A 3-a cezariana implica riscuri mai mari?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AlexandraL
Scris: Tuesday, November 8, 2011 10:59 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
In SUA, cand abia ramasesem gravida cu Matei, doctorul mi-a facut teoria chibritului cu riscurile tot mai crescute in cazul cezarienelor. In UK, la a doua cezariana, chiar cand ma cuseau, am intrebat doctorul daca este ok sa mai am un copil, iar raspunsul m-a uimit: sigur, doar sa nu ramai insarcinata minim 8 luni de acum. Asa ca...eu astept fetita mult dorita sic
oanamaria
Scris: Tuesday, November 8, 2011 4:27 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Alexandra sa ti se implineasca visul de a avea o fetita .computerlove
dari
Scris: Tuesday, November 8, 2011 6:44 PM
Nivel

Inregistrat: 12/27/2009
Cumnata mea are 3 cezariene si nu a avut nici o problema.In schimb eu la a doua cezariana am avut mari probleme,Darius s-a nascut prematur si multumim lui D-zeu ca suntem amandoi in viata,iar de a treia sarcina nici nu se mai pune problema asa ca am convenit cu medicul ca in timpul operatiei de cezariana sa imi lege trompele.
mihaellas
Scris: Wednesday, November 9, 2011 7:48 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/13/2009
si cum te simti cu trompele legate? are ceva efecte secundare? eu stiu ca nu si ma gandesc sa le leg si eu.
georgyana
Scris: Wednesday, November 9, 2011 8:03 AM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Si eu am 2 cezariene si am tras cu ambele ..asa ca la sfatul medicului mi-am legat si eu trompele ...si ma simt excelent ...nu am probleme ...mai am cunostinte care si-au legat si se simt la fel de bn pupici
kali
Scris: Wednesday, November 9, 2011 8:43 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
ingerash
Scris: Wednesday, November 9, 2011 3:11 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
AlexandraL wrote:
In SUA, cand abia ramasesem gravida cu Matei, doctorul mi-a facut teoria chibritului cu riscurile tot mai crescute in cazul cezarienelor. In UK, la a doua cezariana, chiar cand ma cuseau, am intrebat doctorul daca este ok sa mai am un copil, iar raspunsul m-a uimit: sigur, doar sa nu ramai insarcinata minim 8 luni de acum. Asa ca...eu astept fetita mult dorita sic

Da asa am auzit si eu,iar dupa a treia e riscant....Doamne ajuta sa vina si fetitacomputerlove pupici
dari
Scris: Wednesday, November 9, 2011 6:08 PM
Nivel

Inregistrat: 12/27/2009
Si ei ma simt bine dupa legarea trompelor.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.