Viermisori intestinali
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Sunday, February 18, 2007 10:57 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Miru wrote:
Oare clorul omoara Giardia, ca apa noastra are un gust de clor...

Din pacate nucry ... de aia ziceam si eu ca reinfestarea se face foarte usor...
mommy
Scris: Monday, February 19, 2007 1:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Kali, m-am lamurit. Am citit intr-un articol foarte interesant despre giardoza (dau linkul mai jos) ca laptele de mama contine niste nutrienti care omoara parazitii, deci alaptarea protejeaza. Dar uite ca eu mai alaptez inca si tot am avut niste probleme legate de sistemul digestiv cu Mihaita, din fericire au trecut.
Articol:
GIARDOZA
bontocel
Scris: Friday, April 20, 2007 3:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/30/2006
Tocmai am venit cu rezultatul Elenei.....banghead banghead "chisti giardia-prezenti" banghead
Daca stau bine si ma ganmdesc de cand e agitata noaptea, are cearcane, ii miroase guritza, bea mult lapte.....fara pofta de mancare....doarme cu fundul in sus, se agita.....SI MAI ALES CA LE-AM ZIS DR. DE CAND AM OBSERVAT STARILE...tunete " mai ca e de la lipsa de calciu, de la dinti, de la masele, de la canini....tunete Dar a trebuit eu sa ma duc sa-i cer un examen Coproparazitologic.
Am facut unul la o clinica---a iesit negativ...si m-am linistit.....apoi am vazut la TV un reportaj-in care spuneau ca s-a examinat ceai in loc de urina...si mi-am dat seama ca asa e peste tot...si m-am dus la alta clinica...traiasca buzunarul..care s-a golit.banghead
Sunt FFFF. NERVOASA. CRED CA O SA FAC SI EU UN EXAMEN...nervi
Andi&Mariuca
Scris: Friday, April 20, 2007 3:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
bontocel wrote:
Tocmai am venit cu rezultatul Elenei.....banghead banghead "chisti giardia-prezenti" banghead
Daca stau bine si ma ganmdesc de cand e agitata noaptea, are cearcane, ii miroase guritza, bea mult lapte.....fara pofta de mancare....doarme cu fundul in sus, se agita.....SI MAI ALES CA LE-AM ZIS DR. DE CAND AM OBSERVAT STARILE...tunete " mai ca e de la lipsa de calciu, de la dinti, de la masele, de la canini....tunete Dar a trebuit eu sa ma duc sa-i cer un examen Coproparazitologic.
Am facut unul la o clinica---a iesit negativ...si m-am linistit.....apoi am vazut la TV un reportaj-in care spuneau ca s-a examinat ceai in loc de urina...si mi-am dat seama ca asa e peste tot...si m-am dus la alta clinica...traiasca buzunarul..care s-a golit.banghead
Sunt FFFF. NERVOASA. CRED CA O SA FAC SI EU UN EXAMEN...nervi

draga mea, multa sanatate va dorim! pupici
o sa scapati de problema insa e musai sa faceti analiza toti din familie care intrati in contact frecvent cu fetita pt ca va puteti reinfesta reciproc!cry pale

cat despre dr astia f priceputi, ce sa mai zic?!tunete bataus

eu i-am facut acum vreo luna lui Andrei din proprie initiativa MFOP-ul si a iesit de 3 ori negativ. asa ca m-am linistit. la fel ca si tine, cand am intrebat dr, a zis ca "nu, nu e nevoie, ca sigur nu are el probleme..."... hellooooooowhat ! cred ca dr astia au ceva pb la cap ei!alcool bataus

