Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Cred ca multe viitoare mamici sau deja mamici cu bebici au avut niste vise in timpul sarcinii care le-au marcat...mai ales legate de bebelusii lor :smurf: :smurfin: ...ce temeri sau bucurii ascund aceste vise? hai sa ne impartasim trairile din visele pe care le-am avut cand aveam bebicii la purtator |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Io nu prea am avut vise in legatura cu copilul, poate de cateva ori am visat ca deja nascusem, dar nimic ciudat sau scary (sau poate nu imi amintesc) dar am avut vise atat de aiurea...visam ca mama era un iubit si tata dormea singur, ca sotul unor prieteni de familie impreuna cu bunicul meu se duceau la un bordel, ca imi inselam sotul cu un fost prieten...asta ce imi amintesc acum, ca cel putin in primele 5 luni visam ciudatenii in fiecare noapte... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu am visat de multe ori copilul si la varste diferite (si nou nascut, si la scoala) dar niciodata nu i-am vazut fata in vis. De multe ori il tineam in brate si ma speriam ca stiam ca nu e bine sa visezi ca tii copil mic in brate. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| Nici eu n-am avut vise infricosatoare. Doar de vreo doua ori am visat ca m-am trezit cu copilul langa mine si ma bucuram ca am nascut si n-am simtit. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Eu nu am avut vise infricosatoare in timpul sarcinii...sa speram ca nici nu o sa am... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| bine, eu am o relatie deosebita cu visele mele, de obicei chiar mi se intampla tot ceea ce visez.... acum de cand sunt grvida, am visat-o pe fetita de mai multe ori, dupa 2 sapt am visat ca am o burtica, peste 2 zile, ca va fi o fetita..... drept urmare intr-o luna am aflat ca sunt gravida si la 3 luni si ceva, doctorul mi-a confirmat ca este o fetita..... i-am visat adesea fata, cred ca stiu cum o sa arate.... o visez mica, sau cel mult in varsta de 1 an, ma plimb cu ea si cu tati, sau stau si o alaptez....
nu prea am vise urate, bine, din cand in cand se mai intampla cand sunt mai suparata... dar... nu este ceva constant |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| si eu visez bebelica intr-una. am visat ca faceam eco 4D si era asa de frumoasa...,apoi am visat-o in patut mica mica sarmaluta.N-am visat niciodata de rau.Off, abia astept sa-mi vad galma in realitate ,nu numai in vis:girl: |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Visam copilul tot timpul. Cateodata visam ca este baiat si-mi ziceam " ce pacat ca nu-i fetita" Il tineam in brate, parca-i dadeam si sa suga... Oricum ma tulburau visele cu bebelusi, toata ziua eram mofturoasa |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Eu nu-mi aduc aminte decat ca toata sarcina am avut cosmare...nu stiu de ce...am tot visat oameni care imi voiau raul, oameni care ne voia raul noua, ca si familie...as putea numara pe degete noptile incare nu imi amintesc visele sau in care nu am visat urat.
Citisem ca este caracteristic perioadei de graviditate, dar kiar sa nu ai pace de teama cosmarelor?Nu va mai spun ca si pe perioada alaptarii am avut cosmare care au incetat odata cu intarcarea.Nu vad vreo conexiune.Si totusi ceva parca nu se leaga. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Eu nu am visat ceva specific ci amestecaturi dar niciodata urat. Acum vreo saptamana am visat ca zburam . Pentru mine este un vis frumos pe care nu l-am mai avut de 12 ani si chiar ma intrebam cand o sa revina. |
|

| Opaaaaaaaaaa, Roxanel, si tu vei naste tot curand, ca si Delia si Taki.... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| stele_pe_cer wrote:Opaaaaaaaaaa, Roxanel, si tu vei naste tot curand, ca si Delia si Taki....
Si Mihaela75 |
|

| taki wrote:Si Mihaela75
Sa ma scuze mihaela, ca am uitat-o tocmai pe ea... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mai,dar ce de burtici fumoase,viitoare mamici,avem prin zona!Si toate pe ultima suta de metri ?! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu de cand sunt insarcinata visez ca voi face baiat. Ciudat, pentru ca la ecografie, mi s-a spus ca am fetita. Asta ce poate sa insemne? |
|
|