A doua, a treia... nastere naturala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Tuesday, May 4, 2010 10:54 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
La mine,....4 nasteri si toate naturale,eram varza.Dar asa este,este si mana doctorului,...buna sau proasta.La mine este Ok,cred ca daca eram domnisoara nu aratam asa bine,....hohot hohot hohot
M-am refacut greu,dar s-a terminat cu bine;la fel si eu am fost cu fire resorbabile,....cu stat pe colac vreo 2-3 saptamani,....apoi pana la un an al fiecarui copil,ma ustura cusatura,...dar ma spalam din cand in cand cu hipermanganat de potasiu,....si apa cu sare in cada.Acum ,nu se mai simte nimic,....si slava Domnului ca ar fi avut ce,...sic
Ana
Scris: Tuesday, May 4, 2010 10:55 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
misha wrote:
N-am nascut a doua oara, dar oare nu conteaza foarte mult si distanta dintre cele doua nasteri? Ca ma gandesc e mai usor la a doua nastere cand n-a trecut foarte mult timp, dar cand cele doua sunt la distanta de ani buni...
Misha am auzit cateva femei aici in Italia care au avut distanta destul de mare 6 ,7,8 ani si au nascut la fel de usor...dar am auzit care au nascut destul de greu cu aceeasi diferenta de la 6,7 ani ...plus ca am o prietena al-3lea l-a nascut mai greu decat pe primul...ce zici de asta??
marivic
Scris: Tuesday, May 4, 2010 10:57 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Asa este ,Anabella.Fiecare nastere difera.De exemplu la mine cu primul copil,am nascut,nu am avut foarte mari dureri,am nascut repede,in schimb cu ceilalti,...fiecare nastere a fost mai rea decat precedentabanghead banghead banghead
shirel
Scris: Wednesday, May 5, 2010 9:08 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Eu m-am simtit extraordinar de bine adica imediat dupa nastere cu toate ca am fost putin cusuta fiindca Oshry m-a rupt aveam energie de puteam sa merg sa dansez la discoteca ,ajutam pe toate fetele din salon .Stare excelenta si la prima nastere si la a doua ,fara probleme dupa aceea si deabia astept sa mai nasc odata fiindca am uitat cum arat gravida si ce simti!alcool alcool
Wooooow chiar ca doresc la toate femeile sa se simpta asa ca mine!(si eu care la fiecare nastere vreau sa-l vad pe Yohanan lesinat de frica inca nu am avut ocazia sa-l termin hohot hohot cum se asteapta el deaceea povesteste ca el a nascut foarte usor) offffff topic sorry
Mela
Scris: Wednesday, May 5, 2010 10:31 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
nasterile mele au fost asemanatoare din toate punctele de vedere,doar recuperarea a fost mai rapida la cea de-a doua.sau poate pentru ca eram ingrijorata de starea de sanatate a lui Mihaita nu m-am mai gandit la durerile mele...cu epiziotomia a fost mai rau prima data,m-a usturat aproape o luna locul,a doua oara mi-a trecut mult mai repede.cel mai bine face rivanolul caldut,cu asa ceva se facea toaleta in maternitate cand am nascut eu.
oricum,frica de nastere tot imi e frown
Ely
Scris: Wednesday, May 5, 2010 11:32 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Prima nastere travaliul 12 ore exagerat de dureros ,cu epiziotomie m-am recuperat greu in jur de 2 luni,dupa nici urma de durere.
A doua nastere ,durata travaliului mai scurta cu 3-4 ore,la fel de dureros ca primul,fara epiziotomie dar m-am rupt,recuperare rapida a 2-a zi stateam in fund,acum din cand in cand am o usoara durere in locul unde m-au cusut,doctorul meu mi-a zis ca nu s-a cicatrizat prea frumos ,dar cu a 3-a sarcina totul se rezolvaalcool
misha
Scris: Wednesday, May 5, 2010 2:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Ely wrote:
Prima nastere travaliul 12 ore exagerat de dureros ,cu epiziotomie m-am recuperat greu in jur de 2 luni,dupa nici urma de durere.
A doua nastere ,durata travaliului mai scurta cu 3-4 ore,la fel de dureros ca primul,fara epiziotomie dar m-am rupt,recuperare rapida a 2-a zi stateam in fund,acum din cand in cand am o usoara durere in locul unde m-au cusut,doctorul meu mi-a zis ca nu s-a cicatrizat prea frumos ,dar cu a 3-a sarcina totul se rezolvaalcool