dar nu inteleg... i-ai recoltat fecale sau pishu? ca sunt in ceata!scratch ziceai ceva de pishu'?cyclops
Ely
Scris: Friday, April 20, 2007 4:37 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Bontocel multa sanatate Eleneipupici si da ar fi foarte bine sa-ti faci si tu .
Nici eu nu am inteles treaba cu pisu si ceaiul.oare
mommy
Scris: Friday, April 20, 2007 4:47 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Bontocel, sanatate Elenei! pupici pupici pupici
Miri
Scris: Friday, April 20, 2007 9:36 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Bontocel, multa sanatare Elenei.pupici
Fetele, referitor la chestia cu pishu' , Bontocel facea referire la un reportaj in care se spunea ca au fost laboratoare medicale particulare unde s-a dat ceai in loc de urina, pentru analize, si nimeni nu a sesizat asta.hohot
dya
Scris: Friday, April 20, 2007 9:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Miri wrote:
Bontocel, multa sanatare Elenei.pupici
Fetele, referitor la chestia cu pishu' , Bontocel facea referire la un reportaj in care se spunea ca au fost laboratoare medicale particulare unde s-a dat ceai in loc de urina, pentru analize, si nimeni nu a sesizat asta.hohot

Da , da am auzit si eu asa ceva hohot hohot hohot , suntem de risul lumii.cry
leut
Scris: Friday, April 20, 2007 10:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Bontocel, am avut si eu o problema de-asta cu Alex cand era foarte micuta, undeva la patru luni, adica dr. mi-a spus ca Alex are giardia desi saraca era constipata...la copro luat in Tiglina mi-a iesit o data "rari chisti" dupa care o saptamana jumate, din trei in trei zile i-am recoltat si am fost la Romar unde toate, absolut toate au iesit negativ. Dr. de-acolo mi-a spus despre conditiile dubioase in care se pun culturile pentru copro la unele laboratoare. Am mare incredere in Romar si uite-asa am lasat fata in pace. I-am dat preventiv, mai ales ca e si foarte bun pentru ficat, ulei de dovleac presat la rece, care-i cel mai bun leac natural pentru giardia. Vreau sa-ti spun ca aproape la trei luni ii refac copro, pentru ca ia contact cu alti copii aproape zilnic, si niciodata, absolut niciodata nu i-a iesit rezultat pozitiv. Eu zic sa-i repeti analiza, pentru ca sa nu-i dai antibiotic, pentru ca asta-ti va recomanda doctorul cu siguranta, si apoi sa iei o hotarare. In mod special, te rog sa-ti faci analiza si pe sotul tau la fel.
Sanatate si sa ne tii la curent!pupici
misha
Scris: Saturday, April 21, 2007 7:42 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
leut wrote:
Bontocel, am avut si eu o problema de-asta cu Alex cand era foarte micuta, undeva la patru luni, adica dr. mi-a spus ca Alex are giardia desi saraca era constipata...la copro luat in Tiglina mi-a iesit o data "rari chisti" dupa care o saptamana jumate, din trei in trei zile i-am recoltat si am fost la Romar unde toate, absolut toate au iesit negativ. Dr. de-acolo mi-a spus despre conditiile dubioase in care se pun culturile pentru copro la unele laboratoare. Am mare incredere in Romar si uite-asa am lasat fata in pace. I-am dat preventiv, mai ales ca e si foarte bun pentru ficat, ulei de dovleac presat la rece, care-i cel mai bun leac natural pentru giardia. Vreau sa-ti spun ca aproape la trei luni ii refac copro, pentru ca ia contact cu alti copii aproape zilnic, si niciodata, absolut niciodata nu i-a iesit rezultat pozitiv. Eu zic sa-i repeti analiza, pentru ca sa nu-i dai antibiotic, pentru ca asta-ti va recomanda doctorul cu siguranta, si apoi sa iei o hotarare. In mod special, te rog sa-ti faci analiza si pe sotul tau la fel.
Sanatate si sa ne tii la curent!pupici

