cezariana la frig? Recuperarea e mult mai anevoiaoasa la cezariana, nu se taie doar stratul de piele, sunt mult mai multe straturi de tesut de taiat.
Orice metoda ati alege, va doresc sa fiti sanatoase! |
|

| Lilly of the valley wrote:Giulia si tu crezi ca nu te vor durea si cusaturile de la cezariana la frig? Recuperarea e mult mai anevoiaoasa la cezariana, nu se taie doar stratul de piele, sunt mult mai multe straturi de tesut de taiat. Orice metoda ati alege, va doresc sa fiti sanatoase! |
|

| Nu mi-a aparut postarea
Am o teama si pt cezariana dar ma gandesc ca voi fi trecuta de 30 de ani la al doilea bebe si nu voi mai fi la fel de flexibila ca la 20 si ceva de ani ,pt o nastere normala.Dar mai este timp sa ma gandesc pana atunci.Momentan nu am planuri pt bebe 2... |
|
|