Nivel: Membru
Inregistrat: 11/30/2019 Mesaje: 2
| Buna fetelor,de cateva zile, spre marea mea surprindere am aflat ca sunt...putin cu ??. Am SOPC(sindromul ovarelor microploichistice) incercam de mai.bije de doi ani, am luat tratamwnt vu clostybelgyt dar nimic, in decembrie urma sa merg sa fac filmu la.trompe dupa ciclu, dar ciclul nu a mai venit. Am ovulat in ziua 49 sau 50 a ciclului( eu cred ca 50), mi-au iesit teste de ovulatie foarte pozitive in 48 si 49 si atunci am si avut contact. Testetele s-au pozitivat cu liniuta pala ijca de la 8 DPO si ijca nu realizez ce se intampla dar mi-e si foarte frica de ovulatia asta atata de tarzie. Am auzit foarte multe povesti si articole pe internet si nici macar nu ma pot bucura. O alta nelamurire ar fi...cat de mult ar trebui sa se vada a doua linie la 11/12 DPO si cqt de mult ar trebui sa se vada diferentele la liniuta de pe o zi pe alta? Sunt obsedata sa fac teste si mi se pare ca progreseaza destul de greut a doua linie de pe o zi pe alta. La testele barza ultrasensibjl a progresat mult dar la surechek parca doar cu cate putin putin si mai are.mult pana sa fie de aceeasi intensitate cu prima linie.
switchfoot21 attached the following image(s):

|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| testele de sarcina arata daca esti sa nu insarcinata, nu poti urmari cum evolueaza sacina asa pentru ca rezultatele pot fi diferite si daca urina e mai diluata/concentrata, fiecare test are alta sensibilitate etc. pentru a fi sigura ca evolueaza corect trebuie urmarit beta hcg in sange, ar trebui sa se dubleze la 48 de ore si nu intarzia nici vizita la medic chiar daca ecografic nu se vede nimic acum. Felicitari si sarcina usoara, sa fie totul bine. Ca si sfat cand dozezi beta hcb dozeaza si progesteronul. |