Leut, la Romar am facut eu si Maria coproparazitologic acum 2 saptamani si au iesit negative ambele, desi stiu sigur ca suntem suspecte de oxiuri. Maria are cearcane, ii miroase gurita, e agitata la somnic, are tot timpul o iritatie in jurul anusului si i-am gasit din cand in cand ceva albicios de jur imprejur, chiar cate un viermisor mic alb in pliurile de la anus. Deci stiu sigur ca are!!! Si la ei iese negativ!nervi Noi suntem pe tratament naturist: Helmiflores, ulei de dovleac, usturoi si alte cateva si sincer simt ca uneori imi vine sa ma duc la dr sa ne dea tratamentul medicamentos numai ca sa scapam sigur, dar cand ma gandesc ce pacatos este uff.... Acum astept un rezultat de coprocultura de la spitalul de copii, sa vad si asta ce rezultat fantastic are!
monique
Scris: Saturday, April 21, 2007 9:28 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Mie personal mi se pare o lupta cu morile de vant... In primul rand nu esti sigura de existenta viermisorilor, si un al doilea rand de eficienta tratamentului, si, implicit, de faptul ca i-au disparut sau nu... Alex nu are nici una din simptomele prezentate de voi, dar stau cu inima indoita ca n-ar avea si ea ceva... si cand vad cat de exacte sunt rezzultatele... parca imi vine sa ma las la mana mea....

Bontocel si Mishulica, va tin pumnii sa aflati rezultate cat mai corecte despre existenta sau nu a viermisorilor!!!

Andi&Mariuca
Scris: Saturday, April 21, 2007 10:14 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
misha wrote:

Leut, la Romar am facut eu si Maria coproparazitologic acum 2 saptamani si au iesit negative ambele, desi stiu sigur ca suntem suspecte de oxiuri. Maria are cearcane, ii miroase gurita, e agitata la somnic, are tot timpul o iritatie in jurul anusului si i-am gasit din cand in cand ceva albicios de jur imprejur, chiar cate un viermisor mic alb in pliurile de la anus. Deci stiu sigur ca are!!! Si la ei iese negativ!nervi Noi suntem pe tratament naturist: Helmiflores, ulei de dovleac, usturoi si alte cateva si sincer simt ca uneori imi vine sa ma duc la dr sa ne dea tratamentul medicamentos numai ca sa scapam sigur, dar cand ma gandesc ce pacatos este uff.... Acum astept un rezultat de coprocultura de la spitalul de copii, sa vad si asta ce rezultat fantastic are!

uff cry of mai mami... imi vine sa plang cand citesc ce scrii! imi pare asa de rau voi si sper sa rezolvati curand si cu bine!pupici
misha
Scris: Saturday, April 21, 2007 12:28 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Monique, Anca multumesc mult!pupici pupici...cel mai tare ma doare faptul ca nu a mai luat nimic in greutate Maria si acum are doar 10 kg cand ar trebui sa aiba aproape 11.5kg. Cand mai uit la piciorusele ei care odata erau grasute si pline de colacei si le vad subtirele, zau ca ma apuca plansul plans Eu voi insista cu tratamentul naturist si am noroc ca Maria papa usturoi fara probleme, ii place. Ii mai dau cate un catel de usturoi din care roade cat poate si apoi mi-l da asteptand sa-i dau apa...e asa scumpa mititica!
bontocel
Scris: Saturday, April 21, 2007 12:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/30/2006
pupici pupici Multumim fetelor! pupici pupici
Nici acum nu mi-au trecut nervii...si nu mai pui ca tb sa-i scot luni si analizele la secretie vaginala Elenei ...
Am observat de la nastere ca avea usoare urme albicioase dar dr. "m-a linistit...ca asa e la fete din cauza unor hormoni secretati" uff ...dar vad ca persista si mai are si miros urat...chiar daca o igienizez cum trebiue. tunete
Si cred ca o sa cer trimitere de la dr. si pentru analiza la urina si sange...ca nu i-am facut pana acum.nervi
Miri
Scris: Saturday, April 21, 2007 1:49 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Puiuti micutzi si mamici ingrijorate, sa va dea Dumnezeu multa putere sa "rezistati pe baricade"!pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.