Pai, succes atunci! :018: Si intre timp facem galerie!majoreta majoreta majoreta computerlove
Ely
Scris: Wednesday, May 5, 2010 10:55 PM
Nivel

misha wrote:

Pai, succes atunci! :018: Si intre timp facem galerie!majoreta majoreta majoreta computerlove

A Misha pai nu poate m-am exprimat gresit,nici gand.Merci dar nu vreau galerie,doctorul a zis, ca nu stia ca am doi copii. Zicem noi ca este foarte bine doi copii,poate numai sa vina accidental,dar planuri nuuu .hearts
giulia_mamik
Scris: Thursday, May 6, 2010 7:44 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Pe mine ma cam sperie a doua nastere sa fie tot naturala.Nu stiu,cu toate ca am nascut usor,cusaturile m-au durut vreo luna (era oarecum frig in martie)...as vrea sa incerc o nastere prin cezariana la urmatorul bebeuff .Ma gandesc ca voi fi mai inaintata in vrasta ...si difernta mare de ani intre nasteri ma cam sperie!
misha
Scris: Thursday, May 6, 2010 11:20 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Ely wrote:

A Misha pai nu poate m-am exprimat gresit,nici gand.Merci dar nu vreau galerie,doctorul a zis, ca nu stia ca am doi copii. Zicem noi ca este foarte bine doi copii,poate numai sa vina accidental,dar planuri nuuu .hearts

Maaai, glumeam! Vroiam doar sa te tachinez!computerlove
Ely
Scris: Thursday, May 6, 2010 2:23 PM
Nivel

misha wrote:

Maaai, glumeam! Vroiam doar sa te tachinez!computerlove

Na, ca ai reusit:018: computerlove
Maria & Mario
Scris: Friday, May 7, 2010 8:16 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Eu m-am refacut putintel mai repede dupa a doua nastere naturala. Nu am avut epiziotomie la niciuna ! hainoroc Toate bune si frumoase. oricum, muuuult mai usoara a doua nastere - comparativ cu prima ..... insa recuperarea ..... imediata , as putea spune !
Lilly of the valley
Scris: Friday, May 7, 2010 9:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
giulia_mamik wrote:
Pe mine ma cam sperie a doua nastere sa fie tot naturala.Nu stiu,cu toate ca am nascut usor,cusaturile m-au durut vreo luna (era oarecum frig in martie)...as vrea sa incerc o nastere prin cezariana la urmatorul bebeuff .Ma gandesc ca voi fi mai inaintata in vrasta ...si difernta mare de ani intre nasteri ma cam sperie!

Giulia si tu crezi ca nu te vor durea si cusaturile de la cezariana la frig? Recuperarea e mult mai anevoiaoasa la cezariana, nu se taie doar stratul de piele, sunt mult mai multe straturi de tesut de taiat.

Orice metoda ati alege, va doresc sa fiti sanatoase!flowers
giulia_mamik
Scris: Monday, May 10, 2010 7:52 AM
Nivel

Lilly of the valley wrote:

Giulia si tu crezi ca nu te vor durea si cusaturile de la cezariana la frig? Recuperarea e mult mai anevoiaoasa la cezariana, nu se taie doar stratul de piele, sunt mult mai multe straturi de tesut de taiat.

Orice metoda ati alege, va doresc sa fiti sanatoase!flowers
giulia_mamik
Scris: Monday, May 10, 2010 8:00 AM
Nivel

sorry Nu mi-a aparut postarea

Am o teama si pt cezariana dar ma gandesc ca voi fi trecuta de 30 de ani la al doilea bebe si nu voi mai fi la fel de flexibila ca la 20 si ceva de ani ,pt o nastere normala.Dar mai este timp sa ma gandesc pana atunci.Momentan nu am planuri pt bebe 2...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.