|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| In SUA, cand abia ramasesem gravida cu Matei, doctorul mi-a facut teoria chibritului cu riscurile tot mai crescute in cazul cezarienelor. In UK, la a doua cezariana, chiar cand ma cuseau, am intrebat doctorul daca este ok sa mai am un copil, iar raspunsul m-a uimit: sigur, doar sa nu ramai insarcinata minim 8 luni de acum. Asa ca...eu astept fetita mult dorita |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Alexandra sa ti se implineasca visul de a avea o fetita . |

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Cumnata mea are 3 cezariene si nu a avut nici o problema.In schimb eu la a doua cezariana am avut mari probleme,Darius s-a nascut prematur si multumim lui D-zeu ca suntem amandoi in viata,iar de a treia sarcina nici nu se mai pune problema asa ca am convenit cu medicul ca in timpul operatiei de cezariana sa imi lege trompele. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| si cum te simti cu trompele legate? are ceva efecte secundare? eu stiu ca nu si ma gandesc sa le leg si eu. |

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Si eu am 2 cezariene si am tras cu ambele ..asa ca la sfatul medicului mi-am legat si eu trompele ...si ma simt excelent ...nu am probleme ...mai am cunostinte care si-au legat si se simt la fel de bn |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Fetele, despre fundite la trompe, aici: http://forum.7p.ro/Legarea-trompelor.aspx?g=posts&t=921 |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| AlexandraL wrote:In SUA, cand abia ramasesem gravida cu Matei, doctorul mi-a facut teoria chibritului cu riscurile tot mai crescute in cazul cezarienelor. In UK, la a doua cezariana, chiar cand ma cuseau, am intrebat doctorul daca este ok sa mai am un copil, iar raspunsul m-a uimit: sigur, doar sa nu ramai insarcinata minim 8 luni de acum. Asa ca...eu astept fetita mult dorita
Da asa am auzit si eu,iar dupa a treia e riscant....Doamne ajuta sa vina si fetita |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Si ei ma simt bine dupa legarea trompelor. |
|
|